Yeni kartta değişen özellikler?
Arkadaşlar Ziraat kartımın son kullanma tarihi geçmek üzere yeni kart yollayacaklar.
Yeni kartda kart numarası cvv falan bunlar değişiyor mu yoksa eski kart ile aynımı
İnşallah bilen vardır.
Daha önce kartının son kullanması dolunca yeni kart almış olan var mı bilir?
Arkadaşlar Ziraat kartımın son kullanma tarihi geçmek üzere yeni kart yollayacaklar.
Yeni kartda kart numarası cvv falan bunlar değişiyor mu yoksa eski kart ile aynımı
İnşallah bilen vardır.
Daha önce kartının son kullanması dolunca yeni kart almış olan var mı bilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu destekleyicine iyi bak troy gönderirlerse her yerde geçmiyor. visa falan iste
Evet
Ama ben 2021 de kullandığım kart ile ziraat mobil açtım ve tarihi 2023 de geçiyordu o kartın ama ben 2025'te de kullanmaya devam ediyordum zirraat mobili nasıl oluyor bu durum
Hesap kapanmaz sen istemediğin sürece. Fakat numaralar falan değişiyor
Ya bu arada belki bu durumu yaşamışsinizdir diye sormak istiyorum ziraat mobile şu an göremiyorum ben şifre hatalıdır diyor ama kesinlikle doğru neyse şifre yenile o zaman diyorum ilk adımda sorulan kimlik numarasını ve telefon numarasını giriyorum onlarada hatalıdır diyor uygulamaya giremiyorum
Şifreyi unuttuysanız unuttum yapın olmuyorsa yakın bankamatik varsa oradan Halledebilirsiniz ya da müşteri hizmetlerini arayın.
Evet degisiyor
Ama ben 2021 de kullandığım kart ile ziraat mobil açtım ve tarihi 2023 de geçiyordu o kartın ama ben 2025'te de kullanmaya devam ediyordum zirraat mobili nasıl oluyor bu durum
tamam hesap kapanmıyor
Sadece numaralar değişiyor
Ya bu arada belki bu durumu yaşamışsinizdir diye sormak istiyorum ziraat mobile şu an göremiyorum ben şifre hatalıdır diyor ama kesinlikle doğru neyse şifre yenile o zaman diyorum ilk adımda sorulan kimlik numarasını ve telefon numarasını giriyorum onlarada hatalıdır diyor uygulamaya giremiyorum
Alakası yokki
Biliyorum sadece başka bir soru sordum belki bu durumu yaşamışsinizdir diye
Yo yasamadim her zaman giriyom tabi hesanbin iptal olmamissa