İnternet & Teknoloji İnstagramda bildirim var diye gösteriyor girdiğim zaman bildirim yok nasıl düzelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 16 bildirim diyor ama hesaba girdiğim zaman hiç bildirim ya da mesaj yok böyle olan var mı nasıl düzelir İnstagramda bildirim var diye gösteriyor girdiğim zaman bildirim yok nasıl düzelir? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
leyla_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl başka bi hesapla daha aktif misin telefonunda 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu hesabımı ara sıra kullanıyorum fakat bildirim biriktirmeyi hiç sevmem iki hesapta da bildirim olunca direk açıyorum Yorumla leyla_3434 +1 yıl bende 2 hesapta açık birinde olunca bu şekilde diğerinde de bildirim var gibi gösteriyor Yorumla Soran +1 yıl Çözümü bulabildiniz mi peki Yorumla leyla_3434 +1 yıl ben istemiyorum dedim o da gitti benden önceki sevgilisiyle evlendi çocukları oldu Yorumla leyla_3434 +1 yıl yanlış yere yanlış yorum oldu😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla instaya dertlenmeyi bıraktım sana üzüldüm 😂😂😂 Yorumla leyla_3434 +1 yıl 😂😂😂 başta birine yorum yapmıştım eski sevgilisiyle alakalı ortalık karıştı😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Allahın cezası eski sevgililer her yerde bela başımıza 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
başka bi hesapla daha aktif misin telefonunda
Evet bu hesabımı ara sıra kullanıyorum fakat bildirim biriktirmeyi hiç sevmem iki hesapta da bildirim olunca direk açıyorum
bende 2 hesapta açık birinde olunca bu şekilde diğerinde de bildirim var gibi gösteriyor
Çözümü bulabildiniz mi peki
ben istemiyorum dedim o da gitti benden önceki sevgilisiyle evlendi çocukları oldu
yanlış yere yanlış yorum oldu😂😂
Valla instaya dertlenmeyi bıraktım sana üzüldüm 😂😂😂
😂😂😂 başta birine yorum yapmıştım eski sevgilisiyle alakalı ortalık karıştı😂😂😂😂
Allahın cezası eski sevgililer her yerde bela başımıza 😂😂😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!