Reynmen sevgilisinin böyle bir fotosunu paylaşmış instagramda..
Siz paylaşır miydiniz?

Reynmen sevgilisinin böyle bir fotosunu paylaşmış instagramda..
Siz paylaşır miydiniz?
Reynmen güzel kızlarla takılarak veya 'en' güzel kızlarla takılarak zaten kendine imaj yaratıyor bir yandan, yani gerçekte gördüğü, kızın o olmasa da başkalarına gösterdiği, sanalda fotoğrafı paylaşılmasa bile gerçek hayatta bu kızın bu şekilde göründüğü bariz, bunu sanalda gösterip göstermemesinin bir anlamı manası olmuyor, kalmıyor bu sebeple. Kız zaten bu dertte, erkek için de bir sorun yok demek ki, bunu sosyal medyada ilan etmek de imaj göstergesidir.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş reynmen bey bir zamanlar açık giyinen kadınlara hakaret ediyordu yollu falan diyordu annesi gibi olmaliymis tüm kadınlar öyle diyordu şu an parayı bulunca nasıl da kim olduğunu unuttu ne demişler kadın yoklukta adam varlıkta belli olur👏🏻☺️
Evlenmez zaten bununla
Ben de ailesini tanıttığı için genelde seçimine şaşırdım ama kendi yurt dışına çıkınca fikirleri de yurt dışına çıkmış sanirim:)
Saygı duyarım ama dediğiniz gibi karma diye bir şey var..
Her erkek farklı düşünür. Hepsine de saygı duyarım. Kadın kendini sergiliyorsa o kendisinin suçudur. Erkek suçlanmamalı. Açık giyinmesine izin verse güzel kardeşim, izin vermese yobaz. Ne saçma iki yüzlü bakış açısı. Erkeklere laf edemez kimse. Kadın sürt ük olmuş olur böyle durumlarda, erkek değil.
Benim sevgilim paylaşırsa paylaşır kendi kararı sonuçta ama ben paylaşmazdım tabi ki de. çünkü gerek duymazdım ama bu fotoğraf normal zaten. yanında ben varsam paylaşırdım birlikte çekildiğimiz fotoğrafı
Cevap
64Cevap
Bu olay çok farklı.. Düşün sen bir mankenle sevgili oldun ve kadın podyuma ya da fotoğraf çekimlerine gidicek göndermicenmi yani? Sen o kadına "otur evinin kadını çocuklarının anası ol" diyemezsinki :D Eğer dekorte giymeyen bir kadın istiyorsan zaten sürekli dokorte giyip, mini etekler giyen biriyle birlikte olmazsın. O kadın hep öyle dolaşıyor reynmen için normal bişey o kadını hep bu şekilde görüyor heryerde, fotoğrafına kadar düşünecek olsa, o kadını hiç yalnız bırakmaması lazım çünkü tek başına bile bu haliyle dolaşıyor bu kadın sonuçta dışarlardada..
Erkeklerin kafasinda eglenilecek, evlenilecek kiz ayri oluyor. Seven erkek boyle sergilemez sevdigini. Bir erkek, diger erkeklerin o kadini hayal edecegini adı gibi bilir. Bu yüzden sergilemezler, yanindaki kadininda acik giyinmesini istemezler. Ama bir sey demiyorsa sevmiyordur diye düşünüyorum. Bazi erkekler ozellikle sevgili durumundayken ben bu taş kizlarla cikiyorum, bu memelere, bu fizige ben sahibim tarzında bir dusunceyle hareket edebiliyorlar. Ayni sey araba konusunda da var mesela. Bu araba benim altımda, buna ben sahibim diye gururlaniyor ve hava atiyorlar ya. Bazilari icin kiz meselesi de böyle. Boyle tas gibi kizlarla cikmak egolarini okşuyor.
Diger yandan bazi erkeklerde var ki erkek denir mi bilmiyorum ama eşini sergiliyorlar. Bundan haz aliyorlar garip sekilde. Erkekler erkeklikten cikti gercekten. Yanlis caga denk geldik.
Reynmen'in onu sevdiğini mi düşünüyorsunuz?
Erkeklerde kadına karşı duygu olmayınca yanındaki kadının memeleriyle kalçalarıyla hava atar bak ben bununla yatıyorum demek için malı olarak görüyor yani onu şu an
Kendi yurt dışında ya.. fikirleri de yurt dışında demek ki
Çok aşığım yazmış bir de..
Yalan söylüyor, seven erkek kadınının memelerini kıskanır şaşmaz yani. Açık giyinmesine karışmıyor olabilir ama paylaşım yapması gerekmez. Yapıyorsa önemsemiyor demektir.
Reynmen yay burcu. Yay burcu erkeği de kadını da sevgilisiyle gösteriş yapmayı sever. Aman kimle berabermiş üf ve ah be desinler diye paylaşır onun için sorun yok :D
Ben sevgilimi paylaşmazdım tabii ki.
