ben de böyleyim. yıllardır sosyal medya kullanan biri olarak 1 senedir vs tüm platformları sildim. pozitif bir şey olsun diyeydi aslında. son günlerde fark ettim ki bu sanırım benim hayatım için eksiklik oluyor. üniversiteye yeni geçtim ve yeni arkadaşlıkların kurulduğu bir dönemdeyim doğal olarak. silmemin sebepleri de bana samimi veya doğal gelmiyordu sosyal medyadan yapılan arkadaşlıklar. dediğim gibi son dönemde şu olmaya başladı ki herkes hala her türlü sosyal medyayı kullanmaya devam ettikleri için birbirlerinden haberdar oluyorlar, az da olsa daha samimi oluyorlar, hafiften konuşmaya başlıyorlar. ben ise olduğum yerde zaten kalabalıklar içinde bile yalnızlık çeken bir insanım, bir de aldığım bu kararla açıkçası kendimi daha da yalnız ve izole hissediyorum. :/ umarım ne yapmam gerektiğine karar verebilirim. demem o ki eksiklik veya iyi bir şey olması tamamen kişiye nasıl hissettirdiğiyle alakalı bence. :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSosyal medya kullanmamak bir eksiklik değil aksine artıları daha fazla... sosyal medya sonuçta insanları içine çekip kendi istediği şekilde yoğurmaya başlıyor ve kendi kalıbına sokuyor bir nevi robotlaştırıyor yani... insanların robot gibi ve ruhsuz olmasının en büyük sebebi sosyal platformların fazlalaşmasıdır ve bunun bağımlılık haline gelmesidir.. sonuç olarak mutlu fotoğraflar ve mutsuz insanlarla doldu etrafımız...
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım arkadaşım diye fotoğraf paylasıp birbirlerinin kuyularıni kazıyorlar göruyorum yani kızları erkeklerde ayni mesela liseden bir sınif arkadaşım var surekli yeni bır kızla romantık resimler atar şiiler okur 1 ay sürmez ayrılır. Yani kullanmasamda dedikodularini göruyorun duyuyorum : l
- +1 yıl
Buda samimiyetsizliktir samimiyet olmayınca ne arkadaşlık kalır nede dostluk kalır...
+1 yılBende KS ve harici kullandığım sosyal medya yok 🤷🏻♀️ Var ama kullanmıyorum 🤷🏻♀️ Bu durum sana + sağlar
29 Yorumla- +1 yıl
ne artısi var sakinlikten baska
- +1 yıl
Bi eksiğini görmediğime göre bana + sağlamıştır..
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Ben hep doğruyu söylerim 😂
- +1 yıl
Çok ta mütevaziyiz : )
- +1 yıl
Sizden gördüm 😂
- +1 yıl
Görüşlere bak 🫢😇
- +1 yıl
Valla ben gayet mütevaziyimdir 😂
- +1 yıl
Tabi tabi 🤪
KS hariç bir hesabım yok. Hiçte eksik hissetmiyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Wp Telegram falan
- +1 yıl
Ben onuda sildim
- +1 yıl
Sakin kalmak için bazı arkadaslarım var 2 saat gec dönsem trip yerim 7 24 milletin derdini dinliyorum bıktim sildim gereksiz saçma muhabbetler cevap vermiyorum bu defa mesaj gitti bakmadın diyorlar boyle kafam rahat telefonu ucak moduna aliyorum bitti ha eve geliyorlar bazen ulasamayinca ama ondan rahatsız olmam
- +1 yıl
Valla kafam rahat Şu an gecen ay indirdim wp 2 saat dayanamadim bos muhabbetler saçma konular sildim hemen sakinlik gibisi yok
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam. Benimde KS var bir tek.
11 Yorumla- +1 yıl
wp telegram falan yok mu
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için bir eksiklik.
16 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Çünkü sosyal değilim, ve pek arkadaşım yok, kendimi var edebilmem için yani insanlara bende varım demek için sosyal medyaya ihtiyacım var
- +1 yıl
Evet ama sahte dostluklardansa yalnızlık daha iyi değil mi
- +1 yıl
Eğer bir zararı yoksa sahte dostluklarda iyi olabilir tamamen yalnızlık ilk başta güzel olsa da sonra çekilmez oluyor
- +1 yıl
Evet ben biraz sakinlik seviyorum ve yapmacık insanlara o kadar doydum bıktım ki o yuzden biraz daha farklı düsünuyorum ama haklısın aslında
- +1 yıl
Sende haklısın en çok hangisini uzun süre yaşarsan sıkılıyorsun ama en iyisi sana gerçekten değer veren insanların olması
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEksikliği yok zararı var bir sürü sosyal medya hesabım var ama bir tek youtube burası ve instgram var en çok youtube kullanıyorum tabi ara ara buayı ve instagramı takip ediyorum sosyal medya kullanmayı bilmiyorsan eğer hiç kullanma zaten kızlar g.. t baş açıp sergileme dedinde erkeklerde onları dikizleme derdinde milletin terbiyesi aahlakı edebi hayası ar namusu kalmadı artık ondan sonra neden böyleyiz bizi bitiren sosyal medya oldu o.. bunun teki dışarda video çekiyor kendini gizleyerek onu sosyal medya da paylaşıyor peki bulunduğun yerde kendini gizliyorsun a. mm salağiii
20 Yorumla
+1 yılNe eksikliği be, bence kaç milyon adım önde olmaktır...
