Sosyal medya yöneticiliği yapmak istiyorum fakat ne gibi uygulamaları bilmeliyim. Ne gibi yeteneklerim olmalı bir markanın hesabını yönetirken atıyorum takipçisini ya da izlenmesini nasıl arttırırım. Stresli bir iş mi herkes yapabilir mi?

Sosyal medya yöneticiliği yapmak istiyorum fakat ne gibi uygulamaları bilmeliyim. Ne gibi yeteneklerim olmalı bir markanın hesabını yönetirken atıyorum takipçisini ya da izlenmesini nasıl arttırırım. Stresli bir iş mi herkes yapabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır gerekmez
Eğer egitimden kastın okulsa kesinlikle hayır. Bölümüm gereği Yeni Medya dersleri de alıyorum fakat hicbir sekilde tahmin edilebilecek bir eğitim verilmiyor. Pratik yerine teorik eğitim veriyorlar. Ayrıca Sosyal medya yöneticiligi ve Dijital pazarlama gibi alanlarla alakalı herhangi bir kayda deger bilgi de vermiyorlar.
Bu tarz meslekler için kurslar var, onları satın alıp izlemek veya eğitim almak en mantıklısı. Okulla falan uğraşılmaz bu alan için, acı ama gerçek.
önerebileceğin kurslar var mı peki
Ben kurs almadığım için önerebileceğim bir kurs yok fakat youtube da dijital pazarlama ve sosyal medya yoneticiligine yönelik kurs önerileri veren birçok youtuber var. Bu yaz ben de kurs alacağım, önerilerden birisini seçeceğim. Internetteki online kurslardan birini satın almayi düşünüyorum.
Bu alanlar cidden milyonlarca insanın yığıldığı bir yer halini aldı daha farklı şeyler dene