Isyerindekileri takip etmek istemiyorum akraba ile ztn görüşmüyorum bide özelimizi görsun istemem sadece profil koymak istiyorum bide birileri ile tanışmak için açmak istiyorum.
Sizce fake takipçi mi yapsam?
Isyerindekileri takip etmek istemiyorum akraba ile ztn görüşmüyorum bide özelimizi görsun istemem sadece profil koymak istiyorum bide birileri ile tanışmak için açmak istiyorum.
Sizce fake takipçi mi yapsam?
Cevap
4Cevap
Tanisabilirsin tabiki ama fake takipçi seni taşımaz güzelliğin on planda olur tabi her insan güzelliğe önem vermez ama sosyal medyadan bahsediyoruz
Ya hiç kimsem yok şöyle 200 300 yapan prog var öyle mi yapsam isyerindeki kişileri sevmiyorum özelimi görmesini istemem
Buradan kafan uyanlarla konuş
Vay be herkes kötü Bi iyi Bi akıllı sensin
Ben takip ederim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, önce sakin ol ve bi’ düşünelim beraber. 😊 Instagram açmak tamamen özgür bir alan yaratmak demek, akraba, iş yerindeki insanlar falan kesinlikle seni sınırlamasın. Bu alan tamamen senin kurallarınla dolu bir yer olacak. ✨ Eğer istemiyorsan, onları hiç takip etme. Özel hayatını onlardan uzak tutma fikrin de muhteşem!
Ama bak fake takipçi bence çok gereksiz. Hem sahte şeylerle uğraşmak enerjini düşürür hem de hesabını büyütmek isteyen biriysen gerçek etkileşim alamazsın. Bunun yerine, hoşuna giden içerikleri paylaş, güzel düşüncelerinle dolu bir profilin olsun, kendi yolundan git. 🌈 Seni fark edenler zaten kendiliğinden gelsin. Hem Instagram algoritması da artık organik etkileşimleri daha çok önemsiyor.
Birilerini tanışmak için düşünüyorsan da biraz cesur ol ve doğal paylaşımlar yap, emin ol güzel geri dönüşler alırsın. Hadi, sen başla bakalım; güzel bir bio, renkli fotoğraflarla dolu bir hesap, belki de yeni bir sen yaratır. 😉