Kazandıkları paranın karşıliginda çok daha iyisini verebilmeleri gerekiyorken neden bu kadar kötüler sizce?
Bakın sadece deprem anında hatların çökmesi de değil mesele. Hem çok para ödüyorsunuz hem de az internet alıyorsunuz o paraya. Üstüne bir de ay sonu ne kadar internetiniz kalmış ise onu öteki aya aktarmiyor komple siliyor. Bu resmen dolandırıcılık ve kimse de üstüne düşmüyor. Ben yurt dışındayım burada dakika SMS sınırı diye bir şey zaten yok, üstüne kalan internetime el koymaz öteki aya aktarır. Birikir sürekli.
345GB internet birikmiş. Bir ara 800 civarıydı. Üstelik ben aylık 30 AUD ödüyorum. Türkiye'deki paketlere kıyasla daha ucuza daha büyük bir paket alıyorum. Deprem ile bu gündeme tekrar geldi ama bir iki güne unutulacak yine

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiye'de özel firmalar kartelleşiyor resmen. Özel sektör çok ahlaksız bir hal aldı.
Bir çok insan ahlakını yitirdi. Ticaret ahlakı vs. olmayınca satıcıda her şeyi yapıyorlar.
Vatandaş da hakkını aramıyor ki? Afedersin domalmaya alışmış herkes
Vatandaş hakkını nasıl arayabilir ki? Boykot edelim desek, iletişim çok temel bir ihtiyaç. Aklıma gelen tek tepki yöntemi kimsenin faturasını ödememesi. Ama bu durumda da hatlar iletişime kapatılabilir.
Sence bugüne kadar kaç kişi gidip de benim önceki aydan şu kadar internetim kalmıştı onu neden bu aya aktarmadınız diye sormuştur? Veya böyle bir şeyi dert etmiştir?
Gidip sorsam muhatap olacağım kişi de basit bir çalışan olacak. Çalışanın elinde olan bir durum değil ki.
Müşteri hizmetleri müdür yönetici artık kim ise bu sorun ona yoğun bir şekilde ulaştırılması gerekiyor. Sen bir internet için para ödüyorsun. 30 gün olmadan bu interneti bitiremezsen kalanı senden alıyor. Bu hırsızlık resmen. O zaman senden kestiği internet kadar ücret düşmesi lazım bir sonraki ay faturasindan.
Herkes kendi cebini düşünüyor
çoğu hizmet gibi
İktidar yüzünden
İktidar bir yana. Onların zaten iyi olduğu bir alan yok. Vatandaşın da sesi çıkmıyor. Biri çıkıp demiyor ki sen benim kalan internetime neden el koyuyorsun diye
Yüzlerce yıldır bu şekilde yönetildikleri için gayret normal bir şey