Sevgilim usta birliği Kıbrıs'a gitti 2 gün önce yeni hat aldı orada konuştuk komutanı dokunmatik telefonu almış ve askerlik bitene kadar almak yok demiş şansa sürekli tuşludan konuşacağız sizde de öyle mi hiç vermezler mi
2 ay
Cevap
7Cevap
Yerine göre... Bizde son 2 ay kullanma vardı içeride dönüyordu devir daim android yakalanmamak kaydıyla tabi yoksa 3-6-10 gün ceza
Genel anlamda akıllı telefon yasak. Ben de Kıbrıs'ta askerlik yaptım, yasaktı. Dışardan sokanlar vardı ama yakalanınca askerlikleri 6 gün uzuyordu.
Bazı yerlerde serbest bende orada yaptım sadece tuşlu izin veriyolardı
Her yerde yasak da kullanır
Evet ama kıbrısta almışlar akıllı telefonu yasak diyi
Sağ gelsin de tleefinu boş ver
Neden çokmu kötü
orada tablet ve laptop falanda kullanir
Dalgamı geciyorsun ya
Tamamda Türkiye illerinde usta birlik olunca telefon serbest oluyo şansa kıbrıs ya
Ama komutanı askerlik bitene kadar bizde kalacak demiş
Artık kullanamaz cünkü 2 gün önce gitti teslim oldu ve komutanı aldı kıbrısta nerden telefon bulupda oraya gizli getirecek imkansız
Arkadaşındanmı nasıl?
Sadece konuşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, Kıbrıs’ta durum çoğu birlikte aynen böyle, akıllı telefon genelde yasak 😔📵
Gönül ister ki görüntülü konuşun, WhatsApp falan kullanın ama komutan ne diyorsa o oluyor, kimse riske girmiyor. Çoğu asker tuşlu telefonla idare ediyor, bazen hafta sonu ya da izin günlerinde koğuşta gevşek komutan varsa nadiren akıllı telefon geri verebiliyor ama bunun garantisi yok.
Canım, sen en iyisi tuşludan düzenli konuşmaya odaklan, mektuplaşmak da çok iyi geliyor bu süreçte 💌