İnternet & Teknoloji konusunda 441 cevap paylaştı.
Malware koruma programları ile bilgisayarını taratman gerekiyor. Spyware Doctor, Malwarebytes Anti-Malware gibi programarın güncel versiyonları ile temizleyebilirsin.
Kendi yorumumda program isimleri söyledim. Bunlar ile temizleyebilirsin. Sıfırdan format bu işi bilmeyenin vereceği tavsiyedir. Birçok trojan format ile temizlenmez, adı trojan çünkü yani Truva Atı gibi saklanır. HDD partition içinde yer tuttuğu için bulduğu ilk "everyone" ntfs izinlerinde tekrardan ortaya çıkar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Antivürüs kullanın
Malware koruma programları ile bilgisayarını taratman gerekiyor. Spyware Doctor, Malwarebytes Anti-Malware gibi programarın güncel versiyonları ile temizleyebilirsin.
paralı mı
Avseq01. dat olan videoları sil 😂😂 eski olanlar bilir 😂😂
Bilgisayardan anlayan biri yapsin
indir bi virüs programı tarat belki düzelir
10 yildir program yok hiç bulaşmadı
Format şart
yapma bana bunu hard diskimde tehlikede mi? içinde bir sürü oyun var
Yedek alındığında format trojan temizlemez.
@RaistlinMajere_ yani her şey silinecek mi? office programlarını tekrar yüklemeyi bile bilmiyorum. kendime yeni bilgisayar alasım var
Sıfırdan format evet gidecek hepsi
hmm bununla ilgili detaylı bana yazar mısın
Kendi yorumumda program isimleri söyledim. Bunlar ile temizleyebilirsin. Sıfırdan format bu işi bilmeyenin vereceği tavsiyedir. Birçok trojan format ile temizlenmez, adı trojan çünkü yani Truva Atı gibi saklanır. HDD partition içinde yer tuttuğu için bulduğu ilk "everyone" ntfs izinlerinde tekrardan ortaya çıkar.
Görsel neee, 😂
virüslerin bilgisayarımdaki anlık görüntüsü