Ben şu an azerbaycanda managemant diye geçen bir ön lisans okuyorum, 3-cü sınıfım. Yüksek lisans olarak Dijital pazarlama istiyorum. Aslında hiç bir şey bilmiyorum. Sadece reklamcılık, satış, ve bir şeylerin statiğini çıkarmayı sevdiğim için benim için en iyi bölüm bu diye düşünüyorum. Tam burslu okumayı düşünüyorum. Avrupada okuycam yüksek lisansı. Bana önere bilceğiniz ülkeler ve iyi bir digital marketingci olmak için nerden başlamalıyım, 1 yılım var yüksek lisansa kada temelbilgileri öğrenmek istiyorum önerileriniz ne? Ve Graphic&Designer mi dijital Marketing mi?
Dijital pazarlama yüksek lisansı bana neler katar?

Dijital bir çağda yaşıyoruz. Bu bizim yaşam tarzımızı ve Rutinlerimizi ister istemez değiştiriyor. Hayatımıza giren pandemiyle birlikte, bu dijital dönüşümün ne kadar hızlı gerçekleştiğine defalarca şahit olduk.
Dijital kanallar artık bireysel ve sektörel anlamda hayatımızın vazgeçilmezi oldu ve bu süreç hayatımıza çok kısa sürede entegre oldu.
Bu durumda Dijital pazarlama sektörünün hızlı ve bazen kontrolsüz büyümesinede sebep oldu. İş hayatında ve ticarette online mecralar hayatımızın vazgeçilmez reklam alanları oldu.
Artık her gün yenilenen tüketici talepleri ve dijital mecraların büyümesiyle beraber sektöründe kuralları değişti ve hayatın akışına göre değişmeye de devam ediyor.
Dijital dünyada başarının kilit noktası yetenek ve becerilerin sürekli eğitimle desteklenmesi ve hızlı değişime hazır olmak gerekiyor.
Sizde kendi alanınızda Yüksek lisans yaparak bilgilerinizi ve tecrübelerinizi güncel tutabilirsiniz. Size farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.