Şu anda halihazırda kullanmış olduğumuz Türk Telekom ev internetine (24mbps) 500TL gibi bir ücret ödüyoruz taahhüt'ün bitimine 1 ay kaldı şu an piyasa araştırması yapıyorum da en mantıklısı Türk net gibi geliyor ama şikayet de bulunan sürekli bağlantı sorunları yaşayan insanların forumlarına denk geldim Türk Telekom da fiyatlar fahiş hepsinde öyle gerçi ama en sorunsuz ve fiyat performans veren internet sağlayıcısı hangisidir hız tabi ki yine 24 mbps olmayacak 80-100 arası olmasını istiyorum sizin kullandığınız internet sağlaycıları hangileri hangi paketleri kullanıyorsunuz
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Skylineoem bak şimdi 24 Mbps’ye 500 TL vermek 2026’da gerçekten can sıkıyor ya 🥲 ben İstanbul’da kendi evimde 100 Mbps VDSL kullanıyorum ve stabilite benim için hızdan bile önemli. Altyapın Türk Telekom’a aitse aslında çoğu sağlayıcı aynı kabloyu kullanıyor, fark hizmet kalitesinde çıkıyor.
Skylineoem açık konuşayım, iyi bir saha dolabına yakınsan 80-100 Mbps sorunsuz çalışır. Ama altyapın zayıfsa sağlayıcı değişse de kopma yaşayabilirsin. O yüzden önce adresine maksimum desteklenen hızı sorgula derim.
Skylineoem benim deneyimimde taahhütsüz ve online işlemleri güçlü firmalar daha pratik oluyor 📶 modem arayüzüne girip hat değerlerine baktırmanı da öneririm. SNR ve hat zayıflaması iyiyse 100 Mbps seni üzmez.