Özellikle instagram kadar avam bir site yok. Milletin leş gibi estetiklerine, photoshopu kusturasıya kadar gözümüze soktular. Sıçtığı boku bile atıcak kadar görgüsüzlük pompalamasyonu da cabası.
Mahal kalmadı artık. Bu denli sahte dünyalara kaale almayın...22 Yorumla- +1 yıl
Hayır hiçte öyle bir şey yok... İyice gömmüşsunuz instayi kapatin interneti dagda yasayin
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz internet sade instagram ibaret mi tamam sen kullan ama kullanmayana saygın olsun
+1 yılSosyal medya keşke hiç olmasaydı o zaman belki insanlar telefona değilde birbirlerinin yüzüne bakarlardı... geçen arkadaşlarla toplandıkl kafede otururyoruz 5 arkadaş hepsi telefonu almış eline birşeyler yazıyor. dedim arkadaşlar biz niye toplandık sohbet etmek konuşmak için siz ne yapıyorsunuz.. kendinize gelin ya da çıkıp evlerimize gidelim oradanda telefonla yazışırız zaten.
24 Yorumla- +1 yıl
Evet benimde en sevmediğim sey bu
- +1 yıl
insanı soğutuyorlar insandan
- +1 yıl
Evet mesela bana gelip sabahtan aksama kadar gitmeyip sadece telefonla oynadi gecen bir arkadasım bir suru işim vardı bosu bosuna bir gunum gitti
- +1 yıl
Değişik insanlar gerçekten madem telefonla oynayacaktın neden geldin dimi
aynıyız eksiklik değil bence aksine iyi geliyor sosyal medya çok garip bir yer ve instagramın güzellik algısına katkısı çok fazla bu da bize iyi gelmiyor twitter aslında güzel ama çok kaotik bir ortam hakim her an başıma bir şey gelecek gibi hissettiriyordu daha mutluyum diyebilirim böyle devam
12 Yorumla- +1 yıl
9
- +1 yıl
Aynen twitter banada oyle geliyor en iyisi silmek ya
+1 yılsosyal medya kullanmak veya kullanmamak kişinin kendi seçimidir
insanlar sosyal medyayı kendi amaçları ve öncelikleri için kullanabilir
bazı insanlara ise gereksiz gelir çünkü o insanın da kendine göre bir amacı ve öncelikleri vardır
yani herkes aynı değildir12 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle oyle bu yuzden wp da sildim boş dedikodular ayni sacma konulaf surekli kafam şisiyordu oh bir rahatım sakin sakin
- +1 yıl
hadi geçmiş olsun :)
Sosyal medya doğru kullanıldığı sürece hayatımıza kolaylık katar. Sosyal medyanın en önemli yararlarından biri tüm dünyada olan gelişmeleri haber ve bilgileri anında ulaşılır kılmasıdır. Bunun dışında Sosyal medya doğru kullanılmadığı zaman zarar ve vakit kaybına yol açar ancak.
11 Yorumla- +1 yıl
Gelismelerden herkesten once haberdar olurum bunun için aslinda instagrama vs gerek yok ki yani tamamen gundemden uzak degilim hep yakından takip ederim hatta
- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim.. 2016 larda açtığım ve sınavlardan dolayı dikkatimi dağıttığı için komple uygulamayı kaldırdığım ınstagram hesabımı istediğim zaman girer şifreyi yenileyip, aktif edebilirim ama ihtiyaç duymuyorum...
Hiç bir eksiklik değil. Instagram da aynı facebook gibi oldu.17 Yorumla- +1 yıl
Bende sınavlar var diye wp telegrami her seyi sildim ve kafa dinlemek icin ya surekli bıktım mileltin derdinden 7 24 boş muhabbetler zaman kaybı
- +1 yıl
Sonra açarsın yine..
