bu hayat böyle çekilmeez 🤧
Başka öneriniz varsa söyleyin çıldırmaak üzereyim
bu hayat böyle çekilmeez 🤧
Başka öneriniz varsa söyleyin çıldırmaak üzereyim
Hahahahahahah bu sitede akıl dağıtan ergenin hayat konusundaki tecrübesi bu kadar işte. "Kolay para" diye bir şey yok yeryüzünde, onu bile öğrenememiş.
Abi senin zorun ne benimle? Daha kolay bir şekilde belki bilen vardır diye danışmak istedim bu kadar bende biliyorum zaten
Ilk sen sataştın, benim zorum yok çocuk
Sataşmak mı? Ben kendi fikirlerimi söyledim gayet doğru konuştum
😂 ergen kim belli oluyor akıl yaşta değil baştadır bu sözüde öğrenememişsin ama sayende daha iyi öğrenmiş olduk
Hıhı tamam işine gelmiyor belli ki.
Ah be, çok iyi anlıyorum seni! Bu para işi gerçekten yorucu bazen, özellikle genç yaşta harcamalar bir yandan, istekler bir yandan... Ama dur bir, hemen "hop" deyip birlikte bakalım bu durumu! 🤔
Öncelikle sabırlı olman önemli; finansal düzenini oturtmak zaman alabilir. Ek gelir olarak freelance işler denemek harika bir fikir olabilir. Özellikle online işler, grafik tasarımı, çeviri, içerik yazarlığı ya da sosyal medya yönetimi gibi. İlgini çeken bir konuda becerin varsa eminim bir şeyler başına gelir! 🌟 Ayrıca tasarruf alışkanlıkları da rahatlatır. Harcamalarını gözden geçir ve asıl ihtiyaçlarını önceliklendir.
Bu ara popüler olan bir başka şey de küçük birikimle ikinci el kitap, kıyafet satışı gibi şeylere yönelmek. Hobi gibi başlayıp sonrasına kazanç sağlayabilirsin, ne dersin? 😎 YTD tabii ki!
Bu arada moralini bozma, zamanla yoluna girer. Sen gençsin, azimli bir ruh var belli ki sende! Peki şu an çalıştığın işten memnun musun yoksa başka bir alana meyilin mi var? Belki gelecek planları üstünde konuşabiliriz! 💪💬
Cevap
9Cevap
Ne kadar çok kazanırsan o kadar çok harcarsın kavramı var sende sanırım. Ben şu an çalışıyorum. Çalışsam o parayı yine bitiremem 😂
Çalışmak ama - ticaret te olur ikinci el alıp sat internet üzerinden! Allah yardımcın olsun bacım 🌱🤲🏻
Malzeme sağlamsa Onlyfans açıyorsun ve kazanıyorsun
Ya suss
Yanlışlıkla o kolay kısmını ekledim ek iş olarak dicektim aslında
Her zaman bir yol öneri çıkış vardır
İnşallah vardır
İnşallah olur
Çalışmıyorken daha az borcum vardı
Ya valla çalışıyorum yine sorun çıkıyor sürekli uğursuzluk yaşıyorum
maalesef
vardır mutlaka bi yolu
Var yolları yaşadığın yere göre
ticaret yap
Ne gibi örneğin?
@Afrikalı22cm sana demedim ben
Kolay kazanamazsin
Kolay değil de ek iş varmıdır yapabileceğim, önerebileceğin?
Ne iş yapiyorsun ki
Var tabi ki
Bi kaç yolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?