İnternet & Teknoloji Twitter hesabınız var mı? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Olum bu Twitter nasıl kullanılıyor ben hiçbir şey anlamadım lan? #iyi#günler#internet#tekneloji#reisaga55 Twitter hesabınız var mı? Cevapla Twitter Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. Hesabım var 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 976 cevap paylaştı. Vardı ama kapatalı çok oldu. Boş zaman lazım, bolca tartışma ortamı doğuyor çünkü 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayır sadece ınstagram'ı, telegram WhatsApp KS kullanıyorum 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var fakat kullanmıyorum çünkü saçma bir site bana göre 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. twitter belli karaktere kadar yazabiliyorsun ve # hastagler ile çalışıyor genel de 1 0 Yorumla
Gay1kimse Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Var kullanıyorum twitterdanda aktif erkeklerle konuşuyorum kullanımı çok basit 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var, 2011 yılından beridir kullanıyorum. 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Var benim çok severek kullanırım 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 517 cevap paylaştı. Vala benim var 😄😄 ama başka bişi ya 😄 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. Evet var 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Adın ne orada mesajdan yaz bana Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. yokkk 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 938 cevap paylaştı. Yok hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hesabım var
Vardı ama kapatalı çok oldu. Boş zaman lazım, bolca tartışma ortamı doğuyor çünkü
Hayır sadece ınstagram'ı, telegram WhatsApp KS kullanıyorum
Var fakat kullanmıyorum çünkü saçma bir site bana göre
twitter belli karaktere kadar yazabiliyorsun ve # hastagler ile çalışıyor genel de
Var kullanıyorum twitterdanda aktif erkeklerle konuşuyorum kullanımı çok basit
Var, 2011 yılından beridir kullanıyorum.
Bir ara vardı artık yok
Var ama kullanmiyorum
Var benim çok severek kullanırım
Vala benim var 😄😄 ama başka bişi ya 😄
anlaşılmayacak ne var
Evet var
Adın ne orada mesajdan yaz bana
yokkk
Benim var.
Hayır yok
Yok hayır
varr