- +1 yıl
2016 dan sonra mağrada yaşamaya başladım sanırım. İnstagram da facebook gibi oldu diyorsun neresi facebook gibi oldu sen gittikten sonra instagram da dünya değişim oldu akımlar oluyor senden duydum instagramin facebook gibi oldugunu
- +1 yıl
Ayrıca facebook hesabın var orada ölmedi yani... Ordada aktif kitle hala daha var
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz Tamam sen kullan niye herkese baski yapiyorsun hayat instagramdan ibaret değil
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz Ben hiç kullanmadım mağarada değilim Antalyanin gobeginde yasıyorum yani sonucta intermetsiz yasamiyoruz sadece bazi platformlari kullanmiyoruz o kadar
- +1 yıl
Yani bence kullan... Sen bilirsin yine
+1 yılDiscord üzerinden örnek olarak :
-Film, dizi, anime, video oyunu veya müzik öneren bir sunucuya girebiliyorsun.
-Sunucuda beraber video izleyebiliyorsun, oyun oynayabiliyorsun veya müzik dinleyebiliyorsun.
-Beraber sesli veya yazılı sohbet edebiliyorsun.
Youtube üzerinden Örnek olarak :
-Yeni ve eski şarkıların kliplerini izleyebilirsin.
-Yeni ve eski filmlerin fragmanlarını izleyebilirsin.
-Yeni ve eski oyunların fragmanlarını izleyebilirsin.
-Yeni ve eski oyunların lets play videolarını izleyebilirsin.
-İçerik üretebiliyorsun ve bunun üzerinden para kazanabiliyorsun.
-Belli başlı kurallar bağlı kalarak fikrini belirtebiliyorsun.
Benzeri ve farklı birçok örnek verilebilir. Kısaca ihtiyacına göre değişiyor.00 YorumlaBir tc kızının en az 10 tane sosyal medya hesabı olur.
Bence bir eksiklik bu.11 Yorumla- +1 yıl
Tc kızlari seni çok mu dovdu Tco kızı deme ya her yerde tansiyonum çıktı bak
Bence değil. Sahte paylaşımları görmekten sıkılıp ben de kapattım hepsini. Filtreli yüzler, saçma sapan danslar, oyunlar, durmadan kavga ettiğini bildiğim arkadaşlarımın kocalarıyla mutluluk içimdeymiş gibi poz vermeleri falan sinirime gitti. Ve kapattım çok rahatım
20 Yorumla
+1 yılHayir bence fazlaliktir bile ben de kullanmiyorum bunun haricinde bazen youtube cok nadiren de facebook hic eksikligini de gormedim insanlar farkli olank dislamaya alisti artik herkes sanki kendileri gibi olmak zorunda hic kullanmayan da olabilir ne var bunda herkes her seyi yapacak diye bir kural zorunluluk var da bizim mi haberimiz yok
10 Yorumla
+1 yılBende kullanmıyorum bana da inanmıyorlar, wp, YouTube ve çok nadiren de olsa KS dışında hiç bir platformda yokum, ama kimse inanmıyo hatta insanları inandirmak için tuşlu telefon aliym diyorum o derece.
14 Yorumla- +1 yıl
İnanmasinlar boş ver boş insanlar ben hiç inandırmaya çalışmiyorum isteyen inansin isteyen inanmasin wp bende sildim biktim mileltin derdinden bos dedikodulardan kafam rahat Şu an oh
- +1 yıl
Çok mutsuzlar ama mutlu gibi görünmeye çalışıyolar, yedikleri, içtikleri gittikleri her yeri her şeyi paylaşiyolar, sonra evli bekar çocuk demeden herkes bir çıkar ve menfaat pesinde
- +1 yıl
Aynen ehliyet getirilmeli aslind aherkes kullanmamali
- +1 yıl
Boş ver biz kullanmayalım herkes gibi sıradan olmayalım
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya adı üzerinde. Medyatik yönünü kullanırsan çok şey katar, sosyal yönü sana bir şey katmaz ama
sosyal medya yönünü kullanırsan eğer İnfluencer olursun. Hangisi sana uygun öyle karar ver.13 Yorumla- +1 yıl
İnfluencer olan arkadaşlarım var yaptıklari tek sey surekli attıklari her adımi paylaşmak asla istemeyeceğim bir şey bence o dahada boş bir hareket sanki bütun dunyaya hesap verir gibi
- +1 yıl
Onlar mantıklı kullanmıyor ki adam gibi İnfluencer örneklerine bakarsak dünya ve Türkiye'de de sayılı insanlar var.
- +1 yıl
onuda herkes yapamaz binde bir kişi iste
+1 yılDeğil benim de yok. Şart olsaydı gerekliliği de olması gerekirdi.
