Alışveriş & Hediyeler İş bilgisayarı olarak Asus mu yoksa Lenovo mu sizce? berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İş olarak yani normal bilgisayar olarak Asus mu daha iyi yoksa Lenovo mu? Veya başka önerdiğiniz herhangi bir marka varsa söyleyebilirsiniz ☺️ Asus Lenovo İkiside güzel tercihine kalmış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İş bilgisayarı olarak Asus mu yoksa Lenovo mu sizce? Cevapla Bilgisayar Soruları Marka Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hp varken bunları tercih ediyorlar mı :) Gülüyorum bazen işlemci ve ram kapasitesine bakıyor iş yerinde cs go lol oynayacak değiller hadi bir güzellik yapıp ssd olursa yeterli :) bu üç özellik olup en ucuz en kurumsal olan tercih edilir 1 3 Yorumla berkayalperdogan +1 yıl Oyun için değil normal olarak iş vs Yorumla berkayalperdogan +1 yıl HP iyi mi ki peki? Ben pek sevemedim ama Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Evet kurumsal olarak en iyi diyebilirim Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Marka'nin bir önemi yok, teknik ve fiyat olarak karsilastir, hangisi isine geliyorsa onu al. 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl macbook alsana ama ikisinden yana lenovo iyidir 1 1 Yorumla berkayalperdogan +1 yıl Macbook sevmiyorum ben Yorumla
En İyi Cevaplar