Ülke genelinde Twitter'a erişim sorunu yaşanıyor. İnsanlar VPN kullanmaya başladı. İnsanlar Twitter üzerinden iletişime geçip yardım istiyordu, bu şekilde iletişim kuruluyordu. Engel geldiği söyleniyor. Sırası mıydı şimdi?

Ülke genelinde Twitter'a erişim sorunu yaşanıyor. İnsanlar VPN kullanmaya başladı. İnsanlar Twitter üzerinden iletişime geçip yardım istiyordu, bu şekilde iletişim kuruluyordu. Engel geldiği söyleniyor. Sırası mıydı şimdi?

Twitter için erişim yasağı doğru ama ama Instagram için bir erişim kısıtı yok.
Aslında bana göre iyi yaptılar bir yandan ama bir yandan da kötü
İyi yandan Twitter da ne kadar canım manyak var
Yalan bilgi veriyor, milleti kandırıyor, para için yine milleti kandıran çok insan var ve Hepsinin Allah belasını versin
Kötü yandan
İletişim azalması vb bildirim
Yani ne olacak bu böyle bilemiyorum
En çok yalanın, milletin kandırıldığı yer Twitter çünkü en çok Twitter aktif
Vatandaşların Bakan ve valiye tepki gösterdiği videonun yayılmasından kısa süre sonra önce bant genişliği daraltıldı, sonra tamamen kapatıldı. Yardım isteyenleri, yakınlarının bulunduğu adresi paylaşanları da susturmuş oldular. Tam Erdoğan'a ve AKP'ye yakışır bir hareket.
Dezenformasyon, yalan yanlış bilgiler, dolandırıcı yardım mesajları paylaşımları olmasa elbette kısıtlama olmazdı. Bu zor günlerde insanların duygularını ranta çeviren, sinir uçları ile alay edenler yüzünden olan bir durum.
Giremiyordum ben de demek erişim engeli gelmiş. İyi de birçok kişi orayı kullanarak, bilgi yayarak eşini dostunu kurtarmaya çalışıyordu. Böyle yapmasalardı keşke.
Cevap
39Cevap
Maalesef gerçekler ortaya çıkıncı kısıtlama getirdiler. zaten ülke bunu çok sık yapıyor her hangi bir olay olduğu zaman kısıtlama getiriyor. sosyal medyadan iletişim kuruyor birbirine yardım gönderiyor ama bunu bile kısıtlıyorlar. İletişim açlığı sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde böyle şeyler yapılması çok yanlış. Konu her ne olursa olsun böyle bir şey doğru olamaz. Binlerce insan Twitter gibi sosyal medya sayesinde sesini duyurup çıktı enkaz altından
Bence whatsapp ve telegram harici tüm platformlara erişim geçici bir süreyle kısıtlanmalı.
Dehşet derecede dezenformasyon ve provokasyon yapılıyor.
Temelsiz iddialar ortaya atılıyor.
Devlet öldü, bitti; Oğuzhan yine ülkeyi kurtarıyor.
İletısım watsapp telegram ustunden kurulur oyuncak ettıler sosyal medyayı 10 yasında kıveletde alıp yazıp sahte haber yapıyor 30 yasında ki oratlığı karıstıran çok haber almak isteyene haber yeri cok neden bu kadar tiktok tweet'r dıye kendini yırtılanların amacları bellı
Bende HERHANGİ BİR ERİŞİM SORUNU YOK SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA...
Fakat şunu söylemek istiyorum, ülke böyle bir kaos içindeyken esen rüzgarı bile nasıl siyasete yönetime çevirebiliyor bu insanlar şaşırtıcı gerçekten, yani şu paylaşım altına gelen görüş ve yorumlardan da görüldüğü üzere...
Meğer böyle bir kaos bekleniyormuş gerekli mercilere yüklenmeleri için.. Allah akıl fikir irade mantık ve Hidayet versin bu milletin bazı bölümüne gerçekten...
Eceviti götüren 99 Sakarya depremi Erdoğan'ı getirdi ve şimdi 2023 maraş depremi Erdoğan'ı götürecek. Depremden ölmeden kurtulan ancak göçük altında kalan soğuktan donarak ölen insanların ahı var. 24 yıldır toplanan deprem vergileriyle yol yapmışlar, bir türlü doyuramadi şu müteahhitleri 👍 ev almak için faiz caizdir diyen diyanet işleri başkanı gördü bu gözler.
Deprem olmayıp ne olacak?
Kargaşayı ve paniğin önüne geçmeye çalışıyorlar Bir yandan iletişim evet doğru öteki yandan da yanlış bilgi ve kaos'cuların önüne geçmeye çalışıyorlar
Neden yapıldığını da yazsanız keşke bu yapıldıysa ve böyle tepkiler geliyorsa demek ki doğru bir sey yapılmış
Reisleri olay yerine gitti ya olur da birisi çıkar ona ters bişey der sosyal medyaya yansır diye kapattı. Allah saraylarını başlarına yıksın inşallah.
Gerçeklerden kaçılmaz er ya da geç tüm her sey açığa çıkar. Şu deprem günü bile bu yapılıyor yazıklar olsun.