Kim, kiminle, neden, nerede, ne yapmış? Adı altında bir nevi bağımsız magazincilik aracı haline geldi. Meraklıların platformu, o sahteliğin içinde.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen soylediklerinin hepsine katıliyorum
+1 yılHayır değil bence. Bu tamamen kişisel bir tercih. Ayrıca hangi sosyal medya? Fakat güncel haberleri takip etmek için gerekebilir. Bak bilemedim şimdi. Yani arkadaşlık ya da kendi fotoğraflarımızı paylaşmak değil ama görüş alışverişinde bulunmak için faydalı bir şey sosyal medya. Ama olmazsa olmaz da değil. Ne derler bilirsin: Herkesin hayatına kimse karşımaz 🤪
11 Yorumla- +1 yıl
Evet zaten KS ve youtubede bir sosyal. medya dedigin gibi nasil kullandigin onemli aonucta youtubeye video yukleyenler var ben yuklemiyorum mesela sadece izliyorum falan
+1 yılPeki diğer uygulamaları kullanmadığın için burada ya da kullandığın diğer uygulamalarda çok vakit geçiriyormusun yoksa aksine telefonu çok eline almıyormusun?
Eğer kendine ayırdığın vakit artıyorsa tabi kullanmamak daha iyi.
Sosyal mecralar kendini geliştirmek için çok iyi bi platform değil bence.
Tamamen kalan vaktini nasıl geçirdiğinle alakalı. Medya insanlara bi şeyler katar, evet ama bunlar her zaman olumlu şeyler olmaz ayrıca asla cahillik değil.14 Yorumla- +1 yıl
telefon kullanmam daha cok tablet bilgisayar
- +1 yıl
Peki kendinle ne durumdasın
- +1 yıl
Valla cok mutluyum huzurluyum kafam rahat sakinim kendime ayiracak vaktim çok
- +1 yıl
O zaman bu en harikası 🥳
Artık telefon kullanmaktan birbirimizin yüzüne bakamaz olduk, telefon bağımlısı olmayan insanlar az en iyisini yaptığından emin olabilirsin 🫡
+1 yılBen de dediklerin haricindekileri kullanmıyorum. Bu kesinlikle bir kazanç. 👍🏻 Benim ne yediğim, nerede gezip tozduğum, ne aldığım, fotoğraflarda nasıl pozlar verdiğim başkasını neden ilgilendirsin ki? Başkası bilmek zorunda değil. Ben bunlar olmadan da vardım.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılFacebook kullanıyorum ben sosyal medya olarak
İnstagram var ama eşit takipçili ve çok kullanmıyorum öyle duruyor düşük takipçili
Wp var
Kendi halimde takılıyorum118 Yorumla- +1 yıl
Bence en iyisi aslında
- +1 yıl
Ekstra olarak Skype telegram dc gibi yerler var onlar da oyun ortamında
- +1 yıl
Hahha hepsi varmış ya 😂
- +1 yıl
Mutluysan huzurluysan kullan onemli olan bu sana ne hissettirdiği ne kattıği oyun oynuyorsun bu sana iyi geliyorsa oyna yani
- +1 yıl
Ya hepsi varda bireysel biriyim kemik bi arkadaş topluluğu var sanaldan onlarla muhabbet ediyorum dc den
Skype bayadır kullanmıyoruz
Telegram yıllardır var ama kullanan yok 😄
Facebook bütün hayatım ona bağlı ve aktif olarak kullanıyorum Facebook olmazsa biterim ben blgkvkfk
İnstagram olmasa da olur öyle zaman geçirmelik var
Wp zaten klasik - +1 yıl
Evet evet zaman iyi geçiyor oyunla onun haricinde evden işe işten eve hayatı
- +1 yıl
Iyiyi çok guzel savundun ikna oldum 😂
- +1 yıl
Sevindim ikna olduğuna 😄
- +1 yıl
Oyun onemli erkekler için bencede dısarda serseriliktense evde oyun oynanilmasi daha iyi tebrik ediyorum 😂
- +1 yıl
Sonunda anlayan biri çıkmış şu durumu ben de öyle diyorum da yok anlamıyorlar kckdmc
Hemen asosyal damgası ne alakaysa - +1 yıl
Miss gibi ev erkeği işte AA
- +1 yıl
Bence daha iyi boş ver kıymetini bilememisler
- +1 yıl
O işlerle alakam yok ya lafta hepsi benim gibi arıyor yalandan yere yok şöyle olsun yok böyle olsun 😄
- +1 yıl
Şoyle dusun mesela biri bir araba alacak 300 bin butcesi var 5 tirilyonluk arabaya ne yapmaz gidip bakmaz çunku alamaz yani onu karsılacak elinde para değeri yok oyle dusun seninkide o hesap değerinden alt kadamedeler demekki
- +1 yıl
Bu örnek değil de şunu demek istiyorum
Kızlar şöyle diyor para ve tip demezler genelde derler ki gönlü temiz olsun güvenilsin aile bireyi olsun falan atıp tutarlar ancak öyle birilerine asla bakmazlar sadece suymu sömürüsü yaparlar
Bu arada hayatım boyunca ilişkim olmadı hani böyle söylüyorum diye kabul edilmemişim gibi düşünme 😄
- +1 yıl
Siz kızlara dünyaları önünüze sersek neden bu tarafa sermedin diye nankörlük yapan varlıklarsınız
Bak yine gerildim kvkdlkcdk - +1 yıl
Anladım yok sorun değil boş ver benimde olmadi yalnizlik iyi kafan rahat
- +1 yıl
Evet evet böyle çok iyi arada imreniyorum duygusal boşluğa düşüp hemencicik geçiyor 5 dk ya 😄
+1 yılHerkesin kendini mutlu hissettiği yer farklıdır. Demek ki sende bu paltformlarda kendini bulup, buralarda eğleniyorsun ki diğerlerine ihtiyaç duymuyorsun...
16 Yorumla- +1 yıl
Evet burayada cok sık girmiyordum subattan beri cok girmeye basladim normalde 2017 de açmıstim KS hesabimi onu kapattim 2019 da yine actım ama hemen actım yani bir iki ay sonra o zamanki hesabim buda ya burasi farkli sanki gunluk gibi burasi yprum yapiyorum oyle kafam dağiliyor
- +1 yıl
İlk 2015'te açmıştım, kapat aç derken bu 4. hesabım oldu sdşfsşlkdf
Değişik bir alışkanlık burası fdkgkdsf - +1 yıl
Benim nickim yine ayniydi sonuna sadece 0 ekledim
- +1 yıl
Ben değiştirdim sürekli :D
- +1 yıl
Bunun anlami ne bende senin Şu an kullandigın profil resmibi kapak yapmak istemistim yapmadim sonra unutmusum bak simdi aklima geldi
- +1 yıl
İyi ki yapmamışsın ama istersen yollayayım 😂😂
Bence en güzeli. İnsanlar kendini artık orada bağlı hissediyor sosyal medyaya. Dertleniyosun derdini bir hikaye veya gönderi ile paylasiyosun. Başkasına sinirleniyosun adını vermeden sosyal medyadan yardiriyosun ona. Artık sosyal medyaya bağlıyız o bizi kullanıyor. Senin gibi nimetler çok az var.
16 Yorumla- +1 yıl
Bencede ne yedigini nereye gittiğini her seyi paylasıyorlar sanki butun dunyaya hesap verir gibi sosyal medya insan tutsak ediyor bence
- +1 yıl
Aynen öyle. Bizi makineler yönetiyor. Eskiden bir gün gelecek bizi yonetecekler diyorduk şu an o durumdayız ama farkında değiliz. Eskiden bırak telefonu interneti bilgisayarı elektriğimiz bile sınırlıydı ama en güzel ortamlar muhabbetler o zamandı. Hiç olmasa beklentimiz yoktu gözümüz yüksekte değildi.
- +1 yıl
Yani benim bazı arkadaslarim var instagramdan milelte bakip bakip. modunu dusuryor sonra 2 saat benimde modumuda düsuruyor dir dir ne bos seyler ya surekli kendini baskalariyla kiyaslıyor
- +1 yıl
Sosyal medya çıkalı kadınlar bu kadar modaya takıldı. Afedersin hiç bişey giyinmese kimse bişey giymeyecek. Durum vahim. Kaderimizi yaşayamaz olduk. Pandemi zamanı resmen kafayı yiyecektim milletin paylaşımı yüzünden. Sonra engelledim birkaç kişiyi rahatladım. maalesef bende kullanıyorum ama çokta fazla aktif değilim.
- +1 yıl
Haklısın aslında
+1 yılHayır kullanmiyorum şayet gidip nasıl mesaj atıldığını gönderi paylaşmayı biliyorum ever kullanmiyorum ama. bunlar dan da geri kalmıyorum kalırsam cahilliktir!
14 Yorumla- +1 yıl
Ben yazılım program dersi aliyorum
- +1 yıl
Eee yani
- +1 yıl
yani sen soyledin ya kullanmiyorum ama kullanmayi bilirim mesaj gondermeyi sayfa yonetimi cahil degilim vs diye bende oyle bilmedigimden degil istemedigimden dolayi kullanmiyorum
- +1 yıl
Evet haklısın canim
+1 yılGösterişten uzak tutmaya çalışıyorum kendimi. Çünkü sürekli kızlar bir resim çekip gösterme peşinde. Bir şey yaptım bu da ispatı der gibi..
