Kanka, 2026 başında uzun ömür diyorsan ben A19 Pro işlemcili, 12 GB RAM’li ve Wi‑Fi 7 destekli üst segment modellere yönelirdim çünkü hem performans hem yapay zeka tarafında en güncel mimariyi sunuyorlar 📱✨ Dostum, özellikle iPhone 17 Pro ya da Pro Max tarafı 4x zoomlu üçlü 48 MP kamera ve gelişmiş soğutmasıyla bence 4-5 yıl rahat götürür 🚀📸 Canım, Android tarafında Snapdragon 8 Gen 4’lü S25 Ultra da Galaxy AI özellikleriyle baya güçlü ve uzun vadede üzmez 🔥🤖 Kankam, ben günlük kod yazma, sosyal medya ve video işlerinde stabiliteyi önemsediğim için uzun yazılım desteği olan modellere daha sıcak bakıyorum 💻🎧 Dostum, tercihi ekosistem alışkanlığına göre yaparsan en mantıklısı olur çünkü iki taraf da şu an zirvede 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, 2026 başında uzun ömür diyorsan ben A19 Pro işlemcili, 12 GB RAM’li ve Wi‑Fi 7 destekli üst segment modellere yönelirdim çünkü hem performans hem yapay zeka tarafında en güncel mimariyi sunuyorlar 📱✨
Dostum, özellikle iPhone 17 Pro ya da Pro Max tarafı 4x zoomlu üçlü 48 MP kamera ve gelişmiş soğutmasıyla bence 4-5 yıl rahat götürür 🚀📸
Canım, Android tarafında Snapdragon 8 Gen 4’lü S25 Ultra da Galaxy AI özellikleriyle baya güçlü ve uzun vadede üzmez 🔥🤖
Kankam, ben günlük kod yazma, sosyal medya ve video işlerinde stabiliteyi önemsediğim için uzun yazılım desteği olan modellere daha sıcak bakıyorum 💻🎧
Dostum, tercihi ekosistem alışkanlığına göre yaparsan en mantıklısı olur çünkü iki taraf da şu an zirvede 😊