gerçekten şaka gibi
İletişim açlığı sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde böyle şeyler yapılması çok yanlış. Konu her ne olursa olsun böyle bir şey doğru olamaz.
yagmacilar falan var turk degiller tabi de suleyman soylu yok boyle bir sey olamaz diyor onlar gorunmesin falan diye herhalde. ulkeye aldiklarimiz sirtimizdan vuruyor boyle.
Senin gibi tweet girl ler ortalığı karıştırmasın diye kapattılar.
Sadece onların istediği haberi alın diye kaçacak yeriniz yok
Bu ne ya offf ülkeye bak herşeye genel geliyo igrenç bir şey bu
Hangi gelişmiş ülkede var bu
Gelişmiş ülke mi ? Türkiye mi ?
@Papatyahayalleri10 kusura bakmayın bi an unutum daha gelişemediğimizi
Ben de diyorum niye girilmiyor. Şu an hiç sırası değildi ya. Acilen tekrar erişim sağlanmalı.
Şöyle bir zamanda yapılacak şey değildi yaptırım yapacaksan twitter a şu durumlardan sonra yap bari
Bişiler yazarıdımda ya hesap kapanır ya da tutuklanırım belki burayada engel gelir
Yalan haberler vb olduğu için haklı olarak kapattılar
Bahaneler ile kapattılar zihniyet belli gerçeği örtmek.
Neden erişim geldi? Herkes ordan haberleşiyor. Alooo iktidar amacın ne?
Her şeyleri yanliş, bu kadar mı Kifayetsiz olur bir. Yönetim ya
Engellemek ile birseyleri cozecegine inananlar komedyasinda bu hafta..
Ortada suistimal var iyi baktinizmi deprem üzerinden şov yapıyorlar
Öyle deme bebişim gerçeklerin gizlenmesi lazımki bazılarımız uyumaya devam etsin
yalan ve kaos haberleri çıkmaya başladı o yüzden getirildi
Kaos ve yalan haber önünde gecikmeye çalışıyor ama doğru bulmadım. Binlerce insan Twitter gibi sosyal medya sayesinde sesini duyurup çıktı enkaz altından
kaos ve yalan haber önüne geçmeye çalışıyorlar. ama yanlış yapıyorlar.
Bazı iftiralar var o yüzden kapatıldığını söylüyorlar ama twitter sayesinde kurtulan ve kurtulacak olan canlar mağdur oluyor
Yalan haber çoktu twiterda bu yüzdendir diye düşünüyoeum
yasak ne alaka. vpn var gireriz her türlü de engellenme amacı ne anlamadım
AKP'nin engellemeleri nedir yardımı engelle Twitteri kapat hayırdır lan kim bunalr düşman mi
İmamoğluna küfür ediyor vekil sen niye geldin devlet burada diyo adam düşman mı yardım edecek niye zorunuza gidiyo İstanbul boğzındaki abd savaş gemisine deseler ya sen niye geldin diye hangisi tehdit?
Yalan haberlerden dolayı kapatıldı
İnsan olmayanlar sorun oluyordu.
Gereksiz bir şey olmuş erişim yasağı
Elon Musk sebebini anlamak için çalişmalar yapiyor
top secret... her şey bilinmemeli...
Hiç sırası değil
Amaç zaten insanlar dertlerini dillendirmesin
Çok gereksiz bir ego bu insanlar haberlesiyor
ben giriyorum sorun yok
Bir bu eksikti! ! ! ! !
Yuhh diyorumm bee yuhh yanii
Sence can mı önemli itibar mı?