Bence epifiz bezi uyanıklığı ile yaşayan insanlara müdahale edemeyecekler, ama diğerleri için hiç iyi düşünmüyorum.

Bence epifiz bezi uyanıklığı ile yaşayan insanlara müdahale edemeyecekler, ama diğerleri için hiç iyi düşünmüyorum.
Bunun, havaya veya şebeke suyuna karıştırılacak kimyasalların desteğiyle, insan beyninin belirli frekanstaki elektromanyetik dalgaları algılayabilir hale getirilmesiyle mümkün olabileceğinden korkuyorum. İnsanlar, uzaktan komut alabilen kitlesel robotlara dönüşebilir. Bu ilaçlar spesifik bir etnik grubu hedef alabilir, belirli bir yaş grubunu, sadece erkekleri veya sadece kadınları hedef alabilir.
Dikkat çekici.
Nörobilimin sınırı yok gibi geliyor.
Zihin kontrolünün yolunun açılması insan ırkının sonu olur.
Nöropsikiyatri mı?
Yok, değil. Genel olarak neuroscience.
Yatırımcı psikolojisi de bu konunun altında sayılabilir mi
Mümkün... Zihin kontrolünün kapısı bir kez açıldığında neler olur kimbilir.
Teşekkür ederim.
Aslında günlük hayatta tükettiğimiz, kullandığımız çoğu şeyde var bu epifiz bezini inaktive etmeyi destekleyen maddeler. Bu arada zihin kontrolünün zaten üzerimizde uygulandığını düşünüyorum. Sosyal medya bu konuda çok etkili. Maruz bırakma etkisiyle pek çok alanda yönlendiriliyoruz ister istemez bence
Yaşınız doğru ise yaşınıza dair çok güzel bir anlatım ve konu birlikteliği olmuş.
Teşekkür ederim, yaşım doğru :). İlgimi çekiyor bu konular
Maşallah.
Başta din, sonra sırasıyla insanların zaafları aracılığıyla insan zihni hep uyuşturulmuştur. Epifiz bezi, diğer adıyla 3. göz zirve tamam ama algıda seçicilikle bile idare edebiliriz, o ilk adımdır yani. Sonrasına bakarız, adım adım ilerlemek en doğrusu.
Sizden beklemediğim bir performans oldu.
Tanımadığınız insandan her performans beklenir)
Daha önce neşeli ve matrak biri olarak sorularımda okuduğum birisiniz.
Öyleyim evet
Her zaman mı?
Genelde öyleyim, uzun süre ciddi kalamıyorum. Kalmak da istemem doğrusu.
Bu düşünce ikliminizden ve hoşluğunuzdan faydalanmak isteyenler olursa ne yapıyorsunuz?
Kafa dengi mi kendisi onu merak ederim
Cevap
14Cevap
Evet gerçek olabilir.
Bilinçaltı manipülasyonu teknik olarak mümkün amigdala sayesinde. Eskiden sinemalarda izleyici mısır almaya teşvik etmek için frontal lobun algılayamayacağı kadar kısa sürede mısır reklamları gösterilip bunun beyincik tarafından işlenmesi sayesinde insanların patlamış mısır almaya teşvik edildiği görülmüştür. Günümüzde bu reklam tekniği yasaktır.
Biraderim bu subliminal mesaj tekniği oluyor di mi? Eğer oysa bende etkisi sıfır. Çünkü beyin yapım ve algoritmam kompleyi görmek üzerine dizayn edilmiş, ya da ettim.
Evet buna karşı savunma geliştirmek mümkün. Ancak toplumun çoğu bu tekniklerden habersiz yani kitleleri yönetmek aslında kolay.
Sayısal zekalı insanların ve kompleyi algılayan bilincin olduğu türdeki canlıları etkileyememelerinin ana nedeni, kişinin ne istediğini kendisinin için önemli olması.
Evet ama bu kişiler azınlık maalesef.
Diğer bacıya yazdığımı da buraya ekleyim, çünkü konuyla ilgili. Faz2 devresi kullanımda olduğu söyleniyor. Bu faz 2017 yılında başlamış ve 2024'e kadar devam edecekmiş. Son fazda savaş çığırtkanlığı yapılara toplumların büyük bir dünya savaşına yönlendirilmesi varmış.
Teknik olarak mümkün. Zaten nöro komitesinden yeni çıktım zihin manipülasyon tekniklerinin politikada da kullanıldığını söyleyenler var.
Bu süreçte "neden" kelimesi çoğunlukla sorulması gereken en önemli soru kelimesi.
Bilincin sevdiği bir soru.
Evet de soran pek yok özellikle bizim ülkemizde.
Belki birileri ön ayak oluyordur, doğal seleksiyon gerekiyorsa, düşünmeyenler zaten zayi olmalı.
Zaten öyle oluyor geri kalmış ve düşünmeyen toplumlar yok olmaya mahkumdur.
Türkiye bence 2027'den itibaren çok hızlı bir ivmeyle daha farklı bir kulvara girebilir.
Ezoterizmi ve mistik tarihi sevmem ama Mu ve Atlantis yeniden savaşacak ve Mu kazanacak.
(Mu'nun öncü kabilesinin Türkler olduğunu öğrendim bu boyutta)
Bana bu ülkeden iflah olmaz gibi geliyor ama bilim ve akıl yoluna dönülürse neden olmasın.
Su bulanmadan durulmaz. Şu anda yaşadığımız süreç bu.
Doğru diyorsun bir zamanlar Avrupa'da berbattı.
Aytunç Altındal sever misin bilmiyorum ama buna dair çok güzel anekdotları var ve bu kişi zehirlenerek öldürülen biri.
Görmedim hiç not alıyım kitapları var mı?
Kitapları da var, YouTube'ta TV yayınlarının kopyaları da var. Müthiş bir adam. Eskiden Hristiyandı, ölmeden Müslüman olduğu söyleniyor ve Vatikan'da kiliseye giren tek Türk.
Gerçekleşmekte zaten. Farkında değil misin toplumun görüş düşünce kültür inanç neyi varsa kontrol ediyorlar. Sosyal medya diye getirdiler insanlar hazıra alıştı. Bilinç araştırma sorgulama muhakemeleri bitti. Bu şekilde hazır vererek insanları yozlaştirip zihin duygu ve düşüncelerini zaten ele geçiriyorlar.
"TAG"ı okumadınız sanırım.
Evet altta kalmış. Katılıyorum ama sadece Instagram diye sınırlamiyorum. Teknoloji bizi ilerletmek yerine toplum olarak genel anlamda geriletti maalesef
Faz2 devresi kullanımda olduğu söyleniyor. Bu faz 2017 yılında başlamış ve 2024'e kadar devam edecekmiş. Son fazda savaş çığırtkanlığı yapılara toplumların büyük bir dünya savaşına yönlendirilmesi varmış.
Yani süreci göz önünde bulundurdugumuz zaman aslında doğru yaklaşık kullanım sıklığı artışı 2015-1017 de bir patlama yaşadı. İnsanlar deli gibi tuşlu telefondan internetli telefonlara android kapsamlı telefonlara çok hızlı bir geçiş yaşadı o dönem. Bu 7 den 70 e yaş skalası farketmezsizin devam etti. Daha sonra bu yetmezmiş gibi her daireye ev internetleri tabletler vs vs. Daha sonra Facebook Instagram tiktok gibi ne olduğu belli olmayan toplumu içten içe mahfedip ahlakını bozan , gençleri ve çocukları ne olduğu belirsiz akımlar bir şeyler yapmaya zorlayan uygulamalar çıktı . Ve şu an Z kuşağı dedikleri nesilin beyinsel gelişimi tam da bu dönemlerde tamamlandı ve oturmaya çalışıldı. Bu şekilde düşününce artık sokaktaki 10 insandan 9 u insana özgü olan sorgulama muhakeme etme tartışma akıl yürütme gibi özellikleri kullanmak yerine googleyi kullanıyor. Aslında ahlaktan , toplum kültürü ahlaki ve yapısından başlayıp beyinlere kadar işlediler. Savaş da yakındır şaşırmamak gerek
Aslında geniş perspektiften bakılırsa, bu konu Lagarde'nin IMF başkanlığı yaptığı 2014 yılındaki konuşmasıyla başladı. Bu konuşmayı bulursanız, pandemiyi, bilinç kontrolü, kıtlık, dünya savaşı ve yok edilmiş gençlik olduğunu görürsünüz konunun.
Pandemide de asıl amaç tecrübe aktarımı yapacak yaşlı neslin bu sürecin dışına çıkarılmasıydı.
Pandemi de bir ve birden fazla amaç zaten vardı. Fakat pandemiden önce de yaşadığımiz bir çok olay toplumu tahribatıni gerçekleştirmişti. Yani ülkeye sokulan mülteciler bile basit gibi gözükse de bir çok tahribata yol açtı. Giyimden tutun aile etnik yapısına kadar. Gençleri ele geçirdiler zaten. maalesef ki kötü örnek bir sürü verebilirim fakat hepimiz görüyoruz ve biliyoruz . Dediğiniz konuşmayi bulabilirsem bakarım. Teşekkür ederim
Türkiye bence 2027'den itibaren çok hızlı bir ivmeyle daha farklı bir kulvara girebilir.
Ezoterizmi ve mistik tarihi sevmem ama Mu ve Atlantis yeniden savaşacak ve Mu kazanacak.
(Mu'nun öncü kabilesinin Türkler olduğunu öğrendim bu boyutta)
Ben mistik tarihi severim ama sadece okumayı ve sanat anlamındaki eserler olarak. 2027 için sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum. Bu ivmeden saşan şeyler olacak ama olaylar ve kişiler dediğiniz gibi savaş şeklinde mi olur içten içe toplumsal ve zihinsel bir yıkım şeklinde mi olur bilmiyorum çünkü bize yapacakları en büyük kötülük nesillerimizi bozmakki başarıyorlar
Ekonomik gelişim endeksi şu anda sıfırı tükettiğimiz için, büyük buhrandaki Türkiye gibi olacak.
1929 ekonomik büyük buhranında zaten Türkiye ekonomik anlamda iflas etmiş ülkeydi. Herşeyi kaybettiği için kaybedeceği bir şey yoktu. Bu sebeple yüzde 20'lere varan büyümeler gerçekleştirdi.
Aynı serüveni şimdi yeniden yaşayacağız. Bu dediğimi yazın bir kenara...
Türkiye'nin CDS primi 900'lere geldi, oradan döndü 500'lerde. Hâlâ ekonomik olarak manipülatif ülke konumuna yakınız. Yani bir küresel resesyon başladığında ilk fırlayacak ülke ekonomisi Türkiye olacaktır.
Oldukça akıllı ve donanımlı bir adamın bu kadar çekilmez dik başlı asi ruhlu olmasına şaşırmamali. Sohbet için teşekkürler
dostlar... dıj güçler şeklinde komplo teoriler üretmek yerine eğitim sistemimizi ve ailelerin çocukları düzgün yetiştirip yetiştirmediğini mi düşünseniz diyorum gençlerin beynini dıj güçler kontrol ediyor demek yerine?
"Oldukça akıllı ve donanımlı bir adamın bu kadar çekilmez dik başlı asi ruhlu olmasına şaşırmamali." Anlayamadım? Bana mı dediniz?
Boşveriniz alfa bey 😅
Lütfen soruma cevap verir misiniz, bana mı dendi, anlayamadım?
Yorumda yazdığım dakikada başka biri yoktu. Neyi üzerinize alınmadiniz bilgi ve donanım kısmını mi yoksa asi dikbasli umursamaz kısmını mi 😎
Anladığım kadarıyla beni tanıyorsunuz, uzaktan veya yakından? Asi değilim ama dik başlıyım. Yapım böyle.
Asi , dikbasli, otoriter, hayırı cevap olarak kabul etmeyen, zihnindeki oyunlarla karşısındakini deneyen ve insanları 30 saniyede silebiliyorum diyen alfa olduğunu söyleyen alfadan beter olan bir adam olduğunu biliyorum evet 😅
Asi değilim, buna da eminim. Otoriter evet. Dik başlı evet. Hayır kelimesi de yerine göre tepkili olduğum bir kelime. Atla deve değilse sorduğum bir şey hayır denmesine kızarım, evet. İnsanları 30 saniyede silip bir daha dönüp bakmadığım da doğru. Bunu bu sitede öğrenen bir kaç kadın oldu, pişman da oldular ama kapalı kapım. Okuyorlardır da yazdıklarımı ve bu konuda acımasızım. Ve siz kimsiniz?
Kim olduğumun onemi olsa yazardım zaten. Siz sorduğunuz için uzattım yoksa bu muhabbete girmezdim. Sohbet için teşekkür ederim diyip kapatmıştım zaten 🙂
Hayranlık mı yoksa kızgınlık mı var? Bu kadar beni takip ettiğinize göre?
Takip etmek diyemem ama hayranliktan kırgınlığa bürünmüş bir şeyler oldu bir zaman şu an bir şey yok. Rahatsız etmemek içinde gizliden yazıp bir yorum yapmadım . 🙂
Bu yaptığınız gizem uyandırma ama benim merak duygum yok, biliyor olmalısınız. Siz nasıl isterseniz elbette öyle davranın ama yaptığınız gizem uyandırmaya giriyor. Kırgınlık olması da doğal bir durum, çünkü ben herkesle anlaşabilen bir erkek değilim. Tek mükemmelim, benim duygu dağarcığımdaki tek mükemmel bir kadın ile uyum sağlayabilirim. Siz de mükemmelsiniz ama birbirimize uyumlu değilmişiz. Bu onu göstermiş, kötü de değil bu.
Gizem yaratmak gibi bir amacım yok. Merak duygunuz olmayadabilir. Bununla ilgilenmiyorum. Zira oluşturmaya çalıştığımda merak duygusu değildi , sadece kapalı kapılara gidecek kadar gurursuz değilim geldim ve tekrar geldim üçüncü kez gelmem. Evet mükemmelim 😅 teşekkür ederim. Sizde elbet oylesinizdir. Her neyse gönlünüzce olsun her şey.
Üçüncü kez gelen 18-24 yaş arası biri. Yanılıyorsunuz. Ben değilim diyebilirim o yaştaki birine.
Üçüncü kez gelmiyorum yalnız. Cümleyi düzgün okuyalım lütfen. Demezsiniz. Demediniz hatta üzerine engel yemiştim ona rağmen geldim. 😅 Düşününce geleceğim kadar gelmişim. Ben kaybetmem.
Engellediysem mutlaka benim tepemi arttırmışsınız. Çünkü bunu yapanları engelliyorum. İki kez gelen üçüncü kez de gelmez diye bir kuralınız varsa neden bilgili ve donanımlı bir adamı kaybetmek üzerine bir davranış sergilediniz, bunu sorarlar insana?
Beni bırakıp iki kez üstüne gittiğim bir adama üçüncü kez gitmem evet. Yani herkesin kendince bir nedeni vardır fakat benim hayatımda birini çıkarmak bu kadar kolay değil benden vazgeçebilen birinide hayatıma almak doğru değil. Hayırlısı bu imiş demekki
O halde arkadaşça yazıyorsunuz bunları?
Siz sordunuz. Benim arkadaşım değilsin karşı cinse arkadaşça bir şey yazma gibi bir huyum yok
Dikkat ederseniz, konu asi, dik başlı mesajınızdan başladı. Kaçak davranıyorsunuz. Hem gizli üyelik hem de devamlı sohbeti sonlandırma sözleri. Niye çekiniyorsunuz?
Çekinmem. Fakat siz yine aynı tavrı sergileyeceksiniz buna gerek yok
Sergilemem sizin tarzınıza ve tavrınıza bağlı. Çekinmiyorsanız yazın...
Yok tabiki. Yazdım
Zihin kontrolünün zaten medya aracılığı ile yapıldığını düşünüyorum bunun yanında epifizbezinin körelmesini sağlayan bir çok madde de yediklerimizde kullandıklarımızda mevcut temiz beslenme ve egzersiz ile ne derece aktive edilebilinir ki acaba?
komplo teoriler uydurmaktan yana değilim. şu an zihin kontrolü yok ancak manipülasyonlar var. ileride zihin kontrolü olabilir mi? olabilir. onu da gerektiği zaman düşünürüz şu an bizlik bir şey yok
Bununla ilgili ABD'de bir çok çalışma var. Hatta üniversiteler gönüllüler ile çalıştığını ifade ediyor.
Sanki gerek var... okuduguna saniyesinde inanan hayati boyunca da sorgusul sualsiz inanan insanlar var be😂zihinleri dogustan kontrol altinda doganlar var...
Bir profesör edasıyla tepki gösterdi ablamız. Oğlum kop, ablamıza pardon profesörümüze oradan bol köpüklü bir kahve ve bir de Mardin kahve çikolatalarından getir.
Ne zirvaliyon
Zaten direkt epifiz bezine müdahale var... Evet yakın zamanda olacak bu hatta şu an da olmakta bir çoğumuz farkında bile değiliz
Florürlü diş macunu kullanmıyorum. Florürün diş minesine ve diş/diş eti bakterisine faydasını araştırdım, hiçbir kanıt yok.
Ama öğrendim ki, florür yutulduğu oranda bağırsak emilimi sayesinde epifiz bezini hedef aldığına dair bir çok araştırmalar var.
Yutmamış olmamız da imkansız olacağına göre...
Aynen öyle ama sadece diş macunları değil çeşme sularımızdan tut yediğimiz paket ürünlerine kadar her şey de epifiz bezini körelten hormonlar mevcut maalesef
Sudaki florür, çözünmüş ve etkisi zayıf. Bu konuda zaten en büyük sıkıntı da sodyum etkisi. Gittikçe artan bir eğilim gösteriyor bunu da reklamlarda pH değeri bilmem 8,2 diyerek reklam ediyorlar. Suyun aşırı alkali olması da beyne zarar. Olması gereken seviye 7,0-7,2 arası. Ne baz ne asidik. Sodyum tuz olduğu için, tuz da alkali olduğu için bunu gözden kavuruyoruz. Beyin bu açıdan sorun yaşıyor ya da paketlenmiş şişe suları da içmek sağlıklı değil. Ben hala bilerek çeşmeden içiyorum.
Manipülasyondan öteye gidilemez. Ancak bilimkurgu filmlere konu olur, orada görürüz.
Ses dalgası ve müziğin belli bir Hz ile yapılıyor olması konusunda bilginiz olmadığını görüyorum.
Zihin kontrolü her zaman vardı gunumuzde daha cok var gelecekte cok daha fazla olucak en büyük kanıtı internet
Makineler yardımı ile olur
Yoksa insan beynini uyandırmak zor
Daha çok çözemediğimiz yerler var
Zihin kontrolü hep vardı, hep de olmağa devam edecek. Kitleleri yönlendirmek, neyin popüler olduğunu belirlemek bir zihin kontrolüdür Hamdullahcım
Gerçek olabilir tabii ki.
Her ne kadar karışık bir organ olsa da pek imkansız değil sanki.
bu zatan yapılmaya başlandı..
olasılığı yüksek görüyorum
Neden olmasın mesela önceden dokunmatik akıllı telefonlar olacağı aklımıza gelir miydi gelmezdi ama oldu ve bunun gibi daha birçok şey gerçek oldu. Bu neden olmasın ki. Olabilir bence...
e zaten covid aşısıyla çiplenmedik mi hepimiz 5g şebekesi ile kontrol sağlanacak ama iyi ki dha ülkemize gelmedi bunu engellersek zaman kazanbiliriz bence
O uyanıklık ne sence nasıl anlaşılır
Epifiz bezi uyanıklığı, YouTube'da bulabilirsiniz
Merak etme ben kurtarcam bizi
bu bazı marketlerde denenmiş ve çalışıyordu
Umarım olmaz
Özgür olmalıyız
Zihin kontrolü var zaten
Bunun için yakın geleceğe gerek yok zaten mümkün:)
Mesela?
Bu mümkün karşında ki insanın zihnini kontrol edebilmek ! Sonradan eklenilemez, eklenirse insan değil robot olursun
Şu için psikolojik oyunlar ve algı yönetimi ile zihin kontrolü var ama sizin bahsettiğiniz tarzda net kontrol daha gerçeklik kazanmadı.
Gerçeklik kazanmış olsaydı şu an laboratuvar da inceleme altında olup bazı testlere maruz kalırdık.
Mesleğinizi öğrenebilir miyim?
Psikoloji ve Psikiyatri ama söylediklerim alanım dışında
Tıp mezunusunuz yani?
Tıpta her şey gerçekliğin kanıtıdır. Ben kanıtlanamamış olan şeylere inanırım, inanmak için bilmek gerekir bilmek için inanmak.
olmayacak
Neye göre?
Abdnin uydurmasi ve sacma
Yaradan izin verdiği sürece mümkün
Olur gibi
Olursa benim zihinle baş etmeleri zor
Her seyi beklerim
Bence hayır
İnşallah gerçek olur
Offf Allah korusun
Evet ilerde olcak
Belki
Çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Beyin İmplantları İle Zihin Kontrolü Mümkün Olacak mı?
Ellerinize sağlık Deniz bey. Faydanız dokundu, sağolun var olun.