Ben kullanmadığım bilmiyorum erkek arkadaşımın Twitter hesabına baktım böyle 2023 mü oluyor o 23 eğer oysa beni aldatmış çünkü eskrt fotoları beğenip görüşelim demiş ama biz 1 buçuk yıldır sevgiliyiz
Beni aldatmaz sanırdım ama aldatmış zaten kötü davranmaya başlamıştı her şey yalanmış bende neden artık hissetmiyorum diye üzülmüştüm bide bana duygusuz ve kötü davranmıştı anladım bana güvenmiyordu hiç meğerse kendisi öyleymiş şimdi öğrendiğimi nasıl soyluycem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet 1 aralık 2023 te bakmış. Çok geçmiş olsun benim eşimde o tarihlerde baktı. İhanetin büyüğü küçüğü olmaz. Çok acıtıyor gerçekten
Sizin esinizde mi bakmış öyle şeylere
Yok 1913 Balkan Savaşı'nda atılmış. Cepheye gitmiştir kesin dert etme. 5-10 seneye geri döner. (!)
Acaba omu adı soyadı aynı sehirde aynı bence değil o beni aldatmaz
Geçmiş olsun, ayrılıyosundur herhalde
Ayrilcam tabi, gerçek hesabında yapmamış ama buda onun adı soyadı ve yaşadığı şehir omu acaba ya da kabullenmek istemiyorum inşallah o tarih değildir
Bunu ne zaman öğrendin
1 saat önce dedim bakim twite adını soyadını yazdım gördüm
Eskort filan midesiz biriymiş
Beni aldatmaz sanırdım ama aldatmış zaten kötü davranmaya başlamıştı her şey yalanmış bende neden artık hissetmiyorum diye üzülmüştüm bide bana duygusuz ve kötü davranmıştı anladım bana güvenmiyordu hiç meğerse kendisi öyleymiş şimdi öğrendiğimi nasıl soyluycem
1923
2023 tabi ki
Ayy şaka yapıyorsun
1923 olacak değil ya :) atsana profilini