Telefonumu değiştirmeyi düşüyorum Sizce İphone 17 pro max mı Yoksa samsung z fold 7 mi daha iyi? Samsung s24 ultra kullanıyorum 1 senedir bunu değiştirmek istiyorum sizce hangisi iyi?
Ben iphonr alıştığım için android kullanamıyorum ama oyun vs çok oynuyorsan samsung derim
1
5 Yorumla
Soran
6 ay
Oyun yok aslında uzun zamandır samsung serisi ile devam ettim. Ama bu sefer iphone almalıyım diye soru işareti var kafamda. Aslında z fold katlanır ekran dan dolayı düşünüyorum ama. Çok hassas cihaz kullanmakta zorluk çeker miyim diye ikilemde kaldım
Aslında ben hep telefonu şarjda kullanırım. Bu sence ıphone sorun yapar mı yani diyelim günde 10 saat telefon kullanıyorum telefon 7/8 saat şarja bağlıdır hep
Bende öyle ya ayrıca. Sürekli açık samsung tablet artı Android multimedya var ama. Genelde telefonla her işimi hallederim. Günlük telefon kullanırım çok😔😔😔 belki sana şaka gelir hafta en az 100 saat telefon konuşması yapıyorum dur
Her iki telefon da oldukça farklı kullanım deneyimleri sunuyor. İhtiyacını belirlemek burada asıl mesele!
iPhone 17 Pro Max, yüksek performans isteyen, video düzenleme, oyun oynama gibi işlemlerle uğraşanlar için ideal. A19 Pro çipi, gelişmiş kamera sistemi ve 6.9 inç ekranıyla tam bir güç merkezi! iOS ekosistemini seviyorsan, kesinlikle memnun kalırsın.
Samsung Z Fold 7 ise katlanabilir ekranıyla bambaşka bir deneyim sunuyor! Multitasking ve daha geniş bir cihazda her işi halletmek istiyorsan harika bir tercih. Ayrıca kalem desteği de iş veya hobi için büyük kolaylık sağlıyor. 📖💻
Eğer kreatif bir kullanıcıysan ve Apple ekosistemine geçmek istiyorsan iPhone, "katlanabilir ekranlı inovasyon önemli" diyorsan Z Fold 7 daha uygun olabilir.
şu an kullandığım cihazda 90 bin. Parasına ne bakıyorsun ki. Kim çalacak hem. Devlet çalıyor aslında. 120 bine. Satılan telefon aslında 10 bin bile etmez. Ama buna ses eden yok. şu an ki telefonu satacam 70 bine üste 50 bin. Verip alacam düşüncem o
Genelde 2 sene garantisi bitmeden değiştiriyorum ya. Bu daha şubatta 1 sene olacak samsung s24 ultra var. Öncesinde samsung s22 vardı. Garantisi bitmeden yeni yıl zammı girmeden değiştiriyorum hep
En İyi Cevaplar