İnternet & Teknoloji 1 ay Adroid mi yoksa IOS mu? The-Departure Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 andorid'e hiç alışamadım, 1 ay dayanabildim. Adroid mi yoksa IOS mu? Cevap Yaz 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Yıllardır Android bundan sonra da öyle olur herhlade. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 34 , eic 31% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. uygulama kurma kurma kolaylığı açısından daha esnek android ama kullanım olarak ios daha stabilize ve hızlı 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Yeniliklere kolay uyum sağlayamamak yaşlanma belirtisidir. Haberin olsun ☺ 0 0 Yorumla
Erdeem09 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Android iOS a göre daha yavaş kalır ama ben yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım tabi kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. android kesinlikle 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 5,4b cevap paylaştı. Herkes sevdiğini kullanır. Android. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. IOS kullanmadım hiç Sanırım kullansam da yapamam. 0 0 Yorumla
Jakobenman Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı. hiç ios kullanmadım denemek lazım 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Tabi ki İos 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Android 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yıllardır Android bundan sonra da öyle olur herhlade.
uygulama kurma kurma kolaylığı açısından daha esnek android ama kullanım olarak ios daha stabilize ve hızlı
Yeniliklere kolay uyum sağlayamamak yaşlanma belirtisidir. Haberin olsun ☺
Android iOS a göre daha yavaş kalır ama ben yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım tabi kişiden kişiye değişir
android kesinlikle
Android tabiki
Herkes sevdiğini kullanır. Android.
androitte sana alışamadı
Arada pek bir fark yok aslında
IOS kullanmadım hiç Sanırım kullansam da yapamam.
Her yönden ios daha iyi
hiç ios kullanmadım denemek lazım
En iyisi Kaçak redmi
Tabi ki İos
vallah andoroüd daha ucuz onu gullanuyom
IOS.
IOS.
Android
Android bence
Android