En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Neden ayıp olsun ki? Ama gençlere bakıyorum sanki olmaması suçmuş, kötüymüş gibi davranabiliyorlar.😏 KS üyeliğim var ve diğer dr arkadaşlarımın ameliyat görsellerini, videolarını izleyebilmek için instagram hesabım var ve hiç eksikliğini hissetmiyorum başka uygulamaları kullanmadığım için..
10 Yorumla
- +1 yıl
Instagrami kaldırdım Twitteri da kullanamadim bi
Buraya da haftada 1 2 kez anca geliyorum
Velhasili kendimi sosyal medya detoksu yapıyorum hiçte eksikliğini rahatsızlığıni duymadım
01 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence ayıp değil ama ayıplanıp dışlnıp garipseniyor ya da yalan söylüyorsun diyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- +1 yıl
Ayıp neden olsun ki, normal değil mi diye sorsaydın farklı bir cevap verebilirdim, normal olup olmaması konusunda normal değildir diyebilirdim. Ancak ayıp değil kesinlikle. Ayıp olması için bir leye bir şekilde zarar vermesi gerekir bence. Herhangi bir zararı yok bunun, o yüzden ayıptır diyemem. Normal değildir diyebilirim sadece.
00 Yorumla - +1 yıl
Ayıp değil ben arada hepsini donduruyorum aylarca yıllarca girmiyorum niye ayıp olsun... Bence cok doğru bir şey en doğrusu uzak durmak 23k lik instagram hesabım var inan doğru dürüst kullanmıyorum 3 k Twitter hesabım var arada kullanıyorum çok bağlı da değilim
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
8 ay instagram kullanmadım. (şimdi ise sadece mesaj atanlara cevap verip kapatıyorum) Facebook zaten yok. Twitter sadece gündem takip için ara sıra açarım. Son 1 aydır sadece KS'de zaman geçiriyorum.
Sosyal medya kullanmayınca hayatta bir şeylerden geri kalmış hissetmiyorum.00 Yorumla Hayır neden ayıp olsun ki. Ben mesela çoğu kişinin kullandığı instagramı sıkıcı buluyorum. Kullanmak istemiyorum. Sırf herkes kullanıyor diye de kullanmak zorunda değilim. Kullanmadığım zaman da bir şey kaybetmiyorum.
10 Yorumlaİçimizde ister istemez bir algı oluşuyor. Mesela kendimden biliyorum birisi ben sosyal medya kullanmıyorum dedi ister istemez şok oldum yani 21. yüzyıldayız ve bence biraz garip sonuçta herkes kullanıyor kendi kararim tabi
00 Yorumla- 1 yıl
Ayıplığın bununla hiçbir alakası yok. Neden kullanmadığını sorabilirler. Mesela bende oldu biraz bıraktım kullanmayı sordukları zaman kullanmıyorum, neden çünkü odaklanamıyorum diyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Ayip değil ama herşeyden %99 geride kalırsın ve sonradan girdiğinde teknoloji özürlü olarak girersin bunda sucun yok özürlü falan diyorum kötü anlamda değil eger bunu başarırsan stres seviyen 0lanır hayatına bir 10 sene daha eklersin keske bende yapsam :)
00 Yorumla - +1 yıl
Sosyal medya kullanmak değil, ama sosyal medya üzerinden insanlara rahatsızlık vermek, taciz etmek, istemediğini belirttiği halde bir şeylerde ısrarcı olmak ayıp..
00 Yorumla - 1 yıl
bence değil benim duyduğum zaman o kişi ilgimi çekiyor merak ediyorum kişiliğini düşünce yapısını böyle bir zamanda çok güzel bir şey bence
00 Yorumla - 1 yıl
Ayıp değil tabi ki, günümüz insanlar tarafından alay konusu olabilir sadece buda ayıp olduğu için değil tuhaf geldiği için.
00 Yorumla - +1 yıl
Doğru şekilde kullanırsan sorun yok ama kullanmazsan ozmn sorun sosyal medya aile ilişkilerinden mahrum bırakıyo
00 Yorumla Bunun kesinlikle ayıbı olmaz ve diyebilirim ki daha iyi bir çevreniz olur, çünkü çevrenizin daha çok farkında olursunuz...
00 Yorumla- +1 yıl
Gündem için 1-2 tane kullanmalı ayrıca zeka seviyesini düşürdüğüne inandığım tik tok ve benzeri uygulamalar kullanılmamalı.
00 Yorumla - +1 yıl
Yani artık kullansın herkes bir zahmet tabi bazı ya benimsin ya kara toprağın erkekler kız arkadaşlarının medya kullanmasını istemiyor olabilirler
00 Yorumla - +1 yıl
Benim KS dışında hiçbir sosyal medya hesabım yok. Bundan dolayı bir eksiklik de hissetmiyorum.
00 Yorumla Bence değil. En son twitterımı sildim telefondan. 1 gündür elime telefonu alma sayım %70 düştü o kadar çok boş zamanım varmışki farkettim 😀
00 YorumlaPardon? Neyin ayıbı olabilir ki tercih meselesi. Bende burası ve Wp hariç kullanmıyorum başka bir şey.
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabikide değil. Bunu bir zorunlulukmuş gibi lanse edenler sosyal medyanın köleleri.
10 Yorumla - 1 yıl
sorsan ayıp değil ama kullanmayanı ya dışlıyorlar ya da zorbalık yapıyorlar
00 Yorumla Instagram ve tiktok kullanmıyorum.
Hiç de utanmıyorum.01 Yorumla- +1 yıl
Kişisel bir tercih meselesinin neden ayıbı olsun
00 Yorumla Değil tabii ki. Ancak iletişim konusunda büyük eksiklik yaratır.
00 YorumlaBen kullanmıyorum kullanan kesimin aptallaştığını düşünüyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 387 cevap paylaştı. Gündemden habersiz mağarada yaşamıyorsa sosyal medya şart değil
00 YorumlaBenimde yok. Böyle iyi kafa rahat, zamandan tasarruf ediyorsunuz.
00 YorumlaDeğil ben de hep arkadaşların ısrarcıyım ve sonradan açtım
00 Yorumla- +1 yıl
Hatta en doğrusu bu. Bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Ayıp neden olsun ya
En fazla tuhaf veya garip olur garipsenir yani
00 Yorumla - +1 yıl
Günümüz dünyasında hiçbir sosyal medya kanalını kullanmamak ayıp değil.
00 Yorumla KS dışında hesabım yok desem yeridir. Normalim demi ben 😝
00 Yorumla- +1 yıl
Tercih yani neden insanların tercihleri hep eleştirip ayıplanır ki
00 Yorumla ben kullanmıyorum eksikliğini de hissetmiyoryum
00 Yorumla- +1 yıl
4 aydir sosyal medyalari sildim max bu siteye takiliyorum. Cok güzel.!!
00 Yorumla Keşke öyle olabilsek hiç birini kullanmasak sanal ortam bizi mahveden
00 Yorumla- +1 yıl
Sadece twitter kullanıyorum sosyal medya olarak gündemden bi haber kalmamak adına. Onun dışında bi de buraya alışmaya çalışıyorum. Sosyal medya çok zaman öldüren bir şey. Gereksiz
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Tamamen kişinin kendi tercihine bağlı bir karar. Kimseye de yargılama hakkı vermez.
00 Yorumla Aksine aslında bence de mantıklı hiç kullanmamak, lakin bazı durumlarda gerekebiliyor işte, kopamıyoruz. :)
00 Yorumla- +1 yıl
Bence çok kaliteli bir insandır kullanmayan
Şahsen ben arada siliyorum her şeyi kafam o kadar rahat oluyor ki00 Yorumla Bence ayıp değil. Bu senin şahsi kararın başkaları saygı göstermeli
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır değil ama şu dönemde kullanmayan kişi kaldı mı bilmm varsa da tebrik etmek lazım..
00 Yorumla Bence ayıp değil ben istagram Facebook gibi uygulamaları kullanmıyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Niye ayıp olsun gayet normal bir şey herkes kullanmak zorunda değil
00 Yorumla - 1 yıl
yaani güncel konulardan haberdar olamazsın ama bence ayıp değil ama bi xorunluluk gibi geliyor
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır tabiki de neden ayıp olsun ki , illa herşeyi takip etmek falan mı gerekiyor?
00 Yorumla Hayir bos zamanini sacma yerlerde öldürmüyo derim ayiplamam
00 YorumlaBence ayıp değil ama birçok işimi ordan hallederim hem kontrollü olunca çok faydalıdır.
00 Yorumlane güzel işte kafan rahat
00 Yorumla- +1 yıl
Niye ayıp olsun canım hatta daha iyi bence
00 Yorumla - +1 yıl
Aksine Facebook da Instagram da amele dolu.
00 Yorumla Neden ayıp olsun 🤦🏻♀️
00 Yorumla- +1 yıl
Kullanmamak bir eksiklik değil kesinlikle
00 Yorumla - +1 yıl
Başarabilene helal olsun sadece.
00 Yorumla Evet diyende neden buradaysa?
00 YorumlaTak tersi çok güzel bi şey
00 Yorumlau
+1 yılHayır tabi ki değil
00 Yorumla- +1 yıl
Değil tabii ki neden ayıp olsun
00 Yorumla Aksine uzak durman daha hoş
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Hayır. Hatta çok iyi.
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır ayıp değil başarı bu
00 Yorumla - +1 yıl
Kullanmamak en iyisi aslında.
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Sosyal medya platformlarını kullanım amaçları kişilere, şirketlere, markalara göre değişlik gösteriyor.