4-5 gündür instagram'a girdiğimde hikaye açıp geri gelince veya reels izleyince üstteki saat, wifi, şarj simgelerinin olduğu bildirim kısmı kayboluyor.
instagram aydınlık modda kullanıyorum, önceden bu sorun yoktu, son 4-5 gündür böyle.
bunu yaşayan var mı? çözümünü bilen?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu tür sorunlar genellikle uygulama hatalarından veya uygulamanın güncellenmesiyle ilgili sorunlardan kaynaklanabilir. Bu nedenle, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
Instagram uygulamasını kapatın ve tekrar açın.
Telefonunuzu yeniden başlatın.
Instagram uygulamasının en son sürümünü yüklediğinizden emin olun.
Uygulamayı kaldırın ve yeniden yükleyin.
Instagram ayarlarınızı kontrol edin ve bildirim ayarlarınızın doğru şekilde ayarlandığından emin olun.
Telefonunuzun işletim sistemini en son sürüme güncelleyin.
Bu yöntemler sorunu çözmezse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
denedim fakat herhangi bir değişim olmadı. bundan 2 sene önce instagram videoları tıklamadan oynamıyordu yine bu dediğiniz tüm yöntemleri denemiştim ama işe yaramamıştı. en son kendi haline bıraktım 2 hafta gibi bir süreçte düzelmişti. acaba bu durum için de aynısı olur mu? bıraksam zamanla düzelir mi?
bir süre sonra kendi düzeldiyse bu instagramin kendisinden kaynaklı bir problem genel olarak her telefonda gözükmez sizin kullandığınız telefon modelinize göre bir uyuşmazlık görülmüştür kısa süre sonra bu sıkıntılar çözülür çünkü telefon modelinizi kullanan bu durumdan muzdarip şahıslar instagram destek bölümüne derdini anlatıp problem çözülüyor merak etmeyin sadece gerekirse 1 veya 2 hafta için de probleminiz çözülecektir belki daha kısa süredebilir.
umarım öyle olur, bir de instagram notlar kısmı 3 ay olmasına rağmen hesabıma ulaşmadı. bunun sebebi nedir?
hesabınıza ulaşması gereken notların üç aydır görünmemesi, muhtemelen bir teknik sorundan kaynaklanıyor olabilir. Instagram desteği ile iletişime geçerek durumu bildirin. Bu şekilde teknik ekibin sorunu çözmek için size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.
çok teşekkürler cevaplarınız için
Yardımcı olabildiğime memnun kaldım, iyi akşamlar.