İnternet & Teknoloji İnstagram açılmıyor neden? Merve433 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagrama giremiyorum kaldırıp yükledim yine olmuyor delireceğim Güncellemeler+1 yıl Sayfa şu anda kullanılamıyor. Bunun nedeni düzeltmeye çalıştığımız teknik bir hata olabilir diyor. Bu ne demek? İnstagram açılmıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Belki hata vardır tekrar deneyin 0 1 Yorumla Merve433 +1 yıl Düzeldi teşekkür ederim
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni eklemediğin için 0 2 Yorumla Merve433 +1 yıl Sen kimsin niye ekleyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakında öğrenirsin 😬 Yorumla
Brodtsy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Açık şu an 0 4 Yorumla Merve433 +1 yıl Açık ama benim Instagram açılmıyor şaka gibi Yorumla Brodtsy +1 yıl Kısıtlama yemiş olabilirsin düzelir Yorumla Merve433 +1 yıl Teşekkür ederim ama kısıtlama yiyeceğim bir durum yok Yorumla Brodtsy +1 yıl İnstagram sunucuları grzikalı olduğu için senlik bir durum yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Webden gir 0 8 Yorumla Merve433 +1 yıl Deneyeceğim teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla Merve433 +1 yıl Olmadı giremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyarı nedir Yorumla Merve433 +1 yıl Sayfa şu anda kullanılamıyor. Bunun nedeni düzeltmeye çalıştığımız teknik bir hata olabilir. Buydu da halloldu şimdi teşekkür ederim. Bazı uygulamaları sildim ve açıldı sanırım depolama alanı dolmuş çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sayfa kullanılamıyor demesi aslında açılmış demek ve açılan sayfa hata veriyordur sen ana menü simgesine tiklasaydin veya geri tuşuna olurdu Yorumla Merve433 +1 yıl Olmadı işte. Yorumun için teşekkür ederim🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
cossack Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl sorun ne tam olarsk 0 8 Yorumla Merve433 +1 yıl Giriş yapamıyorum açılmıyor Yorumla cossack +1 yıl tarayıdan girmeyi denermisin Yorumla Merve433 +1 yıl Oradan da olmuyor Yorumla cossack +1 yıl hesabın hısıtlanmış olabilir Yorumla Merve433 +1 yıl Neden kısıtlanır ki Yorumla cossack +1 yıl aşırı şilayet almış olanilirsin veya bilgilerin sahtedir falan filan Yorumla Merve433 +1 yıl Şikayet edildiğimi düşünmüyorum fake bir hesap kaç yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oluyor. Kimseye yorum atmam, mesaj atmam Yorumla Merve433 +1 yıl Tekrar denedim. Sayfa şu anda kullanılamıyor bunun nedeni düzeltmeye çalıştığımız teknik bir hata olabilir diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki hata vardır tekrar deneyin
Düzeldi teşekkür ederim
Tarayıcı üzerinden dene
Beni eklemediğin için
Sen kimsin niye ekleyelim
Yakında öğrenirsin 😬
Açık şu an
Açık ama benim Instagram açılmıyor şaka gibi
Kısıtlama yemiş olabilirsin düzelir
Teşekkür ederim ama kısıtlama yiyeceğim bir durum yok
İnstagram sunucuları grzikalı olduğu için senlik bir durum yok
Webden gir
Deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
Olmadı giremiyorum
Uyarı nedir
Sayfa şu anda kullanılamıyor. Bunun nedeni düzeltmeye çalıştığımız teknik bir hata olabilir. Buydu da halloldu şimdi teşekkür ederim. Bazı uygulamaları sildim ve açıldı sanırım depolama alanı dolmuş çok
Sayfa kullanılamıyor demesi aslında açılmış demek ve açılan sayfa hata veriyordur sen ana menü simgesine tiklasaydin veya geri tuşuna olurdu
Olmadı işte. Yorumun için teşekkür ederim🙃
Rica ederim
sorun ne tam olarsk
Giriş yapamıyorum açılmıyor
tarayıdan girmeyi denermisin
Oradan da olmuyor
hesabın hısıtlanmış olabilir
Neden kısıtlanır ki
aşırı şilayet almış olanilirsin veya bilgilerin sahtedir falan filan
Şikayet edildiğimi düşünmüyorum fake bir hesap kaç yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oluyor. Kimseye yorum atmam, mesaj atmam
Tekrar denedim. Sayfa şu anda kullanılamıyor bunun nedeni düzeltmeye çalıştığımız teknik bir hata olabilir diyor
Çöktü galiba