İnternet & Teknoloji Arkadaslar sacma belki ama benim numaram turkcell ve benim kartim filan yok aileminde yok surekli mesaj geliyor anlamadim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor numarayida gizledim bisey ne olur aman diyim bu ney biri benim numarayimi verdi anlamadim ki Arkadaslar sacma belki ama benim numaram turkcell ve benim kartim filan yok aileminde yok surekli mesaj geliyor anlamadim? Cevapla Mesaj Soruları Turkcell Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Numarayı yenimi aldın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yoo baya oluyor 0536 başliyor ama ikinci olabilirmi aceb Yorumla JackRocker +1 yıl Akbankta kredi kartın hesabın var mı? Yorumla Soran +1 yıl hayır yok ailemindw benimde yok Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Otomatik talimat verilmiş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Allah Allahh e ben istemiyorum bu mesaji nasil iptal edilir ya Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Mobil bankaciliktan iptal edebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl yani benim uzerime kart olsa bilirim degilmi e devllet filan cikarmi valla bu islerdeb pek anlamiyorumda Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Senin üzerine kart yoksa akbanki ara Yorumla Soran +1 yıl tamam saolun yok kar filan bide beni. numaram turkcell ordaturktelekom diyor alamadim ki Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sen en iyisi bankadan bilgi al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Numarayı yenimi aldın
yoo baya oluyor 0536 başliyor ama ikinci olabilirmi aceb
Akbankta kredi kartın hesabın var mı?
hayır yok ailemindw benimde yok
Dolandırıcı olabilir dikkat et.
Otomatik talimat verilmiş
Allah Allahh e ben istemiyorum bu mesaji nasil iptal edilir ya
Mobil bankaciliktan iptal edebilirsiniz
yani benim uzerime kart olsa bilirim degilmi e devllet filan cikarmi valla bu islerdeb pek anlamiyorumda
Senin üzerine kart yoksa akbanki ara
tamam saolun yok kar filan bide beni. numaram turkcell ordaturktelekom diyor alamadim ki
Sen en iyisi bankadan bilgi al
Ara sor