Saçmalık depil mi Şu an Türk Telekom kullanıyorum faturalı her ay 50₺ di bu ay fatura 70 geldi
Operatörler hat satıyorlar aylık bizden para alıyorlar Hatları bedava yapıp he ay 50-70₺ bizden para alıyorlar ğstelik hat 300-400₺ bedava edip müşteri toplamaları gerekmiyor mu 400₺ edip müşteri kaçırıyorlar
Benim paket sabit aylık 120 ödüyorum. Bazen arayıp, kandırıp değiştirmeye çalışıyorlar daha bir senem var diye oyuna gelmiyorum. Hakkımı koruyorum. Bir sene perişan edecem onları kdjkd
Her yerde çekiyor. İş yerinde bizim üretim alt katta diğerlerinin çekmiyor benim çekiyor. Kaziklamayi düşünmüyorum. Kaziklamalarina engel oluyorum. Çünkü kullandığım paket şu an 160 170 lira kdksk
Meslea aynı telefon aynı marka bir cihaz kullanan biri var mı yanında o baska operatör olsun onunda ceker telefon çekmemesi telfpn modeli ile darkedşyormmesela tuşlu telefon az çekerken dokunmayiklerin cekim gücü daha yüksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
370 diye biliyorum
Tskler
300-400₺
Tskler
İki sene önce 50 100 arasıydi
Iki sene onceki fiyati bende biliyorum. Bana bugunki fiyat gerekiyor. 2023 yani
Telefonculara sormayı dene o zaman.)
Yurtdisindan telefonculara sor. Cok mantikli
Googleye sor bak bu da bir seçenek veya almak istediğin şirketin müşteri hizmetlerini ara yardımcı olsunlar
Eskiden 10tl di 15tl Di
O zamanlar ekonomi bu kadar berbat değildi ve enflasyon yoktu
Saçmalık depil mi Şu an Türk Telekom kullanıyorum faturalı her ay 50₺ di bu ay fatura 70 geldi
Operatörler hat satıyorlar aylık bizden para alıyorlar
Hatları bedava yapıp he ay 50-70₺ bizden para alıyorlar ğstelik hat 300-400₺ bedava edip müşteri toplamaları gerekmiyor mu 400₺ edip müşteri kaçırıyorlar
Benim paket sabit aylık 120 ödüyorum. Bazen arayıp, kandırıp değiştirmeye çalışıyorlar daha bir senem var diye oyuna gelmiyorum. Hakkımı koruyorum. Bir sene perişan edecem onları kdjkd
Bin dk
Bin sms
17 GB internet
50₺ 😎
Gazelerde 200 ile 300 tl yaziyor? Kafam karisti.
Opparatörrlere göre değişiyordur BİM 375₺ +9 GB intneet falan yazıyordu geçen haftalarda
Anladim
Benim bin dk
Bin sms 20gb
120 turkcell
Türkçem kullanıp onları kazıklamaya düşünmen 🧠 😂 😂
Her yerde çekiyor. İş yerinde bizim üretim alt katta diğerlerinin çekmiyor benim çekiyor. Kaziklamayi düşünmüyorum. Kaziklamalarina engel oluyorum. Çünkü kullandığım paket şu an 160 170 lira kdksk
Turkcelmi hartin sonrakisisesi
Bana göre turkcell sana göre turkcem olan hat evet. d
Meslea aynı telefon aynı marka bir cihaz kullanan biri var mı yanında o baska operatör olsun onunda ceker telefon çekmemesi telfpn modeli ile darkedşyormmesela tuşlu telefon az çekerken dokunmayiklerin cekim gücü daha yüksek
Turkcell kullanlarin çekiyor. Türk Telekom veya Vodafonelu olanların belirli yerlerde çekiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!