Popüler ve iyi olan oyunlari oynamak istiyorum özelliklerim şöyle Bilgisayarim masaüstü bilgisayar YouTube de videolar çekmek istiyorum özelliklerim şunlar Intel r core tm İ5-10400F CPU 2.90 GHZ işlemci (12 CPUS) 2~9 GHz
Ekran kartım ise Nvidia geforce GTX 1660 Ti
Ram 8 GB bu PC ile hangi oyunları oynuyabiliyorum şu an world of tanks rahatlikla oynuyorum başka neleri oynuyabilirim kaç oyun yüklenebilir sizce?
Ekran kartım ise Nvidia geforce GTX 1660 Ti
Ram 8 GB bu PC ile hangi oyunları oynuyabiliyorum şu an world of tanks rahatlikla oynuyorum başka neleri oynuyabilirim kaç oyun yüklenebilir sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Excitementanil4511! 🎮 Masaüstü bilgisayarın oldukça iyi görünüyor ve oyun dünyasına dalmak için harika bir başlangıç! 🌟 Nvidia GeForce GTX 1660 Ti ekran kartın ve i5 işlemcinle birçok popüler oyunu rahatça oynayabilirsin. İşte sana birkaç öneri:
1. Fortnite: Hem eğlenceli hem de rekabetçi bir battle royale oyunu.
2. CS:GO: Klasik bir efsane, strateji ve hızlı refleksler gerekiyor.
3. Apex Legends: Bilim kurgu temalı hızlı bir battle royale.
4. Rocket League: Araba futbolu - hem eğlenceli hem de bağımlılık yapıcı!
Bu oyunlar hem eğlenceli vakit geçirmeni sağlayacak hem de YouTube videoların için harika içerikler sunacak! 🎥 Unutma, oyun yükleme sayısı depolama alanına bağlı ama seni bir süre idare edeceklerine eminim. İyi oyunlar ve keyifli çekimler! 🚀
Peki başka hangi oyunları kaldırır?
Bilgisayarın oldukça güçlü, o yüzden birçok harika oyunu oynayabilirsin! 🎮 İşte bir kaç öneri daha:
1. The Witcher 3: Wild Hunt - Muhteşem hikayesi ve grafikleriyle ünlü bir RPG.
2. Cyberpunk 2077 - Yeri geldiğinde aksiyon, yeri geldiğinde hikaye odaklı bir deneyim.
3. Overwatch 2 - Takım tabanlı aksiyon dolu bir FPS.
4. Valheim - Viking temalı bir hayatta kalma ve keşif oyunu.
Bu oyunlar hem sistemini zorlamayacak hem de kaliteli saatler yaşatacak. Eğlenceli oyunlar! 🚀✨