İnternet & Teknoloji En uygun fiyatlı sorunsuz internet hangisi? Türk telekom kullanıyorum 125 tl den 350 ye çıktı? Öneri rica ediyorum? yaşamadına Takip Et Xper 4 Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Türknet e gecmeyi düşünüyorum memnun olan var mı çok şikayet var kararsız kaldım En uygun fiyatlı sorunsuz internet hangisi? Türk telekom kullanıyorum 125 tl den 350 ye çıktı? Öneri rica ediyorum? Cevapla İnternet Soruları Uygun Fiyat Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DawnSezer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Millenicomu dene turk telekom altyapısını kullanıyor zaten. 180 den başlıyor fiber internet fiyatları. 1 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Türk Telekom emniyet tarifesi kullanan Polis tanıdığın varsa sana referans olsun 20 GB interneti 100 TL ye kullanırsın 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 516 cevap paylaştı. başka markaya geç başka markaya geçtiğinde daha ucuz fiyat veriyor şirketler. 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl türknet 250 tl idi araştır 0 6 Yorumla DawnSezer +1 yıl 300 oldu Yorumla UgROzcN +1 yıl hadi ya yapacak bişey yok Yorumla yaşamadına +1 yıl Türknet 600 tl kuruluma istiyor 6 taksit, fatura 6 ay 200tl sımartyfi 50tl ev telefonu 25tl yine oldu 375 Yorumla DawnSezer +1 yıl Kurulum derken evde internet varsa aktif, kurulum parası almıyorlar sanırım Yorumla yaşamadına +1 yıl @DawnSezer alıyorlar mış maalesef Yorumla DawnSezer +1 yıl Bende düşünüyordum turknete geçmeyi o zaman kalsın. En iyisi o ama. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Millenicomu dene turk telekom altyapısını kullanıyor zaten. 180 den başlıyor fiber internet fiyatları.
Türk Telekom emniyet tarifesi kullanan Polis tanıdığın varsa sana referans olsun 20 GB interneti 100 TL ye kullanırsın
başka markaya geç başka markaya geçtiğinde daha ucuz fiyat veriyor şirketler.
türknet 250 tl idi araştır
300 oldu
hadi ya yapacak bişey yok
Türknet 600 tl kuruluma istiyor 6 taksit, fatura 6 ay 200tl sımartyfi 50tl ev telefonu 25tl yine oldu 375
Kurulum derken evde internet varsa aktif, kurulum parası almıyorlar sanırım
@DawnSezer alıyorlar mış maalesef
Bende düşünüyordum turknete geçmeyi o zaman kalsın. En iyisi o ama.
wellcome to turkey canım
Yuhhhh neden öyle oldu
türk Telekom en iyisi
Vodafone