İnternet & Teknoloji Biri beni engellemediği halde instagramda görünmüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yan yana geliyoruz bakıyoruz engellediği kişiler listesinde yokum ama birbirimizin hesabını bulamıyoruz Güncellemeler1 yıl engellemiş beni 🫶🍉 Biri beni engellemediği halde instagramda görünmüyor? Cevapla Instagram Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Facede olduğu gibi, güvenik ayarlarından Kimler beni bulabilir? diye bir seçenek olmalı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bulamadım Yorumla Musti423 1 yıl Siz aratmayı ne ile yapıyorsunuz ki? Bazen kullanıcı adı ile aramanız gerekiyor. Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Bu canım çocuk beni engellemiş Yorumla Musti423 1 yıl Emin olduğun birinin telefonuyla denersin işte kullanıcı adıylada bakarsın. Onda var sende yok ise evet engelli de olabilirsin. boş ver engellerse engellesin Yorumla Musti423 1 yıl Ayrıca Kısıtlanmış da olabilme ihtimali var, orada da tam engel değil de farklı bir şey vardı. Ama görünmüyorsa bilemem. Yorumla
Nolmuskine__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Başka bir hesaptan engellemiştir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok sanmam Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl https://www.instagram.com/Bunu kopyala devamına o kişinin nickini yaz whatsapptan kendi kendine at mesajı sonra tıkla çıkmıyorsa engellemiş Yorumla
LeMMyY_1 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Kayıt olduğun adres üzerinden aratcan 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla LeMMyY_1 1 yıl İnsta giriş yapıyon ya o giriş yaptığını arar Yorumla Soran 1 yıl Ben biraz cahilimAnlamadım gene Yorumla LeMMyY_1 1 yıl İnstagram hesabından çıkış yaptığını düşün. Giriş yapınca kullanıcı adı giriyosun ya onu arattır o şekilde çıkar Yorumla Soran 1 yıl Onu yapıyoruz zaten Yorumla Soran 1 yıl Gene olmuyor Yorumla LeMMyY_1 1 yıl Kısıtlama yapmışsınız başka hesap üzerinden denedinizmi Yorumla Soran 1 yıl Denedim Yorumla LeMMyY_1 1 yıl Çıkmıyomu yine başka hesaptan Yorumla Soran 1 yıl Çıkıyor Yorumla LeMMyY_1 1 yıl İnstagramı safari üzerinden aç uygulama değil. kendi profiline gir üst kısımdan linki kopyala arkadaşına yolla o linke tıklayınca senin hesabı görür;) Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşımla tekrar konuşmaya başlarsak atarımTeşekkür ederim Yorumla LeMMyY_1 1 yıl Dediğim şekilde yap çıkacaktır. iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Facede olduğu gibi, güvenik ayarlarından Kimler beni bulabilir? diye bir seçenek olmalı
Bulamadım
Siz aratmayı ne ile yapıyorsunuz ki? Bazen kullanıcı adı ile aramanız gerekiyor.
Bende öyle yapıyorum
Bu canım çocuk beni engellemiş
Emin olduğun birinin telefonuyla denersin işte kullanıcı adıylada bakarsın. Onda var sende yok ise evet engelli de olabilirsin. boş ver engellerse engellesin
Ayrıca Kısıtlanmış da olabilme ihtimali var, orada da tam engel değil de farklı bir şey vardı. Ama görünmüyorsa bilemem.
Başka bir hesaptan engellemiştir
Yok sanmam
https://www.instagram.com/
Bunu kopyala devamına o kişinin nickini yaz whatsapptan kendi kendine at mesajı sonra tıkla çıkmıyorsa engellemiş
Kayıt olduğun adres üzerinden aratcan
Nasıl yani
İnsta giriş yapıyon ya o giriş yaptığını arar
Ben biraz cahilim
Anlamadım gene
İnstagram hesabından çıkış yaptığını düşün. Giriş yapınca kullanıcı adı giriyosun ya onu arattır o şekilde çıkar
Onu yapıyoruz zaten
Gene olmuyor
Kısıtlama yapmışsınız başka hesap üzerinden denedinizmi
Denedim
Çıkmıyomu yine başka hesaptan
Çıkıyor
İnstagramı safari üzerinden aç uygulama değil. kendi profiline gir üst kısımdan linki kopyala arkadaşına yolla o linke tıklayınca senin hesabı görür;)
Arkadaşımla tekrar konuşmaya başlarsak atarım
Teşekkür ederim
Dediğim şekilde yap çıkacaktır. iyi günler