arkadaşlar gündemde olan universite ögrencileri vergisiz telefon bilgisayar alabılecek %90 olacak kesin bu.
mesela şimdi ben iphone 14. pro max alsam 21.000 denk gelıyor o kdr ödüyorum ve satmaya kalksam satabilirmiyim ki. satmama şartı koyarlarmı sizce. satsam 45 bin eder 24 bin karda olurum 2 arkadasımada yapsam toplamda 135.000 olur bunu hesapladım asdfg
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belli bir süre satmama şartı koyarlar. Satarsan vergisini alırız diye. Yaş tahtaya basmazlar 🤣
biz o telefonu vergısız satın aldıgımız zaman bize ait oluyır satsakta vergi veremeyiz sacma olur verırsek yani hadi aldık bozuldu satma durumunda kaldık naoıcaz mecbur satıcaz. asdfg
Sadece zeki sizsiniz o belli fiyattaki telefonlara geliyor 10 bin TL civarı diye biliyorum 2 3 bin ucuza almış oluyorsun
iyi arastırmanı öneririm pro max de dahıl belirli bir sınırı yok
Öyle şey olmaz üni öğrencilerine mi verilecek
Yani sadece onlarmı satın alabilcek
verilmicek sadece unı ögrencısı oldugun için kdvsiz herhangi bir şey telefon ya da bilgisayar alacaksın. devlet kd almayacak senden on binlik seyi 2 bine 45 binlik teli 21 bine alacaksın vergısı alınmayacak bizden yanı anlayacagın
Okey
ya bir seçimi kazansınalrda
%99 olacak kesin bir şey bu secimi kim kazanırsa
Öyle olsa herkes yapar
tıcaret cunku asd
dedem olsa dedemde yapar
Elbette koyacaklar bir defaya mahsus diyor
zaten bir defaya bmahsus biliyorum ama satsam onlara ne ki sonucta o alma hakkımı kullanmışmıyım kullanmışım dimi sacma yanı eger satmama şartı koyarlarsa
İyide temel ihtiyaç 1 diyor
Ticaret yapılsın mı diyor
hadi temel ihtiyac aldım dusurdum kırıldı cok para ıstıyorlar para da yok diyelim napıcam onu satar onun parasıyla ya baska alırım ya yerim sencede sacma degil mi karısmamamları lazım karısırlarsa kimse oy vermez zaten umarım kural olmaz satmama