22 Yorumla- +1 yıl
Birde şu var aslında birbirlerini hic sevmezler ama canım arkadasım kardesim diye fotoğraf atarlar sürekli o tipler var hiç çekilmiyorlar
- +1 yıl
O kadar haklısın ki.
+1 yılBencr kazanç. Hiç bir etki altında kalmıyorsun. En iyisi... silmek tüm hesapları aslında...
34 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle yaptım wp bile yok sildim
- +1 yıl
Wp lazim ama ya. Bazı dosya gönderimi için...
- +1 yıl
wp ve telegram hesabim var lazim olunca indiriyorum uygulamayi yine siliyorum okul icin mecbur lazim oluyor banada ama onada bilgisayardan baglaniyorum wp web icin
- +1 yıl
Aaa pc de güzel ama. Bazen evde olmayınca lazim oluyor ister istemez.
+1 yılFacebook var su an sadece ona da arada akrabalar, tanidiklarin yorumlarina paylasimlarina bakiyorum can sikintisina
14 Yorumla- +1 yıl
Ben onlara kuzenlerimden ablamdan falan bakiyorum onlarda bana bakamiyor çok daha guzel boyle 😂
- +1 yıl
Ben paylasim yapmadigim icin zaten sorun yok 🙃
- +1 yıl
Aman dikkat et 😂
- +1 yıl
Olur😀
Bende de aynı durumlar. KS ve YouTube var sadece. Eğer diğerlerini kullanmamak kayipsa en büyük kaybeden benim. 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Ben wp ve telgramı dahi sildim herkes ya wp nasıl olmaz diyor kullanmak istemiyorum yani sildim 7 24 milletin derdini dinliyordum trip yiyordum birde kızlardan inanmayanlara beninki gibi arkadaşlar diliyorum
- +1 yıl
Büyük başarı senin için ama ben mecburi olarak iş dolayısı ile kullanıyorum wp yi.
- +1 yıl
Bende okul için falan mecbur oluyor bazen birkac arkadaşima rica ettim bir sey arıyorlar zaten zor degil 1 dk da indirir silerim okuldaki hocalarimda iyi sms atıyor danısman hocam falan aslında wp silmeyecektim ya boş bos surekli miletin eski sevgilisinden derdinden bıktim 7 24 ya bende insasim gece arar bir arkadasım dert yanad ve nankorun onde gideni artik biktim yani acmiyorum yine ariyor sırtım karaca bıcak takımini geçti sadece menfaat için dert için aranmak istemiyorum. artık gercekten bıktim ya oyle boylle degil zaten sevdigim arkadaslarimi goruntulu arar konusurum yuz yuze gorusurum dert dinlemeye bıktım nankorluge ve bencillige doydum yani
Bende öyleyim ama instsgramda filtreli güzel resimlerim yok diye çok kız kaçırdım maalesef
13 Yorumla- +1 yıl
Reelse filtre yok işte 😂 o zaman ne yapiyorlar
- +1 yıl
Kalp guzelliginin onemi yok mu
Eksiklik artık hemen her şeyi sosyal medyadan öğreniyoruz misal youtube eğitim kanalları
12 Yorumla- +1 yıl
Youtubeyi bende kullaniyorum arkadaslık sitelerini kastettim
+1 yılHerkes bana öyle söylüyor da bırak da eksik kalayım. Ben razıyım.
13 Yorumla- +1 yıl
Banada zorla hesap aç diyorlar
- +1 yıl
Bana zorla hesap açacaklar zaten. Neymiş instagramda güzel vidyolar oluyormuş onları göndermek için. Paylaşımlar vatsaba aktarılmıyor sanırım. Ama her neyse istesem kendim açardım zaten.
- +1 yıl
Ay boş insanale ya bende sinir oluyorum hayir diyorum yine ısar ediyorlaf
+1 yılBence eksiklik. Çok faydalı herşeyden haberin oluyor. Güzel yanları çok fazla.
16 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne ogrendin sosyal medyada oğrenmek istedikten sonra her yerden öğrenebilirsin ki ben internet kullanmiyorum demiyorum sadece instagram twitter tiktok snap vs bunlari gereksiz buluyorum
- +1 yıl
Mesela önceden googledan bakıyordum sağlıkla ilgili bir konuya ama ne kadar doğru bilemiyorduk. Şimdi doktorların kendi hesabı var oradan güncel olarak hergün bir konuyla ilgili paylaşım yapıyor. Güvenerek bilgi sahibi oluyırum. Tabii kıyafet, kozmetik ve tatil planları için büyük kolaylık yaşadım.
