bende bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum , şu an bilgi toplama aşamasındayım bana yardımcı olabilir misiniz? bir iki sorum var daa..
blog kurcam ama nasıl ilerleticem tanıtıcam blogumu?
dijital pazarlama ile ilgili en iyi kaliteli bilgiyi nereden öğrenebilirim, bilgi verin anlatın bişeyler iştee :D
(kesin az cevap gelir çünkü böyle lazımlı bilgiler vermezler saçma sapan şeylere de bir dünya adam cevap yazarr)
(-_-)
blog kurcam ama nasıl ilerleticem tanıtıcam blogumu?
dijital pazarlama ile ilgili en iyi kaliteli bilgiyi nereden öğrenebilirim, bilgi verin anlatın bişeyler iştee :D
(kesin az cevap gelir çünkü böyle lazımlı bilgiler vermezler saçma sapan şeylere de bir dünya adam cevap yazarr)
(-_-)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Dijital pazarlama, dijital ortamda yapılan reklam, tanıtım ve pazarlama yöntemidir.
Nerden başlamak gerekiyor?
Öncelikle hedefimizi belirleyerek ona göre yol izlememiz gerekiyor.
Buna göre;
Yukarıdaki hedeflere ulaşabilmek için ilk adımımız dijital ortamda reklam vermek yerine organik yöntemleri tercih etmelisiniz.
Varlığımızı duyurmak için;
Google Benim İşletmem' e kayıt olmak; burada işletmemiz ile ilgili adres, telefon bilgilerimiz girerek ücretsiz bir şekilde Google aramalarda çıkabiliriz.
Sosyal Medya hesaplarınızı oluşturmak,
İşletmenize ya da hedefinize uygun sosyal medyaları seçerseniz istediğiniz hedefe ulaşmanız daha pratik olacaktır.
Örneğin yemek ile ilgili bir Youtube kanalı açmak istiyorsunuz. Eğer hiçbir etkileşimde bulunmadan Youtube kanalı açarsanız o kadar yemek kanalının arasından hedefinize ulaşmanız daha zor olacaktır. Burada başta Instagram ve Google Blogspot'tan başlayıp takipçi sayısını arttırdıktan sonra Youtube kanalını açıp takipçileri kanala yönlendirebilirsiniz.
Web sitenizi oluşturmak
En son olarak hedefinize ulaştınız diyelim ve kitlenizi arttırmak istiyorsunuz o zaman kendinize has mobil uygulamanızı oluşturabilirsiniz.
https://www.youtube.com/embed/ZXb3i_KJ-kMİşletmemiz ya da kişisel blogumuz başlangıç hedefine ulaştıktan sonra dijital ortamda reklam vererek daha fazla kullanıcıyla etkileşim kurabilirsiniz.
Aşağıda tarafımca blog hesabı kullanılarak para kazanmanın nasıl olacağına yönelik videomu izleyerek bilgi edinebilirsiniz.