Asus mu lenovo mu MSI mı?
İyi bi laptop alıyım diyorum amaa iyi özellikli olanlar gamer laptopu gibi kalın?
önerisi olan var mı model olarak
Asus mu lenovo mu MSI mı?
İyi bi laptop alıyım diyorum amaa iyi özellikli olanlar gamer laptopu gibi kalın?
önerisi olan var mı model olarak
Asus >msi >Lenovo şeklinde
Eski Lenovo laptop um vardı 2016 da almıştım 1 yıl içinde fanından iğrenç derecede ses gelmeye başladı garanti de iken servise gönderdim fan çalıştığı için garantiden değişim yapamayız dediler. Parasını verip yeni fan takdırdım 3 ay sonra oda bozuldu bilgisayar ısınıp kapanıyordu.
Sonra asus un tuf modelinden bir laptop aldım ısınma problemi vb şeyler olmadı ama oyun bilgisayarı olduğu için çok ağar ve kalın evde masaüstü gibi kullanıyorum monitöre takılı
şu an ise Macbook pro kullanıyorum tavsiye ederim ama senin için uygun olmayabilir
Cevap
4Cevap
Önemli olan içeriği. Sonra bütçen ne kadar? Bir de tamamen Çin'e ait olan markalar almayın diyorlar yani bu durumda Lenovo ve MSI markalarını elemek lazım
Bu özelliklerde 20 bin TL'yi geçer. Oyuncu msuun?
Yani sana açıkçası oyun bilgisayarı daha iyi gider kodlama falan diyorsun
Msi veya Asus
asus son zamanlarda amd ile çalışıyor onlar nasıl bilmiyorum amd çok ısınıyor genel olarak yeni işlemcilerini hiç denemedim ama
marka olarak bu ikisi iyidir
Bende amd7 nasıl merak ediyorum bir tane model buldum öyle, onun dışında tuf ve rog farkı ne acaba ben 1650ti lı bir şey alsam bana yeter gerçi heralde 2050 lik bakıyorum ama hiç öyle model yok
Ben de Asus vardı çöktü. Mokoko oldu ama eski model
Bütçe ne kadar
Fiyat performans olsun diyosun yani.
Evet bu fiyat aralığında iyidir.
Asus her zaman en önde gelir
Marka değil işlemci ve özellikler önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?