Yazılımcı & Grafiker hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce zeki insanlar mı yoksa gözünüzde sadece "asosyal" bir kimliğe mi sahipler?

Yazılımcı & Grafiker hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce zeki insanlar mı yoksa gözünüzde sadece "asosyal" bir kimliğe mi sahipler?

Aslında özellikle ilk öğrenim aşamasında bir tık asosyalleşiyoruz mid seviyeye ulaştıktan sonra sosyalleşip planlı yaşamaya başlıyoruz. Bir algoritma kuruyoruz ve hayatımızı ona göre yaşıyoruz, sektör her saniye güncellendiği için her gün mutlaka yenilikleri takip ediyoruz salla başı al maaşı şeklinde mesleğimizi sadece iş yerinde, mesai saatinde yapmıyoruz. Hal böyle olunca da sosyalliğe diğer insanlar kadar plansız vakit ayıramıyor olabiliyoruz. İnsanların serzenişleri tamamen bu yüzden. Zeki mi asosyal mi sorusuna gelecek olursak bence kesinlikle zeki, programlama veya bu bilişim sektöründe çalışan insanların neredeyse tümü sayısal zekaya sahipler ve meslek hayatları boyunca ileri matematik kullanıyorlar. şu an sektörün geliştirdiği projeler tıptan, tarıma kadar her alanda çok ciddi faydalar sağlıyor, geleceğe direkt yön veriyor ve bu basit bir şey değil.
teşekkürler ifade ettiğin için gerçekten aradığım bir cevaptı
Cevap
1Cevap
Zahmetli ve sabır gerektiren bir iş. Bakarken bile kör oldum. Asosyal olmaları da normal yani başka bir evren bilişim.
aslında asosyal değiliz sadece işimiz gereği dışarıya çok çıkamıyoruz, 12 bin satırlık kod yazarken elektrikler gitmişti...
Çok çıkmayınca noluyor knk işte asosyalliği seçmiş oluyorsun. Fedakarlık yapıyorsun. Oww bak işte ben bu durumda hayatta oturup tekrar yazmazdım. Bu bile sevmemek için bir neden.
ide sayesinde kodun gitmiyor fakat yazdığım kodun yarışı gitmişti ya çok üzülmüştüm
Ödül neydi
ödül değildi ya özel bir şirkete proje yapıyordum
Yarış deyince sosyal ağ izledin mi? Orada da yarış yapıyorlardı. Kod çözme ama her bir dakika da bir shot yapmaları gerekiyordu. Kazanan işe alınacaktı
sosyal ağ, evet izlemiştim aşırı sevdiğim filmlerden biridir
Kod yazma, Grafik gibi konularla uğraşan her insan bana asosyal olmaktan ziyade zeki geliyorlar çünkü bu biraz zor bir şey.
iki işle de uğraşıyorum dışarıya göre "asosyalim" arkadaşlarım ne kadar destekte olsa bazı kişiler bu kimliği direkt yapıştırabiliyor..
Devam ettirmelisin.
teşekkürler edeceğim 😊
Valla bilgisayar mühendisiyim bir gün olsun bana asosyalsin diyen olmadı aksine insan ilişkilerinde çok iyi olduğum söylenmiştir 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar