Ben küçük telefonlardan hoşlanıyorum 🤔 bu gün mediamarkt'a gittim Iphone SE 2022 diye telefon gördüm çok hoşuma gitti 😊

128gb SE 2022 389€ almayı düşünüyorum ama pili 2018mha yazıyor 🙁 sizce pili sıkıntı yaratır mi?
Not: Malta'da dil okulundayım vizem 8 gün sonra bitiyor 🙁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Performans olarak apple a15 bionic yonga setini kullanıyor ve bu çipset iphone 14 ile aynı seri ve güncel bir işlemci.
Islemcisi apple'in en iyi işlemcisi ama şarj konusunda aynı şeyi diyemeyeceğim! Oyun oynamazsanız günü rahat çıkarabilirsiniz ancak pil eskidikçe işiniz dahada zorlaşacak...
Çok pahali ama ya 11 alsanda ayni yazik ya o para verilmez
Bende 5 yil 7 serisi kullandim satip 11 aldim. Ama ne cebimde nede elimde tutmaya alisamadim. Şu an cekmecede duruyor oylecene, İphone SE aldim. Oyun oynamam zaten ve sarji bir gunu cikariyor
Euro ile turk çarptiginda para kaç para peki onlar ios 15 destekliyrdu dimi ayfon x al odaha mantıkli degil mi
😂 se 2022deki işlemci iphone 14 serisi deki işlemci ile aynı. X serisinde 3 nesil eski yonga seti var. Hemde iphone 8 ve üstü ios 16 aldı bile
Bu telefonda beni sinir ediyor y bi kasilşyor bir şey ypyr p 30 lite bende dşnyrm almayi ama iphone 11 çok pahali ayfon se 2022 de o parayi hakediyor mu sence
Oyun oynuyor isen pili akşama kadar zor dayanır ama şarjlı kılıflar var ekstra batarya niyetine onlar işini görür
Sen diyorsun ki dostum ayfon se 2022 al diyorsun oylemi xler almadi diyorsun 11 alsan çok pahali
X işini görür ama şurada max 3 yıl daha güncelleme alır. Ama se 2022 nereden baksan 5 6 sene güncelleme alır
Ayfon se 2022 ler kaç para şu an birikmiş param 7 milyar var elimde p30 lite var
Ayfon se 2022 alinir mi peki kardeşim
Bu telfon çarpasim var zaten
Se 2022 şu an 16200tlden başlıyor hafıza seçeneğine göre fiyatı artıyor. Telefonu sık kullanıyorsan sana gelmez
Hemde çok sık