Yazılımcıyım neredeyse yapamadığım hiçbir şey yok fakat para kazanamıyorum ne yapacağım?

Wordpress ile Blog / Kurumsal siteler tasarlayabiliyorum.

Wordpress 'in Woocommerce eklentisi ve Profesyonel temalar ile E-ticaret siteleri oluşturabiliyor ve konuya uygun politikalar tasarlayıp aktif satış sitesi oluşturabiliyorum.

Unity ile mobil oyunlar tasarlayabiliyorum.

Flutter ile mobil uygulamalar yapabiliyorum.

C# ' da 5 yıllık geçmişim var.

C++, C, Java, Javascript, Html, Css ortadüzey.

Önce oyun yaptım tutmadı, uygulama yaptım tutmadı, e-ticaret sitesi yapıp ürün satmaya çalıştım bir Allah'ın kulunu siteye çekemedim.

Her alanda rekabet inanılmaz fazla var. Programlama bilmeyen yok neredeyse, Site yapamayan yok, E-ticaret kuramayan yok, Mobil uygulama / oyun yapamayan yok.

Sadece google playda 2 milyonu aşkın uygulama varmış.

Lan ben napıcam mk

Bir yere girip çalışmak istemiyorum bu kadar şey biliyorum deneyimliyim kendi projemi yapıp para kazanmak istiyorum

Napıcam mk sinirim bozuldu iyice

Güncellemeler
+1 yıl
ya s. timin trendyolu n11i gibi pazaryerleri yüzünden al satta yapamıyorsun bütün her yeri satın almış ***lar
bi seoya girişmediğim var onada girişicem, benim acilen kötü veya iyi ürettiğim bir şeye insan çekmenin yolunu öğrenmem kavramam gerekiyor.
ulan üretiyorum çekemiyorum
ürettiğim şey kötü olsa anlayacağım kötüde değil abi en son bi e-ticaret sitesi yaptım çok nadir rastlarsınız öyle diyeyim o alanda tasarım ürün gösterimi vs efso yaptım 6 ayımı aldı ama güzel dedim yok anam yok millet
Güncellemeler
+1 yıl
gelmiyor , kitle diyor ki ucuz olsun beleş olsun bide trendyol olsun
niye güvenmiyor bu ** kitleleri bize ne ezberci millet arkadaş
Yazılımcıyım neredeyse yapamadığım hiçbir şey yok fakat para kazanamıyorum ne yapacağım?