MateBook D 15
Bilgisayarımda hangi oyunları oynayabilirim?
MateBook D 15
Fps oyunları hoşuma gidiyor fakat bu bilgisayarla imkansız gibi oynayabileceğim güzel bir oyun var mı cihaz bu
HUAWEİ Cihaz adı LAPTOP-J13E40DP İşlemci 11th Gen Intel (R) Core (TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,80 GB) Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Grafik işlemci yok gibi modeli arattığımda da bulamıyorum ürünü aynı zamanda. İntel HD graphics varsa sadece zor birçok oyunu oynaman ama hafif oyunlar oynanabilir.
bana oyun ismi gerek
Büyük ihtimal Lol vs. oynayabilirsin. FPS olarak sorarsan zor ama düşük ayarlarda belki CS GO deneyebilirsin.
Seçtiğin oyunlar için da sende bulunan grafik işlemciyle oyunun testlerine bak. Memnun etmeyecekse hiç indirme yani :D
Onun dışında illa FPS oyunu olmasına gerek yok vs. dersen Steam kütüphanesine bakarım bi kaldıracak oyun var mı Intel HD Graphics için.
LAPTOP-J13E40DP
MateBook D 15
Testlere baktım şimdi Intel Iris Xe Graphics Grafik işlemcin ağır oyunları bile lowest ayarlarda açabiliyor ama 16 GB ram ile dual channel olunca.
8GB ramle yine de Valorant, LOL, CS GO gibi E-spor oyunlarını oynayabilirsin rahatça bence.
ille FPS dersen Valoyla CS ye bir bak olmadı Steamde ücretsiz FPS oyunları da var
Nereden indirebilirim peki güvenilir bir uygulama var mı?
bahsettiğim Valorant ve Lol kendi sitelerinden CS GO yu ise Steam üzerinden indirebilirsiniz Steam bir dijital oyun platformudur güvenlidir. Parayla oyunda satın alınabilir orada oynayacak oyunlarda bulabilirsiniz kendinize oyuncuların %99 u kullanır Steami :D
Bu cihazda çift çekirdek var, gerçek çift çekirdek. Ama bence işlemci hızı fena değil. 2.40'lık bir işlemci bazı oyunlara izin verir. BF2, CS 1.6, Age of Empires 1-2, Lotr Battle for the Middle Earth, Nfs Most Wanted 2005 yahut 2005, 2008 dolaylarındaki COD serilerinden de oynanabilir oyun.
Fakat ekran kartı performansınız konusunda fikrim yok. Nedir cihaz kartınız?
64 bitse zor...
128 bit ve paylaşımsızca, saydıklarımı yüksek ayarda oynatır.
bütün bilgiler açıklamada yazıyor ne olduğuna dair fikrim yok
Cihazın satış linki var mı?
Ekran kartını bulamadım.
LAPTOP-J13E40DP
MateBook D 15
Bunu yaz ilk çıkan siteye bas
Bu birçok oyunu açar. Kötü cihaz değil.
Bakıp buldum.
Cevap
6Cevap
Bence daha çok serious sam gibi oyunları oynayabilirsiniz
Eski hikayeli oyunlar olur gta iv oynamıştım daha kotuyusle