İphone 12 mini mi iphone 11 mi? Birinde batarya diğerinde ekran kalitesi sorunu var sizce hangisi daha iyi?
İphone 12 mini
İphone 11
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam :)
Yeni nesil cep telefonlarında "daha iyi" olabilecek pek çok özellik var ve bunları sadece belli markaya sığdırmak yerine seçenekleri daha geniş tutarak değerlendirirsek bizi şaşırtan nice özellikleri kucaklamış oluruz. Android dünyasına da tam olarak bu bakışla giriş yaptığım için kendimi şanslı görüyorum çünkü "daha iyi"yi değil "en iyi"mi buldum. 👊

"Yeni bir telefon alacaksam aradığım her şey onda olmalı" diyerek yola çıktım ve araştırdım. OPPO A Serisi ile tanıştım. İçlerinden OPPO A74 ile Android dünyasına merhaba dedim.

Sevdiklerimle bir araya geldiğimde, güzel bir manzara gördüğümde veya eğlenceli modumdayken çekeceğim fotoğrafların ve kaydedeceğim videoların gözümle gördüğüm gibi olmasını istemişimdir hep. Beni büyük makinelerle uğraştırmayan OPPO A74'ün 48MP ana kamerası, 2MP derinlik ve geniş açı kamerası, yapay zeka ile desteklenen selfie kamerası bu isteklerimi fazlasıyla karşılıyor, beni adeta usta bir fotoğrafçıya dönüştürüyor. 😎

Akıllı telefon deyince insanın aklına hemen pilin kullanım süresi geliyor. "Kaç saate şarj olur?", "gün içinde kaç kere şarj etmek gerekir?" gibi sorularla anın tadını çıkaramıyoruz. İşte OPPO A Serisi bu konuya noktayı koymuş; OPPO A74, 5000mAh pilini 33W hızlı şarj ile destekliyor. Bu sayede daha 30. dakikada pilde %54'ü görüyorum. Öyle gün içinde kaç kere şarjmış, powerbank lazım mıymış gibi sorulardan sıyrılmayı sağlayan bu özellikle telefon aşkımı kesintisiz yaşıyorum. 😍

"Android telefonlar da çok yavaş" diyenleri cebinden çıkartan OPPO A74 ile hızıma hız katıyorum. Oyundan büyük uygulamalara, sosyal medyadan kayıtlara pek çok işlemi 4GB RAM ve 128GB ROM ile genişletilmiş belleği sayesinde fişek gibi yapıyorum. ⚡️

Mobil oyun dünyası her geçen gün genişliyor, burada yerini kapmak istiyorsan performansın yüksek olmalı, peki ama nasıl? OPPO A Serisi ile tabii ki! Bendeki OPPO A74'ün Snapdragon 662 işlemcisi ve 7GB'a kadar yükseltilebilen 4GB RAM'i sayesinde her grafik türündeki oyun yağ gibi akıyor, kazanmak için bilek gücünü göstermen yeterli. 👊👊

Yeni nesil oyunlarından sosyal medyasına artık pek çok mobil uygulama geniş ekran istiyor. Bu artık neredeyse bir gereklilik. "Eğer yeni bir telefon alınacaksa ekranı kesinlikle geniş olacak" cümlesini kurarak tercih ettiğim OPPO A74 6.43inç ekranı, sadece 1.60mm kenar genişliği, delikli selfie kamerası ile ekran/gövde oranını %90.8 seviyesinde tutmayı başarmış 👏
Hâlâ "Android mi, iOS mu?" diye merak edenler için Android telefon olan OPPO A74 deneyimimden bahsederek yüksek performansa bir adım daha yaklaşmanızı istedim. Şimdi sıra hangi OPPO'yu seçeceğinizde ✌👌
Cevap
1Cevap
Xiaomi Poco F2 pro alın telefon görün
https://www.youtube.com/embed/xtrnbMDOkQABir yıllık kazancını vereceksen al
Asgari ücretle ile neredeyse bir yıllık kazanç aşağı yukarı
iPhone 11
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?