Selam arkadaşlar oyun öneri tavsiyesi almak istiyorum fakat CS 1.6 tarzında oyunlar olursa gerçekten çok sevinirim savaşlı aksiyonlu oyunları genellikle seviyorum fps oyunları falan da olabilir ama silahlı olursa daha güzel olur 4096 MB Ramım var Win 10 64 Bit işletim sistemi
işlemcim ise İNTEL (R) Core (TM) i3-2350 M CPU @ 2.30 GHZ ( 4Cpus) - 2.3GHZ var hangi oyunları yükliyebilirim bu bilgisayara teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için şimdiden kardeşlerim yardımcı olursanız gerçekten sevinirim bu arada
işlemcim ise İNTEL (R) Core (TM) i3-2350 M CPU @ 2.30 GHZ ( 4Cpus) - 2.3GHZ var hangi oyunları yükliyebilirim bu bilgisayara teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için şimdiden kardeşlerim yardımcı olursanız gerçekten sevinirim bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Age of empires 3 oyna. Strateji oyunu ama çok zevkli.
Dostum öncelikle teşekkür ediyorum fakat ben daha çok genellikle cs 1.6 tarzı oyunlar arıyorum?
Cs 1.6 tarzinda oyun pek kalmadi. Silah oyunu olarak diyorsan güncel oyunların oynanış şekli cs 1. 6dan cok farklı. Pointblank oynayabilirsin online. Veya kendine arkadaş bul call of duty serisinden zombi modlarini birlikte oyna. Baya zevkli oluyor misal bir ev içinde takım arkadaşlarınla direniyorsun felan. Dalga dalga zombi geliyor.
Dostum ya gerçekten iyi bir oyun yok mu o tarz?
Ne oynuyabilirim gerçekten bulamıyorum ki bulsam direkt indiriceğim zaten :D
Reis olsaydi bilirdik zaten bak cs 1.6 ya 20 senelik oyun ama nasilda biliniyor. Ya oyun zevkini degistirip önyargini kirip bilindik bir oyuna baslamalisin, ya da daha güncel fps oyunlarini denemelisin.
Dostum cs 1.6 ya başlamak istiyorum da steam istiyor istemese indiriceğim açıkcası steamdan mobil ödeme de yapamıyorum haliyle :)
Cs 1.6 steam niye istesin. İnternetten indirebilirsin. Hatya online bile girebiliyorsun serverlara. Ama cs go yükle bence. Steamde ücretsiz hem.
Cs go yu yükledim ama pc de oynuyayamadım malesef asikşfasdjkfi :D
Ne indirsem gerçekten bilmiyorum ki :/ :(
Metin2, knight, lol felan böyle oyunlara basla artik kanka. Online oyunun heyecani bir başka.
Kardeşim silahlı çatışmalı oyunlar daha çok favorim ama benim için.
Mobilde oyna critical ops var. Pc icin baska bulamazsin. Pointblank, valorant, csgo, wolfteam felan işte
Valorant indirmek istiyorum ama nasıl indiriceğim + nasıl kayıt olacağım bir ara denedim ama kayıt olamadım nedendir?
Valorantin kendi sitesi var. Ordan indireceksin. Sanirim önce kayit olman lazim indirmek icin. süslü kullanici adlari olmuyor ben de cok denedim basta olurken hata veriyor. huseykoc gibi basit bir adla kayıt oldum. Zaten o üyelik için, oyunda başka isim koyabiliyorsun. Sonra indiriyorsun. Ama pcin kaldirir mi bilmem, cs godan daha ağır bir oyun diye biliyorum sistem özelliklerine bak.
Kaldırır kaldırır benimkini dostum
Kardeşim şu an valorantı indirmek üzereyim.
Güzel oyun, karakterleri çözmen 1 haftani alabilir. Ama baya zevkli oyun. Counterla fortnite karışımı gibi düşün.
Anladım dostum ama kayıt yaparken bu windowsa inen programdan gerçekten girer mi bir ara denedim çünkü olmamıştı şahsen.
Çok uzun sürer mi ya indirmesi falan
Valla bilgisayarinda sorun yoksa girer tabi. Ben dümdüz indirdim oynadim. Problem olmadi.
Dostum bu arada gerçekten oyun falan kalmamış artık hiç piyasa da. hepsi milat olmuş bence.
Dostum ben pubg mobile oynuyacağım fakat 32 GB ramım var 1.40 GHZ işlemci telefonun ayrıca lenovo k6 markası kaldırıp oynatabilir mi gerçekten sence?
Cod serisi oyunlar. Valorant, Sabotaj, Zula, Crysis.
Selamun Aleyküm Kral da Bunlar harici başka neler önerebilirsiniz peki?
@XG10AV
Aleyküm Selam, ekran kartın hakkında bilgi vermedin ama şu oyunlara da göz at istersen ; Half Life 2
Half-Life
BioShock
Portal 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Quake
BioShock Infinite
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Unreal Tournament 2004
Call of Duty 4: Modern Warfare
Half-Life Alyx
Team Fortress 2
Unreal Tournament
Medal of Honor: Allied Assault
Overwatch
Ya bu tarz oyunları başka türlü nasıl öğrenebilirim peki?
Bu arada bana steam olmayan oyun önerebilirmisiniz?
Google’da FPS oyun Listesi yaz, sana bütün sonuçları çıkarır. İçlerinden beğendiğini seç indir ve oyna
Bu yazdığım oyunları Steam olmadan da torrent ile indirebilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!