Twitter'dan sonra Tik Tok'a da erişim engeli geldi. Acil haberleşme ihtiyacı varken internetin kısıtlanması normal mi?
Herkes VPN kullanmıyor ve sosyal medyanın gücüyle yardım ihtiyaçları daha hızlı yayılıyordu.

Twitter'dan sonra Tik Tok'a da erişim engeli geldi. Acil haberleşme ihtiyacı varken internetin kısıtlanması normal mi?
Herkes VPN kullanmıyor ve sosyal medyanın gücüyle yardım ihtiyaçları daha hızlı yayılıyordu.

Tiktoktaki inşallah kalkmaz. Doğru düzgün derdi olan başka mecralarda duyurur sesini orada değil. Yalan yanlış bilgiler yayıp bu dönemde milleti galeyana getirmek isteyenler olmasa twitter da kapatılmazdı.
Bizi susturuyorlar cinayettir ihmaldir dememizi bu gerçeği engelliyorlar bu suç bu haksızlık bu yardım esirgeme bu insanlık dışı biz birbirimize umut oluyoruz
Cevap
21Cevap
Normal değil
Kısıtlamak için haklı sebeoleri var yanlış yönlendirme gibi ama gerçekten yardım isteyen çok insan var bu yüzden kısıtlanmamalıydı. Zaten VPN ile girikiyor çok saçma olmuş.
Tek dertleri itibarları çünkü eleştiriye tahammülleri yok.
Millet yardim istiyor bunların derdi başka.
GEbermemizi istiyorlar
Demokratik bir toplumda bu asla olmaz. İnsanlar deprem için gruplara nasıl ulaşacak Twitter olmayınca
İnstagram, twitter bu dönemde bizim için çok önemliyken böyle saçmalıklarla resmen bizi ölüme terk ediyorlar.
Gebermemizi istiyorlar
Twitter neyse de tiktoka gelmesi çok iyi olmuş hatta sonsuza kadar kapatsalar daha iyi olur bence
Diktatör bozuntusu. Yasaklamak neden. İnsanlar o iletişim ile haberleşir. Yakında cep tel komple yasaklar
Yalandan şov yaparak ya da siyasi üzerinden devlete yüklenerek ortada bilgi kirliliği yüzünden vb durumlardan dolayı önlem amaçlı
Siz onu o mecralarda fitne çıkartıp milleti birbirine düşürtüp bu olaya sebep olan soytarılara söyleyeceksiniz.
Meclise getirilen internet sansürünün yansıması işte. Maalesef kısıtlanıyoruz ve insanlar buna ses çıkarmıyor. Üzücü.
Ben de telefondami sorun varki diye kapattım. actim uygulamaya guncelleme gelmis guncelledim. neden duzelmiyor diyordum tiktoka gelmesi kötü oldu
İktidarda kalmak için her şeyi yapan bir zihniyet var
Gayet normal çünki okadwr cok yalan haber ve tweet dönüyorduki yetkililerin işi zorlaşıyodu daha cok
Şu soruyu kafamdan atamıyorum, nefesim daralıyor: Enkaz altındakiler şu an ne yapıyordur😭?
Depremde kurtarma operasyonlarını twitter fenomenleri mi yönetiyor?
halkın zararına ne kadar iş varsa hepsini yapıyor bunlar
Twitter açıldı ama tiktoka iyi olmuş keşke hiç açılmasa
Sosyal yasak, kotu ve yanlis seyleri gormeyi engelliyo, kontrolsuzce izleyen herkesin psikolojisi kotu yonde etkileniyodu
Tabi ki yaraSi olan gocunur… bu kadar vicdansizlik olamaz…
niye dogrulari söyledigimiz icin mi zorunlarina gidiyorlar
Kaosu engellemek için yasaklıyorlar. Kaos kadar kötü bir hal yoktur. özellikle şu zamanda
Bu kadar yalan yönlendirmenin olduğu platformun kısıtlanması normal
Aynen aynen geberelim daha iyi….
Millet oralardan deprem zedelerle dalga geçiyor o yğzden kısıtlama bence
bilemiyiruz ama bazi yerlr engeli sanirim hak ediyor
twittera gelmemesi gerekiyordu çoğu insan twitterdan seslerini duyuruyordu
Utanmasalar sinyal direklerini sökecekler.
diyecek cok sey varda demiyecegim
hiç bir şey normal değil şu an
Elestiri gelen her yeri herseyi kapatiyorlar
Tam bizim ülkemize göre
Geberelerim kina yakarlar
normal olarak giriyorum ben
girdim
@Dilaraa69 girdim ama pcden telefondan. Ben eskişehir'deyim bu arada fark eder mi bilmem
Çok saçma ya
Maalesef...
Normal değil
Vpn ile tiktoka giremiyorum
Normal değil
anormal
Gayet normal..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?