İnternet & Teknoloji 2 ay Sizce hangi telefon daha iyi? Hangi bakımdan daha iyi? Cagkes Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Alacak maddi imkanınız olsa hangisini tercih ederdiniz? iPhone 14 Galaxy Z flip 4 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi telefon daha iyi? Hangi bakımdan daha iyi? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
şimşekmcqueen0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay iphone kullanıyorum çok memnunum z flip su an baktım bence piyasası yok gereksiz bşr tekefon 1 2 Yorumla Cagkes 2 ay Teşekkür ederim Yorumla şimşekmcqueen0 2 ay 🙏 Yorumla
Jakobenman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 cevap paylaştı. Katlanan telefon almam 1 2 Yorumla Cagkes 2 ay Neden Yorumla Jakobenman 2 ay Kat izi çıkıyor ekranda Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 753 cevap paylaştı. İphone 14 alır geçerim 1 3 Yorumla Cagkes 2 ay Neden peki Yorumla yagmuuradam 2 ay Daha uzun ömürlü, kullanması daha zevkli, kamerası çok kaliteli, kolay kolay bozulmaz Yorumla Cagkes 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay iPhone tabiki 1 3 Yorumla Cagkes 2 ay Neden iPhone peki Yorumla Mematibaşşşş 2 ay Sırf kamerası için bile alınır bu arada ben iPhone xr kullaniyom o bile mukemmel Yorumla Cagkes 2 ay Teşekkürler yorumunuz için Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 29 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. iphone tabiki 1 6 Yorumla Cagkes 2 ay Neden iPhone peki Yorumla _Thanos_ 2 ay cunku adamlar yapıyor Yorumla Cagkes 2 ay Ne yapıyor 🤣 Yorumla _Thanos_ 2 ay kamerası diğer telefonlar gibi değil Yorumla Cagkes 2 ay Teşekkürler Yorumla _Thanos_ 2 ay rica ederim Yorumla
Uluocakerem Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Aska vazgecmem :) 0 5 Yorumla Cagkes 2 ay Neyden Yorumla Uluocakerem 2 ay İphone tabiki Yorumla Cagkes 2 ay Neden peki Yorumla Uluocakerem 2 ay Cunku her donanimiyla harika bir isletim sistemi var ve donmayin bir iosa sahip Yorumla Cagkes 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iphone kullanıyorum çok memnunum z flip su an baktım bence piyasası yok gereksiz bşr tekefon
Teşekkür ederim
🙏
Katlanan telefon almam
Neden
Kat izi çıkıyor ekranda
İphone 14 alır geçerim
Neden peki
Daha uzun ömürlü, kullanması daha zevkli, kamerası çok kaliteli, kolay kolay bozulmaz
Teşekkür ederim
iphone 14'e o kadar para verilmez.
iPhone tabiki
Neden iPhone peki
Sırf kamerası için bile alınır bu arada ben iPhone xr kullaniyom o bile mukemmel
Teşekkürler yorumunuz için
iphone tabiki
Neden iPhone peki
cunku adamlar yapıyor
Ne yapıyor 🤣
kamerası diğer telefonlar gibi değil
Teşekkürler
rica ederim
Aska vazgecmem :)
Neyden
İphone tabiki
Neden peki