İnternet & Teknoloji Arkadaslar hicbir sey yokken instagramda gezerken boyle bi uyari geldi neden nasil kurtarabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yanlis hicbir sey yapmadigim halde hesabim askiya alindi nasip kurtarabilim? Güncellemeler+1 yıl Yardim edebilecek var mi Arkadaslar hicbir sey yokken instagramda gezerken boyle bi uyari geldi neden nasil kurtarabilirim? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şikayet edildiysen biri tarafından hesabın askıya alınmış, incelemeler bitene kadar hesabını geri alamazsın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Karara katilmadigini belirte bastim Yorumla Soran +1 yıl E maile kod gelecekmis sanirim e mail istiyor duzelir mi ki kodu yazinca Yorumla dionysosjai +1 yıl Dene, başıma hiç böyle bir şey gelmedi bilmiyorum. Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl karara katılmıyoruma tıkla gereken işlemleri yap düzelir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tikladiktan sonra e posta istiyor emin misiniz duzelir mi? Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl dün aynısı bende de oldu yaptım düzeldi Yorumla Soran +1 yıl Aynen oldu yanlis bisey yapmiyim diye sordum tesekkurler Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl rica ederim. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Karara katılmadığını belirtmekten başka yapabileceğin bir şey yok 0 0 Yorumla
vurkan24 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl cinsel içerikli bir paylaşımmı yaptın? 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Şikayetler vardır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kime ne yapmisim sanki ya kurtarilabilir mi peki Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Yazıyor zaten orada katılmadığını bildirmen gerekiyor diyor Yorumla Soran +1 yıl Mail istiyor kod gelecek sanirim Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Dene bakalım olmazsa yenisini açarsın neden bu kadar önemli ki bu zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şikayet edildiysen biri tarafından hesabın askıya alınmış, incelemeler bitene kadar hesabını geri alamazsın.
Karara katilmadigini belirte bastim
E maile kod gelecekmis sanirim e mail istiyor duzelir mi ki kodu yazinca
Dene, başıma hiç böyle bir şey gelmedi bilmiyorum.
karara katılmıyoruma tıkla gereken işlemleri yap düzelir
Tikladiktan sonra e posta istiyor emin misiniz duzelir mi?
dün aynısı bende de oldu yaptım düzeldi
Aynen oldu yanlis bisey yapmiyim diye sordum tesekkurler
rica ederim.
Karara katılmadığını belirtmekten başka yapabileceğin bir şey yok
cinsel içerikli bir paylaşımmı yaptın?
Hesabın şikayet edilmiş
Şikayetler vardır
Kime ne yapmisim sanki ya kurtarilabilir mi peki
Yazıyor zaten orada katılmadığını bildirmen gerekiyor diyor
Mail istiyor kod gelecek sanirim
Dene bakalım olmazsa yenisini açarsın neden bu kadar önemli ki bu zaten
Fake mi