- +1 yıl
Doğru soyluyorsun o bakımdan mantıkli örneğin bir avukata bile bir şey danışabilirsin bunun için başka platformlarda var ama haklısın oyle yerlerden daha kolay ulaşabilirsin. Senin kullanma amacın guzel ama genel olarak insanlar daha farklı seyler için kullanıyor
- +1 yıl
Evet canım bazı insanlar gerçekten gereksiz kullanıyor ve tek hayatları sosyal medya olmuş. Bu tarz durumları ben de sağlıksız buluyorum.
- +1 yıl
uyarsak suclu oluruz boser bir arkadasim ben kullanmiyorum diye instagramıni falan sildi sonra depresyona girdim senin yuzunden dedi
- +1 yıl
Aynen öyle 😂
+1 yılÇok merak ettim diğerlerine girmiyorsan buraya neden giriyorsun?
15 Yorumla- +1 yıl
Burası farklı gunluk gibi fikir alışverişi yapiyorsun kimseyle yine muhattap olmazsın sakin sakin gorus yapar çıkarsın ama bir instagramda twitterda ya da tiktok da yani daha farklı kullanıyorsan sende biliyorsundur ve genelde instagramda falan yakın cevreyi takip edersin burada yakin cevrem yok ki sakin kafa dinliyorum telegramı wp bile sildim onlardada surekli bos muhabbet donuyordu surekli dert dinliyordum Şu an sakinim telefonu ucak moduna alınca ulasabilecekleri hiçbir yer yok burdada kimseyle konuşmuyorum zaten mesaj kutum falan kapalı
- +1 yıl
Neden savunma ihtiyacı hissettin ki? Olabilir yani tercih meselesi.
- +1 yıl
Savunma değil soru sormussun cevapladim yani gormezden mi gelseydim sorunu anlamadım
- +1 yıl
Sakinim kelimesinden yola çıkmıştım. Sonra aklıma geldi belki telefon klavyesi otomatik düzeltip yazmıştır. :)
- +1 yıl
Anlamadım valla soru sordun merak ettin diye dusundum acıkladim hepsi bu
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bugüne kadar eksikliğini hissetmedim. Gerçi pasif olarak kullanıyorum gündem takibi vs.
15 Yorumla- +1 yıl
Gundem de hep yalan haberler medya taraflı youtubeyi kullaniyorum ben gundem için her seyin canli kayitli ornegi oluyor
- +1 yıl
Twitteri ilkokulda kullandim 10k falan takipcim vardi ekonomi gundem siyaset paylasimlarim hep bunlardi hiç çocuk gibi değildim sonra sildim iyi ki silmişm hem bu durum beni çok etkiliyordu yani çocuk yaştasin o kadar ağir acı gercekler cok fazla tarih siyaset yoruyordu. Youtubede takip ettigim kanallar var ordan gundeme bakıyorum
- +1 yıl
Haklısın, bak mesela sen ilk okulda karşılaştığın gündeme bak? bir de benim ilk okulda ki gündem.. Ben mesela hiç siyasetçi ismi bilmezdim çünkü öyle bir hayat yoktu. şu an 10 yaşında ki çocuk ekonomiyi konuşur hale gelmiş.
Youtube iyidir tabi belgesel ve eğitim videoları izliyorum o amaçla kullanıyorum bende. Sonuçta sosyal medya olmayınca daha iyi oluyor hem kimliğini deşifre etmiyorsun hem de hayatını. - +1 yıl
Evet bizim donem oyle oldu biraz
+1 yılKazanç farkındalıgın yüksek realist bir yapı tebrik ediyorum 👌
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Estf ben teşekkür ederim
- +1 yıl
: )
- +1 yıl
😉.
+1 yılBen de kullanmıyorum. Instagram hesabım var ama şahsıma ait açmadım. Öyle arada keşfete bakar çıkarım. Bir eksikliğini de yaşamıyorum. Sağa sola foto atmayınca, başkalarının attıklarını izlemeyince hayatımda çok bir eksiklik olmuyor
10 YorumlaNiye bunu insanlar yargılıyor puanliyo. İhtiyacı varsa kullansın yoksa kendi tercihi. Bunlar bireylerin öz tercihleri diğer şahıslara kelam düşmez
14 Yorumla- +1 yıl
İnanmiyorlar ama yalanci durumuna düsuyorum
- +1 yıl
Bende oyle yapıyorum tamam dedim geçtim ama şaşırdim yani niye bu konuda yalan soyleyeyim ki kullanmiyorum bunda inanamayacak bir sey yok ki
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bence gayet normal. Ben de kullanmıyorum. İnanmayan inanmasın.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen sanki su içmek gibi hayati tehlikesi olan bir durummuş gibi yani yadırganacak bir durum değil bu
gündem için twitter var Instagram kırk yılda bi giriyorum. Ekşi youtube burası yetiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ekşi bazen okuyorum ama hiç hesap açmadım
Hayır, aksine sosyal medya kullanmamak sınırlı olan zamanı daha verimli kullanmak anlamına geliyor benim için...
