Dün sipairş ettim fiyat 11900 TL. Hem sıfır olsun hem iphone un içlerinde en uygun fiyatlısı olsun hem de uzun yıllar kullanayım istedim. Telefonda 13 pro maxte kullanılan işlemci var. Sadece kamerası ve kasası falan iphone 7-8 lerle aynı. İnsanların internetteki ve de ekşideki yprumları inanılmaz. Yok bunu alan kerizdir yok şahine takılmış ferrari motoru falan? Abi neee alakaaa? Tipi mi önemli yoksa işlevi mi? Telefon bir 6 yıl daha güncelleme alacak. Ben elimdeki 5s i çıktıktan 2 sene sonra almama rağmen 6 yıl kullandım. Şimdi yine mantıklı bit alışveriş yaptığımı düşünüyorum Ama neymiş yok yaşlı telefonuymuş yok öğrenci telefonuymuş yok fakir telefonuymuş bilmem ne Sırf varya kapitalist bir algı değilse ne olayım. Cidden telefonu tipine göre tercih edenler var mı ya kaldı ki tipi ve ağırlığı da benim için gayet ideal
Eger tasarımı ve hızı senı tatmın edıyorsa ki fazlasıyla eder içinde A15 bionic işlemci var. Hızlı sarj destegı mevcut galıba 20 Watt olması lazım. Başkasının görüşünü kafaya takma. Olumsuz yönü kasa yapısından dolayı sarj süresi kısa olabılır. Tabi A15 bionic işlemcinin verimliliği de onemlı burada.
Hayırlı olsun , elinde ki cihaz gayet güzel ve güçlü bir cihaz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben bu ile ile iPhone 11 arasında kaldım iPhone 13 mini istiiyorum aslında param var ama o kadar para verilir mi 13 miniye bilmiyorum
11 in tasarımı iyi gece modu var geniş açı var ama ben bu telefonumda bile gece modunu kullanmadım 11in işlemcisi 2 sene önceki ama hâlâ iyi
Se 2022 tasarımı eski kenarlarını köşeli yapıp kamerayı az daha buyutebilirlerdi ama yapmadılar işlemcisi en iyi işlemci uzun yıllar guncelleme alacak kamerası ne kadar iyidir bilememama 11-12 gibi mi kamera kalitesi bilmiyorum ek olarak bataryası koti ama a13 ve küçük ekran var o kadar küçük bir batarya bu işlemci sayesinde hızlıca şarkı biter mi çok kararsizim