Arkadaşlar;
1-) AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD 3060 lı LENOVO mu
yoksa
2-) AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX3050 lı ASUS mu?
1-) AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD 3060 lı LENOVO mu
yoksa
2-) AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX3050 lı ASUS mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aslında Asuslar piyasadaki rakiplerine göre aynı özelliklere nazaran daha iyi ama bu özelliklere göre Lenovo
bu özelliklerden lenovo mu diyorsun? pişman olmaktan korkuyorum açıkçası. 22.500 lira verip paramla rezil olmak istemiyorum
Karşılaştırma sitelerine bakarak karar verebilisin aslında
Lenovo nun donanımı daha güçlü karşılaştırmaya gerek yok bunu zaten
tabi bütçe meselesi
fotoğrafına baktığımda anlamıştım böyle güzel bi yorum yapacağını :D kardo, asus kullanıyorum şu an. 10 senedir 1 defa bakım yapmadım pcye. bana mısın demiyor. tabi bu sene artık allahına kavuştu ama asus bildiğimiz gibi kaliteli bi marka. lenovo hiç kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum o yüzden sormak istedim
aynı modeli 1000 kişi alsa bir kaçında üretimden kaynaklı sıkıntı çıkabiliyor işte teknoloji şans işi lafı burada bazen devreye giriyor :D o yüzden sonra ki alacağın asus da olsa ben yine %100 sıkıntı çıkmayacağını garanti edemem :) sana tavsiyem lenovo nun bu modelini forumlarda arat Technopatta falan kullanmış arkadaşlar varsa kullanıcı yorumlarına bak en iyisi bu olur :)
veya varsa imkan lenovo nun aynı özelliklerinde ve fiyat bandında asus bul için o zaman daha rahat etmiş olur :D
Asus'un yıllardır bu işin içinde olduğu bir gerçek güven veriyor tabi :)
ama şu iki ürün arasında kesinlikle lenovo seçilir neden 3060 almak var ken 3050 alalım :D
iki tarafın da gönlünü yapmışsın:D aynı fiyat bandında 3050 ler var işte, ben mesleğim gereği masaüstü kurmuyorum zaten tayinci olduğum için. aldığım pc uzun süre beni idare etsin istiyorum şu 5-6 sene gözüm kapalı ultrada vs oynatsın yani beni :D
Performans istiyorsan alacağın ürün belli şahsen bir sorun oluşur mu oluşamaz mı kimse bilemez olursa da garanti yani :) sen yine kullanıcı yorumlarına bak güzelse için rahat eder alırsın :)
Dostum Lenovo legion ve Asus rog strix g17 arasında kalıyordum ben de galiba Lenovo olacak
Lenovo hiç kullanmadım bilmiyorum, o yüzden emin olamadım.
Ben şu an Mac kullanıcısıyım Lenovo için çok iyi şeyler duydum arkadaşlardan
Lenovo daha iyi duruyor.
Asus iyidir
asus iyidir de, yukarıda yazdığım özelliklere göre lenovo 2.000 tl daha fazla fakat özellik bakımından aralarında uçurum var.
Lenovo
Asus
neye göre?
Yıllardır kullanıyorum sağlam
aslında bende kullanıyorum fakat yenilemem gerekiyor 22.000 tlye kadar bütçem var lenovo alsam mı karar veremedim