Kız kendi hesabında paylaşırken sıkıntı yok... ama sevgilisi paylaşınca şey falan mı oldu 'sevgili sergilemek' offf yan yana yürürken nasıl dekolteden sıkıntı duymuyorsa... paylaşadabilir. Evet bunun birçok insan açısından normal karşılanmamasını anlayabilirim... o zaman herkes dengi dengini bulmalı :)
Adam zaten yanında böyle gezmesinden rahatsız olmuyor ki fotoğraftan rahatsızlık duysun.. Herkesin kendi tercihi ama bana gelmez böyle şeyler. Keyifli geceler.
Başkasının ne paylastıgı benım ıcın onemsız... Ben paylasmam.. Benim kadınım mahremimdir meze etmem baskasına
Tabi ki paylaşılır normal bi durum olarak bakıyorum bırakalım artık bu boş bin yıl asırlık düşünceleri eski sevgilimin bi cümlesini paylaşmak istiyorum bugün kıyafetine karışan yarın başka bi şeye karışır huzur bulamazsın özgürlüğün gider
Adam kadını bu şekilde yanında gezdiriyo zaten.. paylaşsa ne yazar.. reklamın iyisi kötüsü olmaz işte..
Göğüs dekoltesi sevmem ama ablanın memintolar güzelmiş.
Paylaşırım, niye paylaşmayayım.
Estetik yaptır seninde öyle olsun cano
İyi de, o hayatın standartları çok ama çok farklı.
Benim hayatımla kıyas bile edilemez.
cut.
Giymesine izin veriyorsa paylasmasinda da sakınca yok bence.
Kadına et parçası muamelesi yapmış… kadın da bu durumdan memnun ilginç 🤔
Mümkün değil böyle bir resim paylaşmam.
Yanında ki o... Dahi olsa
Böyle bir şey paylaşılmaz.
Ofsayt yanlış ters.
😀😀😀
Bilmiyorum? Erkeğin göğüs dekoltesi ne kadar tehlikeli olabilir ki?😅😂😊
Benim fotomu paylaşabilen herifi önce terkeder sonra da dövdürtürüm, başka bi şey demiyorum.
bu adamın bi sözü vardı dişiliğini kullanırken kişiliğinden olma diyordu bi kıza ne oldu şimdi 😂
Paylaşmam kendisi de paylaşmasın ne gerek var yani
Beğenmem bile.
Gösterince ne oluyor ki.
İlginç.
Yaptığı yanlış bence kızi sevdiğini düşünmüyorum
"Üç kimse vardır ki, kıyâmet günü Allah onların tarafına bakmaz; anne-babasına âsî olan çocuk, erkeğe benzemeye çalışan kadın ve deyyûs."(Nesâi, Zekât 69)
Bana ne ben sosyal medya kullanıp foto atmam kendi atarsa sorumluluğu ona ait
Gerçek insan paylaşmaz teşhirciliği seven çok bu devirde
zaten dekoltesinden rahatsız olsa mekana giderken de tepki gösterirdi
Niye paylaşayım bea milletin çavuşu ayağa kaldırmak için mi
Hayır. Büyük ihtimal dekoltesini yukarı çekerim kfkdkd
Allah'ın canısı bak ya kapmış gül gibi kızı jdjdjdjd bence güzel foti jdjd
sevgilim hiç olmadı, kız arkadaşım da
insanlar ne sanıyorlar anlamıyorum bu işleri
insan değerlisini mahremini paylaşmaz ben tayt bile giydirmem
saçma olmuş yatak odasında yedikleri yemeği neden paylaşmış ki
Valla paylaşanlar var Hatta onu gec fotoğrafa alev atanlar bile var , kızda başka erkeklere Alev atıyor falan filan millet iyice aşmış ya
Kadin boyle giyiniyor zaten, fotoğraf atinca mi dert oluyor?
Sapığın tonla olduğu bir dönemde önemli özel bir gün gibi bir fotoğraf değilse paylaşmamak daha mantıklı
Asla paylaşmam kendisi paylaşırsa da çok sıkmam ama ben resmini bu şekilde atmam yani sosyal medyaya hele ki
İlk zamanlar da ramazan da namus bekçiliği yaparken aklıma geldi sormak isterdim ona
Herkes kendi bilir ama ben nişanlımı kimseye göstermek bile istemiyorum. 😄😄😄
Hayır neden paylaşayım eğer gerçekten seven insan paylaşmaz
Çok şık yakalamış ben de böyle beni çeksin isterim
Paylaşırım niye paylaşmayayim ki
paylaşmam ama giymesini sorun etmem
Reynmen gibi erkekler bacımdır
abartılı olmasın evet
24 yıldır hiç flörtüm sevgilim olmadı abla
güzel kardeşim mıydı filmin adı?
Ona başka şey derelr. de neyse
reynmen adam mı da ya örnek olarak çıkarmıṣsınız
ben gav4t değilim sevlim dekolte giyemez!
İzni ve rızası varsa o da isterse paylaşabilirim
Kimse paylaşmayı sevmez
Abartı olmamak kaydıyla paylaşılabilir bence
Eşim olacak insan dekolte giyemez.
güzel kardeşim degilse paylasmaz
Rahatlığa bak ya
Paylaşamam erkeğimi kıskanırım😂
Abartı bir şey yok ünlü camiasında normal bunlar
Ablam benlik değil böyle şeyler
Gerçekten görüntü kirliliği.
Vitrin gibi sergilemem sevdiğim kadını
Gözümden düştü ıyy