İnternet & Teknoloji İnstagram neden açılmıyor çalışmıyor? niluş95 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar benRusyada yaşıyorum kaç gündür İnstagram çalışmıyor bununla ilgili bir malûmatı olan varsa yazsın lütfen Güncellemeler+1 yıl Nasıl yükleyeyim? İnstagram neden açılmıyor çalışmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Vpn ile girmeyi denedin mi 0 1 Yorumla niluş95 +1 yıl Alınmıyor Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl 1 aydır çalışmıyor birkaç gün değil 0 1 Yorumla niluş95 +1 yıl Bende yeni daha Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Rusya da yaşamandan dolayı şimdilik kapalı orada 0 2 Yorumla niluş95 +1 yıl Kesin şimdilik yoksa hep böyle olacak Yorumla SAblaK +1 yıl Hep böyle olursa çok kişi hesabına giremezdi ama şuanda olsa girenler var arada Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sevgili başbakanınız olacak o puding yüzünden 0 6 Yorumla SırrıYok +1 yıl Öfff hahahaha :D Yorumla SırrıYok +1 yıl Kız orada turist belki hemen yapıştırdın sen de :D Yorumla cookie1 +1 yıl Ama gerçek buuu Yorumla niluş95 +1 yıl burada yaşıyorum Yorumla cookie1 +1 yıl Haberlerde vardı zaten, instagram rusyada aştık kullanılmayacak diye, aynı şekilde rus youtuberlar da youtubedan kazanç elde edemeyecek Yorumla niluş95 +1 yıl Ben yapamadım vpn yüklenmedi Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 483 cevap paylaştı. VPN kullansana sen de 0 3 Yorumla niluş95 +1 yıl Nasılmış o? Yorumla SırrıYok +1 yıl Virtual Private Network. kısaca VPN Aşağıdan detay alabilirsinen.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network Yorumla SırrıYok +1 yıl bir oku öğren önce bilmediğin şeyi alma hemen.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vpn ile girmeyi denedin mi
Alınmıyor
1 aydır çalışmıyor birkaç gün değil
Bende yeni daha
Rusya da yaşamandan dolayı şimdilik kapalı orada
Kesin şimdilik yoksa hep böyle olacak
Hep böyle olursa çok kişi hesabına giremezdi ama şuanda olsa girenler var arada
Sevgili başbakanınız olacak o puding yüzünden
Öfff hahahaha :D
Kız orada turist belki hemen yapıştırdın sen de :D
Ama gerçek buuu
burada yaşıyorum
Haberlerde vardı zaten, instagram rusyada aştık kullanılmayacak diye, aynı şekilde rus youtuberlar da youtubedan kazanç elde edemeyecek
Ben yapamadım vpn yüklenmedi
VPN kullansana sen de
Nasılmış o?
Virtual Private Network. kısaca VPN
Aşağıdan detay alabilirsin
en.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network
bir oku öğren önce bilmediğin şeyi alma hemen..