KS Hakkında Üstü karalanmış yazıyı okumak mümkün mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor merhaba arkadaslar elimde boyle bir ss var burdaki yazilari okumak mumkun olur mu ayarlarla va oynayip? Üstü karalanmış yazıyı okumak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl KS Hakkında konusunda 41,8b cevap paylaştı. Mümkün değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sag tarafa 1 solda cevaplayana 2 diye yaziyorum.1-izledin mi olanlari2-neden bahsediyorsun2- meral akşener mi?1-evet aynn1-saçmaladı bence2-bence de. Zaten o rte nin ajanıydı1-evet bence de1-bahceli 2018 de kazik atmisti1-simdi de meral bu gorevi aldi rte nin adamlari heryerde 4 3 Yorumla yasinnn22 +1 yıl hahahahahahahahh koptum dsds Yorumla Erkanbaskan741 +1 yıl Bir resim de ben atsam yardımcı olur musunuz acaba Yorumla Erkanbaskan741 +1 yıl Bir resimde ben atsam cevaplar mısınız Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl https://youtu.be/dGoZ1jxaNCoBU şekil yapılıyor ama yazıları karalayıp tekrar ekran görüntüsü alındıysa görmen imkansız 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl KS Hakkında konusunda 2,4b cevap paylaştı. Özel bir teknoloji kullanarak okumuş oldum. Ama önemli bir şey yazmıyor orada. 0 4 Yorumla Kamran97 +1 yıl Selam instagram var mı? Lütfen çok önemli Yorumla Kamran97 +1 yıl Böyle bir sorunla karşı karşıyayım. lütfen nolur bana yardımcı olun🙏🏻 Yorumla aerolite +1 yıl @Kamran97 Şakaydı.💁 Yorumla Kamran97 +1 yıl Nasıl yani? Yapamıyor musun? Hakkaten şaka mıydı?😞 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hayır tabii ki de. O karalanmış renklerin oraya sakızla yapıştırıldığını filan mı zannediyorsunuz. 1 0 Yorumla
G_Hakikat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Açabilen bir yazılım var fotoğrafın ss alındığı telefonun senin elinde olması gerekir. 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl KS Hakkında konusunda 605 cevap paylaştı. Evet resmi indirin telefonunuza resim düzenleme programını açın ve ordan ayarlar var biraz karışık ama 0 0 Yorumla
örümcek_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Fotonun renk ayarlarindan yeşili kapatman yeterli 1 0 Yorumla
destina72 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Farklı programlar var kaldırıp okumak için onları araştır sen 1 0 Yorumla
Bahtsızb Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tam emin değilim ama photoshop programıyla okunuyordu 0 0 Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl birtakım uygulamalar vardır belki 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl KS Hakkında konusunda 377 cevap paylaştı. kk aday olmasın yazıyor 1 0 Yorumla
KİMSESİZBABAA Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl nasil? KİMSESİZBABAA +1 yıl şu an uğraşmam yarın bakayim Soran +1 yıl noluurrr cok ihtiyacim var KİMSESİZBABAA +1 yıl Belki arkadaşlar yapar yapamasa bakarım Soran +1 yıl tamam tesekkurlerr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mümkün değil
Sag tarafa 1
solda cevaplayana 2 diye yaziyorum.
1-izledin mi olanlari
2-neden bahsediyorsun
2- meral akşener mi?
1-evet aynn
1-saçmaladı bence
2-bence de. Zaten o rte nin ajanıydı
1-evet bence de
1-bahceli 2018 de kazik atmisti
1-simdi de meral bu gorevi aldi rte nin adamlari heryerde
hahahahahahahahh koptum dsds
Bir resim de ben atsam yardımcı olur musunuz acaba
Bir resimde ben atsam cevaplar mısınız
BU şekil yapılıyor ama yazıları karalayıp tekrar ekran görüntüsü alındıysa görmen imkansız
Özel bir teknoloji kullanarak okumuş oldum. Ama önemli bir şey yazmıyor orada.
Selam instagram var mı? Lütfen çok önemli
Böyle bir sorunla karşı karşıyayım. lütfen nolur bana yardımcı olun🙏🏻
@Kamran97 Şakaydı.💁
Nasıl yani? Yapamıyor musun? Hakkaten şaka mıydı?😞
Hayır tabii ki de. O karalanmış renklerin oraya sakızla yapıştırıldığını filan mı zannediyorsunuz.
Açabilen bir yazılım var fotoğrafın ss alındığı telefonun senin elinde olması gerekir.
Evet resmi indirin telefonunuza resim düzenleme programını açın ve ordan ayarlar var biraz karışık ama
Fotonun renk ayarlarindan yeşili kapatman yeterli
Farklı programlar var kaldırıp okumak için onları araştır sen
Tam emin değilim ama photoshop programıyla okunuyordu
birtakım uygulamalar vardır belki
kk aday olmasın yazıyor
Evet
nasil?
şu an uğraşmam yarın bakayim
noluurrr cok ihtiyacim var
Belki arkadaşlar yapar yapamasa bakarım
tamam tesekkurlerr
Mümkün