İnternet & Teknoloji En ucuz Gsm hangisi faturası Türk telekom kullanıyordum çok pahalı geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşırı pahalı paketler hangi ucuzdur? Güncellemeler+1 yıl Hattım faturasız En ucuz Gsm hangisi faturası Türk telekom kullanıyordum çok pahalı geliyor? Cevapla En Ucuz Soruları Pahalı Soruları Türk Telekom Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2 senede bir oparator değiştiğim için sürekli ucuz paket kullanıyorum şu an turktelekom dayım 60 gb 3000 dakika turktelekom a sınırsız 120 tl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yebi geçenler için paketlerden yapıp Taahütlü mü kullanıyorsun Yorumla burkiii41 +1 yıl Evet 2 sene taahhüt istiyorlar aynı paket aynı ücret Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Hepsi birbirinden pahalı. Eskiden taahhüt bitsin de kurtulsak diye bakardık, şimdi taahhüt bitmesin yeni paketler çok pahalı diyoruz. 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 301 cevap paylaştı. Vodafone var ama çekim sorunu var. Zaten pek fazla bir seçenek yok 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 375 cevap paylaştı. Vodafone daha uygun gibi 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 392 cevap paylaştı. En ucuzu o bildiğim kadarıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 senede bir oparator değiştiğim için sürekli ucuz paket kullanıyorum şu an turktelekom dayım 60 gb 3000 dakika turktelekom a sınırsız 120 tl
Yebi geçenler için paketlerden yapıp Taahütlü mü kullanıyorsun
Evet 2 sene taahhüt istiyorlar aynı paket aynı ücret
Hepsi birbirinden pahalı. Eskiden taahhüt bitsin de kurtulsak diye bakardık, şimdi taahhüt bitmesin yeni paketler çok pahalı diyoruz.
Vodafone var ama çekim sorunu var. Zaten pek fazla bir seçenek yok
Vodafone daha uygun gibi
En ucuzu o bildiğim kadarıyla
Ucuzu mu kaldı hepsi pahalı
Benim hat türktelekom 30 tl