Ben dışarda çok kızla konuştum instalarını falan da aldım. Ama kızlar bir kurs ortamı, okul ortamı, arkadaş ortamı dışında tanıştığı erkeklerle muhabbeti ilerletmiyor.
Halbuki ben gerçekten saf bir şekilde, kibar bir şekilde yaklaşmaya çalışırım. Nedeni nedir?
Güvensizlik olabilir ama bu kadarı da aşırı ve abartı değil mi kızlardaki? Sonuçta insta alıp muhabbet etmek tek amaç. Öldürecek insan yakın veya uzak zaten öldürür.
Halbuki ben gerçekten saf bir şekilde, kibar bir şekilde yaklaşmaya çalışırım. Nedeni nedir?
Güvensizlik olabilir ama bu kadarı da aşırı ve abartı değil mi kızlardaki? Sonuçta insta alıp muhabbet etmek tek amaç. Öldürecek insan yakın veya uzak zaten öldürür.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her an kaçabilme ihtimalleri var çünkü. Arkadaş ortamı olunca o kadar basit olmuyor.
Arkadaş ortamı olunca da kaçılır çok saçma
Basit olmuyor dedim, kaçılmaz demedim.
Basit olmuyor dediğin nedir? Arkadaş grubunda kızı aldattın diyelim, adam karaktersizse utanmaz ki zaten. Kaçmaktan kastın buysa arkadaş ortamı falan dinlemez ki böyle bir erkek
Ya hayır. Mesela şöyle düşün: erkek kıza umut verdi umut verdi, sonra koydu gitti. Dışardan birini nerden bulacak kız? Bağlantı yok, bir şey yok. Ama tanıdık bir ortam olursa öyle bir şey yapsa bile hakkından gelme ihtimali oluyor. En azından ben öyle düşündüm.
Arkadaş ortamında da kolay olmaz. Kız her şekilde kendini düşürür.
Düşün bir adam seni aldatmış, canı acır mı sanıyorsun? Vicdanını kaybetmiş adam acı çeker mi
Öylesinin anasını ağlatmak lazım. Haklısın, vicdan falan yoktur zaten öylesinde.
Peki aynı ortamda bulunacağım yerler sadece kurs, okul falan midir sence kızlarla?
Kulüpler olabilir bir de. Oralar aşırı sosyal ortamlar oluyor.
Kulüpler derken? Açar mısın
Sosyal kulüpler, gezi kulüpleri... üniversitelerin, okulların kendi kulüpleri olur, öğrenci kulüpleri.
Anladım. Aslında ben fuckbody tarzı ilişki arıyorum şu anda. Kızları tanırsın az çok. Bu tarz kızlar nerelerde takılır sence? Şans mıdır bulmak, yani umut vermeden karşılıklı bir şekilde tek niyet cinsellik olsun istiyorum.
Eğer ege bölgesinde yaşıyorsan bulması kolay. Barlarda falan takıl, bulursun rahatça.
Malesef. İstanbul ama gece hayatına yakın bir yerde yaşamıyorum. Ben tek mutluluğu cinselliğe bağlıyorum o yüzden böyle oluyor. Saçma bi şey
Terapiste gitmelisin bence öncelikle. Çünkü tek mutluluk kaynağı cinsellik değildir.
Gidiyorum, ilaca falan da başladım. Çok yıprandım insanlar yüzünden. Psikolojim bozuldu. Ailemden çok ders aldım çocuk ve evlilik konusunda sagolsunlar.
Beş parmağın beşi bir olmaz. Zaten terapistin daha iyisini der. Yakında çok daha iyi düşüneceğine eminim🙂
Teşekkür ederim. Yukarda konuştuklarımız da kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı sayılır 🙂 aslında benim bir kere deneyimim oldu ilerde eşimi mutlu etmek için deneyim sahibi olmak istiyorum benden soğumasın diye
Seven insan soğumaz hiç şüphen olmasın 🙂
İnşallah. Teşekkür ederim 😉
Rica ederim 🙂
Paran, evin, araban yoksa bir sure sonra sıkılıp bırakıyorlar. gerisi bahane..
Reel tanışma her zaman en iyisidir
Reelden kastın nedir? Cafede vs ilk defa tanisma mi?
Herhangi bir yerde farketmiyor bu bir okulda olabilir ünide olabilir
Çeşitli yerlerde tanıştım ama konuşmamız ilerlemedi malesef hiç. Sapıkça falan da yaklaşmadim. Efendi bir şekilde konuşmak istedim. İnternetten tanıştığım ve dışarda yemek yediğim kız sayısı bir senedir 2 falandır