Selam..

Doğum günün kutlu olsun sosyal medyanın mutfağı. Herkesin hem eğlenebildiği, hem sohbet ettiği, hem haber aldığı, hem yardım istediği tek yer.
Peki senin bir Twitter hesabın var mı?
#funda 💙
Evet. VAR
Hayır. YOK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Twitter da hesabım var ama hiç girmiyorum maalesef. yani sadece canım sıkıldıkça girerdim eskiden şimdi o kadar bile girmiyorum. zaten hiç sevemediğim bir platform çünkü olukça saçma geliyor yani haberse zaten interentten de bakıyorum haberlere.
veya aynı şekilde fotoğraf paylaşmak resim eklemek ayda arkadaşlarım ile konuşmak bunları da yine diğer sosyal medya uygulamalarından yapıyorum zaten bu yüzden de uzun süredir girmedim hatta en son sanırım 10yıl önce girdim. ama yine de Twitter doğum günü kutlu olsun diyelim umarım daha iyi yerlere gelebilir Twitter
Aslında önceleri Twitter hesabı kullanmıyordum ama son dönemlerde yeni hesap açtım özellikle siyaseti gündemi futbolu takip etmek açısından faydalı olduğu gibi aynı zamanda provokasyonlara girebilecek içeriklerle de dolu olduğunu söylemek isterim.
Aslında kaliteli bir platform ama aynı zamanda müstehcen içeriklerle çok fazla barındıran ve bu konuda savunmasız bir platform olduğunu söylemek istiyorum, yani birazcık kullanıma bağlı bir platform diyebilirim ama öyle çok da bağımlı değilim arada bir giriyorum çoğunlukla vakit geçirdiğim uygulama burasıdır.
Var aktif kullanıyorum.
2012 Ocak’ta açmıştım hesabı yıllarca kullanmadım ama şu kripto olaylarına girince en çok kullandığım uygulama oldu. Bir çok haberi önceden oradan öğrenme şansımız var.
Twitter'da olgun insanların olduğunu düşündüğümden indirmiştim İnstagram'da ki veletlerden gına gelmişti ama gel gör ki veletler orayıda istila etmiş birde oradan kavga eder oldum.
Evet var ama çok aktif olduğunu söylememe sadece takip ediyorum ve birkaç siyasi eleştirmekten Başka bir şey yapmıyorum
Twitter'ın ölüm yıldönümünü kutlamış olmalıydık onu kutlamadık. Elon Musk aldığı gün Twitter öldü, artık Musk's Twitter. 😂😂
Bizde Aktif kullanıcılardan biriyiz
Vardı sildim sosyal medya hesabım yok hepsini kaldırdım
2012 Yılında açmışdım fakat eposta ve şifremi unuttum
Hesabım var ama çok nadiren gündemi takip etmek için girerim
bir hesabım var ama aktif bir kullanıcı sayılmam arada bakıp çıkıyorum
Var da çok sevdiğim bir platform denemez, reddit keşke yaygıın olsa TR de
Var ama en son ne zaman girdim hatrlamiyorum
Yıllar yıllar önce açmıştım ama tozlanmış raflarda bir yerde su aralar 😂
Var, aktif değilim. Hatta birini aramak için üye olmuştum.
Kurgucu ve tuhaf sayfalar kuruldugunda kapattım hesabı funda
Var tabi yoruma yazın takibe takip 😂 ilk çıktığında takipçi sayısı popülerlik sebebiydi.
Pek kullanamsam da var keşke hiç dogmasaymis bi KS değil sonucta
Twitter'ım var, aktif bi' okuyucuyum esasında.
Güncel, siyasi haberleri anlık takip edebilmek için kullanıyorum.