Lütfen sadece bilgisi olanlar cevap versin. Bu sene MSÜ sınavına giricem de bi kaç sorum var internette bulamadım. Ben karacı olarak gitmeyi planlıyorumda
-KHO'da Akıllı tel serbestmi
-Eğitimler kız/erkek karmamı
-kendi laptopumuzu falan getirebiliyomuyuz orada. Okula alınınca
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kara harp okulunda serbest değil gizlice kullanabilirsen kullanırsın anca
Eğitimler kız erkek karışık, Leptobunu götürebilirsin.
Telefon yasak laptop serbest nasil oluyor?
@zsrndr aynen haklı
Kardeşim orada okuyo bağlandıkları internet kısıtlı istedikleri her siteye giremiyorlar belirli başlı sitelere girebiliyorlar
Görüşleriniz ne sıklıkla oluyor?
Biz Muğladayız o Ankara'da orada ailesi yoksa haftasonu izin yok sabah çıkıp akşama geri okula dönmek zorunda orada ev varsa hafta cuma çıkıp pazar akşamı tekrar okulda olmak zorunda şehir dışına çıkmaları yasak gizli çıkarlarsa çıkarlar yakalanmamaları lazım
Haftasonu cuma çıkıp*
Sıkı düzen gerçekten teşekkürler cevap için
Rica ederim çok sıkıntılı ve disiplinli bir okul gitmeyi düşünüyorsanız tekrar tekrar düşünün hiç bir şekilde hiç kşmseyle siyaset konuşmananız lazım, okul içinda normal yürüyüş yok hiçbir şekilde Uygun adımda yürümek zorundasınız ve bu tek başına olmamalı, toplu olmalı birilerine katılıp yürümek lazım 3 5 adımlık bir yer bile olsa sizden üst sınıfları görünce selam vermek zorundasınız vermezseniz ceza artı tutanak cezalarda genel olarak haftasonu izin iptali vs bunlar en basiti o yüzden iyi düşünmenizde fayda var
Okul değil ceza kampı gibi ama belli bir irade ve disipline alışmaları için gerekiyordur tabii ki.
Kızlar için çok zor, çoğu insan mecburen bitirmek için dayanıyorlar memnun olan nadirdir yani kardeşlerimden gördüğüm kadarıyla tek artı yönü 2 tane diplomaları oluyo yaz tatilleri sadece 1 ay diğer 2 ayında eğitim görüyorlar ve bu eğitimleri iğrenç ötesi 10 km yürüyüş ardından durmaksızın yüzme atlama zıplama videoları izledikçe benim nutkum tutuldu bir kız dayanabilir mi bilmiyorum kız sayısı çok az zatn bazı sınıflarda kız yok bazılarında 1 2 tane anca full erkek yani
Anladımm. Evett zaten kendim için sormuyorum arkadaşlarımız girecekler ama sanırım kendi ailelerine anca vakitleri olur iletişimimiz baya kısıtlanacak.
Gizli telefon sokabilirlerse konuşursunuz diğer türlü zor 1. Sınıflar genellikle eziliyor üst sınıflar sokabiliyor çoğuna göz yumuyorlar okula her girişinde arama var alışveriş merkezlerinde öten cihazlarda. Var onlardan geçirmekte çok zor üst sınıf olmak lazım 4 5 ya da 6. Sınıf olmak zorundasın başka sorunuz varsa alabilirim yoksa iyi günler diliyorum
Tesekkurler son olarak mezun olduktan sonra gorevlendirmeler veya dogu gorevleri ne sıklıkla oluyor Şu an birsey biliyor musunuz?
Kızlara o kadar çok ağır iş yaptırmıyolar
Genellikle doğuya çıkıyor diye biliyorum mezun olur olmaz göreve başlıyorlar yer farketmiyor nereye lazımsa oraya gidiyorsun
Anladımm cok cok tesekkurler tekrardan
Rica ederim iyi akşamlar
Iyi aksamlarr
Yasak diye biliyorum.
Haftasonu izninde kullanırsın ancak.
ee kime bırakıcam?
Orada odalar vardır.
valla bilmiyorum ki ya ailemede bırakmak istemiyorum.
Benim kuzen polis okulunda. Bana böyle demişti. Msü farklıysa bilemem.
MSÜ farklıdır ua