Yani biriyle ilk sohbette uçtan uca şifreleme yazısı 2-3 satır şeklinde çıkıyor ya o tarih ilk sohbet ettiğimiz tarih mi ama mesaj yok?
Yani bugün yazmış bugünün tarihi var bir de 18 Mart yazıyor yukarısında neden yani ilk 18 martta mı konuşulmuş silinmiş falan?
Yani bugün yazmış bugünün tarihi var bir de 18 Mart yazıyor yukarısında neden yani ilk 18 martta mı konuşulmuş silinmiş falan?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyük ihtimalle 24 saatte bir siliniyor mesaj karşı karşıya taraftan dolayı
Ama öyle olsa ta pazar gününden itibaren mesajlar duruyor. Ayrıca kişi süreli mesaj açınca bizim ekranımızda da süreli mesajları altif etti kapattı şeklinde yazı oluyor burada o da yok
İlk konuşma pazar günü ise neden 18 Mart diye üstte yazıyor? ↗
Bak buradan sorumun resimli halini görebilirsin
Hee WhatsApp a kayıt tarihi o
Bildiğim kadar ile sorun yok. Ki sen neden bunu bu kadar sorun ettin onu anlamadim açıkçası
Ama numara kayıtlı da değil
Sende numara kayıtlı olması lazım ya da karşı trafta
Ya sevgilim bi kızın yazdığını attı ben de pazar günümü yazdı daha öncesi 18 Mart diyor dedim ben sohbet silmedim diyor hatırlamıyorum filan yapıyor anlamadım ve numarada kayıtlı değildi açık no yazıyordu o yüzden kırptım resmi paylaşırken
Ss alamadan önce isim silinmiş olabilir, ya da kız onu daha önceden eklediği için öyle bir şey gözüküyor
Karşı tarafta no kayıtlı ama sevgilimin telde kayıtlı değil yine de böyle görünür mü ya da daha mantıklı ihtimal o tarihte kaydetti sonra sildi noyu
Gözükür sen şu an bana numaranı ver mesela gözükür o kayıt tarihi olması lazım o
Daha önceden de silmiş olabilir mesajları wp pro diye bir şey var orada istediğini yapabiliyorsun
Ya ss almadan sildi ya öncesin de ya da dediğin gibi kızda kayıtlı olduğu için böyle. Ama karşıda kayıtlı olunca bizde olmayınca yine böyle görünüyor olayına şaşırdım yani bizi bi kişi ne zaman kaydetmiş onu da burdan anlayabiliyoruz vay be
Aynn öyle... Bu kadar fazla güven problemi yaşıyorsan fazla sürmez sizin ilişki soylim ben sana
Ya normalde güveniyorum ancak böyle mantık hatası olan şeyleri de sorguluyorum haliyle yani bişeyin benim mantığıma da yatması lazım
Sen boş ver ayrıl bu çocuktan soylim yoksa dediğim gibi ikinizde yaralı ceylan olursunuz
Ayrılıyim napim başkasına mı güvenmeye çalışiyim 😂
Sonuçta sadece bununla değil herkesle bi güven lazım
Sana gerçekten güven veren bir insanı buldugun da böyle şeyleri düşünmezsin
Bakalım hayırlısı hakkımdan en iyisi olsun
Bende çok merak ediyorum bunu umarım bilen birisi çıkar.