Bu yüzden sadece burası dışında hiç zaman ayırmadım diğer platformlara...10 Yorumla
+1 yılBence eksiklik değil ya bende kullanmıyorum bir eksikliğini görmedim bu zamana kadar bana birseyde kalmadı ayrıca kullanmak o yüzden kullanmamayı tercih ediyorum ben
10 YorumlaNasıl kullandığına bağlı mesela benim varken ben gündem yani haberleri ve kültür ile ilgili şeyler takip ediyor izleyip dinliyordum yani bu yönden çok etkisi var yine de size bağlı dediğim gibi
10 Yorumla
+1 yılEksikliğini hissetmiyorum tek faydalı twitter gündem açısından ara ara ona bakıyorum ama bi kaybım yokmuş diyorum çünkü birçok mecradan gündem haberi düşüyor önüme ya da radyo dinlerken
11 Yorumla- +1 yıl
Ama gündemi takip etmek için bir sürü site var twitter olmasa da olur
+1 yılNeden eksikliği olsun ki şartmı sosyal medya kullanmak ben de kullanmıyorum hiçbir kaybım da yok gayette kafam rahat
20 Yorumla
+1 yılBir işletmeniz varsa ya da bir ürün satıyorsanız sosyal medya olmazsa olmaz.
Yoksa kepenk kapamaya mecbur kalıyor insanlar.10 YorumlaEn iyisini yapıyorsun, zorunda da değilsin yani. Çünkü instagram vesaire olsun bizi değiştirmeye çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılEksiklik değildir. Tabi sen bu durumu nasıl tanımladığın da önemli. Kendince eksiklik görüyorsan orası ayrı.
10 Yorumla
+1 yılYoo değildr önceden tüm siteleri kullanıyodum 2 yıldır falan vatsap hariç bi uygulama yok daha özgüvenli falan hissediyorum ve kafam rahat hergün ne story atcam diye düşünmüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben wp bile sildim
+1 yılKesinlikle kazanç ben de ınstagramı arkadaşlarım bir şeyler attıklarında bakabilmek için kullanıyorum yetiyor
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle değildir, ben bütün sosyal platformu kaldırdım birtek burası kaldı sizlerede tavsiye ederim.. mis gibi telefonum ferahladı valla 😌
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil. 2 yıldır kullanmıyorum, bir kötülüğünü görmedim
14 Yorumla- +1 yıl
Sanada uzaylışmıssın gibi bakmıyorlar mı
- +1 yıl
Evet, bakıyorlar. İnsanlar beyinlerini kaybetmişler
- +1 yıl
Kim kiminle nerde boş deidkodular bos muhabbetler unlulerin hayati saçma sapan şeyler yani
- +1 yıl
Evet, birbirlerine nisbet yapmak, bir kısmı "kız düşürmek" için bir kısmı da orasını burasını açıkta koyarak takipçi toplama derdinde.
Bomboş yerler
Bende aynı şekil böyle daha iyi ya bazen tiktokada bakiyom
10 Yorumlaara vermistim hic eksikligini hissetmedim ama zaman yavasladi sanki
10 Yorumla
+1 yılBen daha yeni açtım yani kullanamadığım zaman bir yerim eksilmedi😃
10 YorumlaNeden böyle bir şey düşünüyorsun , daha iyi uzak kalmak
10 Yorumla
+1 yılBende oyleyim. Kayıp degil bu. Hatta bazi kisiler bunu cok ilgi cekici buluyor.
10 YorumlaKazanç alistiiktan sonra kazanç bende bırakmaya calisiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayatını idare ettirecek kadar bilgiye ulaşıyorsan bu iki platformdan yeter de artar.
10 YorumlaEn doğrusu bence milletin yalan hayatlarını izlemekten iyidir
10 Yorumla
+1 yılDeğil bence en iyisini yapiyorsunuz bende sadece wp Instagram KS
10 YorumlaWp, telegram, KS, YouTube, Skype , zoom dışında bir şey kullanmıyor um
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat