İnternet & Teknoloji 24 mbps Turk Telekom modem aldım, çeker mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba 24 mbps internet aldım acaba çeker mi yoksa 35 mi yapsam? 24 yeter 35 yap Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 24 mbps Turk Telekom modem aldım, çeker mi? Cevapla İnternet Soruları Modem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Az kullanıyorsan, oyun oynamıyorsan/canlı yayın yapmıyorsan gerek yok.En düşüğü kullan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dubleks evde aşağıda ve yukarda rahat çeker mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun Mbps ile alakası yok. Çekim konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Modemi merkezi ve tavana yakın konumlandırın. Yorumla
spaghet Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl 24 yeter fiberse 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 35 nasıl Yorumla spaghet +1 yıl Biraz daha hızlı Yorumla Soran +1 yıl 15 lira fark var zaten 35 yap daha iyi Yorumla spaghet +1 yıl evet daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Benim ev dubleks acaba yukarda rahat çeker mi aşağıya koysam? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Az kullanıyorsan, oyun oynamıyorsan/canlı yayın yapmıyorsan gerek yok.
En düşüğü kullan.
Dubleks evde aşağıda ve yukarda rahat çeker mi?
Bunun Mbps ile alakası yok.
Çekim konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Modemi merkezi ve tavana yakın konumlandırın.
24 yeter fiberse
35 nasıl
Biraz daha hızlı
15 lira fark var zaten 35 yap daha iyi
evet daha iyi olur
Benim ev dubleks acaba yukarda rahat çeker mi aşağıya koysam?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!